Jarvis Hayes, la Ploiești!!!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 octombrie 2014

555 jarvis hayesCampioana la baschet masculin, CSU Asesoft Ploieşti, a anunţat transferul jucătorului american Jarvis Hayes, jucător care a evoluat șapte sezoane în NBA.

Potrivit anunţului oficial făcut de către clubul prahovean, Hayes a adunat 427 de prezenţe în NBA, la Washington Wizards, Detroit Pistons şi New Jersey Nets. În cariera profesionistă, americanul care evoluează pe poziţia de extremă, a mai jucat şi la echipe din Turcia, Rusia, Israel şi Italia.

Jarvis Hayes a semnat cu CSU Asesoft Ploieşti un contract valabil doar pe perioada în care campioana României va juca în Eurocup, a doua competiţie valorică a continentului, dar în același timp un contract care poate fi extins.

Ploieştenii au debutat în competiţia europeană cu o victorie în deplasare în faţa ruşilor de la Krasny Volgograd, 81-75 (43-36). Din grupa E, Conferinţa 2 a Eurocup, mai fac parte echipele Lietuvos Rytas Vilnius (Lituania), Banvit (Turcia), Partizan Belgrad (Serbia) şi Hapoel Ierusalim (Israel).

CSU va juca partidele următoare după programul: CSU-Lietuvos (22 octombrie), Banvit-CSU (29 octombrie), CSU-Hapoel (5 noiembrie), Partizan-CSU (12 noiembrie), CSU-Krasny (19 noiembrie), Lietuvos-CSU (26 noiembrie), CSU-Banvit (3 decembrie), Hapoel-CSU (10 decembrie) şi CSU-Partizan (17 decembrie).

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!