Jo Jo Dan, încrezător

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 13 martie 2015

573 jojo danBoxerul român Jo Jo Dan, ajuns acum la 31 de ani, îl va înfrunta pe britanicul Kell Brook într-o gală ce va avea loc la Sheffield în 28 martie, pentru titlul mondial în versiunea IBF. Românul a declarat că adversarul său nu îl poate surprinde cu nimic, după cum informează matchroomboxing.com.

„Kell nu a luptat împotriva unuia ca mine. Sunt încrezător şi nu cred că poate aduce ceva căruia să nu îi pot face faţă. Sunt în grafic cu pregătirile şi voi fi în formă maximă la 28 martie. Am văzut ultima lui luptă, când a câştigat titlul mondial (împotriva lui Shawn Porter, august 2014), şi a avut o evoluţie foarte bună, dar îmi las echipa să-l studieze în profunzime şi să vină cu o strategie învingătoare”, a anunțat Jo Jo Dan.

Pugilistul a spus că estimează că meciul din 28 martie o să fie spectaculos. „Vreau să facem un super meci pentru toţi fanii boxului. Amândoi ne antrenăm şi ţintim victoria, aşa că fanii ar trebui să se aştepte la artificii. Am aşteptat o lungă perioadă să am un meci de titlu, aşa că sunt determinat să profit de ocazie. Previziunea mea pentru meci este simplă: Jo Jo Dan devine noul campion mondial IBF la semimijlocie”, a completat românul.

Pentru cei din Marea Britanie trebuie spus că preţurile la gala din 28 martie de la Motorpoint Arena din Sheffield variază între 40 şi 250 de lire sterline.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!