Își trăiește visul american

Articol publicat in sectiunea Diaspora în lume pe data 1 iunie 2016

Sabina Aldea Gault

Sabina Aldea Gault, o tânără de 34 de ani din Pitești, a reușit să-și facă o carieră de excepție în America. A plecat să trăiască visul american când avea doar 19 ani, iar acum conduce o agenție de relații publice cu birouri în mai multe zone ale SUA, transmite Adevărul.

De șapte ani, Sabina Aldea Gault conduce una dintre cele mai apreciate agenții de relații publice din SUA, numită Konnect Agency, cu sediul la Los Angeles, dar care are birouri și la New York și în Austin.

Succesul firmei ei este cu atât mai remarcabil cu cât industria de relații publice în America este una foarte dură, cu zeci de mii de companii de profil, adaugă Adevărul.

Absolventă magna cum laude a prestigioasei Universități Berkeley, din California, Sabina este considerată de presa de specialitate una dintre stelele în ascensiune în PR, iar CNN, The New York Times, The Wall Street Journal și Forbes au scris în termeni laudativi despre ea și despre agenția pe care o conduce.

 

A cunoscut vedete de la Hollywood

Lucrând în PR, Sabina a cunoscut numeroase personalități din America, inclusiv vedete de la Hollywood, cărora nu le poate divulga numele, fiind vorba în special de persoane publice care solicită diverse produse ale clienților agenției:

—————————————

„Ceea ce pot spune este că am fost implicată în nunți de mare anvergură, botezuri, zile de naștere și tot așa. Dar, ca orice publicist care se respectă, tăcerea este de aur. Konnect nu a făcut niciodată PR pentru celebrități, dar lucrăm tangențial, mai ales în departamentul de copii, cu foarte multe mame de la Hollywood – de la Tiffani Thiessen la surorile Kardashian și tot așa.”

—————————————

Sunt numeroase proiectele de care Sabina s-a atașat, dar, desigur, prima campanie mare are un loc aparte în acest top. Este vorba despre lansarea unei linii de bagaje de călătorie scumpe, făcute în Germania și numite Titan.

„Tocmai se lansau în SUA aceste bagaje și m-au angajat să fac în așa fel încât să fie în toate revistele și la TV. Primul meu succes a fost cu un spot național difuzat în prime-time, urmat de revista Travel + Leisure, Oprah, USA Today, The Wall Street Journal și tot așa. A fost o campanie extraordinară”, își amintește Sabina.

Au mai urmat campanii memorabile pentru Fatburger, un lanț de restaurante de tip fast-food din SUA, pe care agenția Konnect l-a lansat în Walmart, pe Coasta de Est.

„Mai recent am făcut o campanie pentru o companie numită The Purple Carrot – a fost un succes extraordinar! Primul meu client – Stubb’s BBQ – și-a vândut compania anul trecut și are o altă companie – Rhythm Superfoods – , cu care am lucrat de la început și campaniile pe care le-am făcut pentru ei au fost super.”

În ce constau, concret, serviciile oferite de agenția condusă de Sabina? „Serviciile Konnect Agency sunt PR, marketing, social media și dezvoltare de conținut. Acum suntem în mijlocul unui proces de rebranding.”

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!