Isi schimba Becali naravul?

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 ianuarie 2010

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a intrat in noul an alaturi de familie, in Poiana Brasov. In prima declaratie de an nou, Becali a vorbit pentru GSP.ro despre planurile sale din 2010, dar in acelasi timp si-a cerut scuze fata de cei carora le-a gresit in 2009.

„Am intrat intr-un 2010 sper mai bun, alaturi de familie si de prieteni la Poiana Brasov. Imi doresc sa fiu mai bun, sa fac pace cu toata lumea si sa-mi cer iertare celor pe care i-am suparat in 2009. Imi cer scuze in fata lui Hagi pentru ca am gresit fata de el, dar eu nu pot sa tin supararea in mine.

Am jignit multa lume, am gresit, imi cer scuze. Vreau sa ma impac cu Hagi, sunt dispus sa dau mana cu el in orice clipa si-l astept mereu la Steaua, la fel ca pe toate gloriile echipei”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro.

Acesta isi doreste ca in noul an Steaua sa castige titlul cu numarul 24 din istoria clubului ros-albastru. „Sa luam titlul. Trebuie sa ne mobilizam, sa fim o echipa, sa luptam impreuna si sa castigam toate meciurile pe care le mai avem de disputat in acest campionat. Sunt sigur ca la final Steaua se va bucura din nou, dupa o pauza destul de lunga”, a mai precizat Becali.

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu poate uita momentele negre ale anului trecut, atunci cand a fost arestat de mascati in fata mamei, a sotiei si a celor trei fete. Becali spune ca ii va fi extrem de greu sa uite clipele de cosmar pe care le-a trait in luna aprilie.

„Momentul arestarii e cel mai negru moment al anului pentru mine. Am fost ridicat in fata mamei, a sotiei si a fetelor mele. Nu cred ca pot uita vreodata clipele de cosmar prin care am trecut. A fost un an si cu bune, dar si cu rele. Nu poate fi totul perfect niciodata, indiferent de echipa la care joci, pe care o antrenezi sau pe care o patronezi”, a spus Becali.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!