Joburi în străinătate, inclusiv în UK

Articol publicat in sectiunea Social pe data 31 octombrie 2014

job23_1

Germania caută, prin reţeaua Eures, specialişti în IT şi ingineri, Polonia recrutează mecanici sau electricieni auto, iar Marea Britanie, pedagogi care să lucreze cu copii cu dizabilităţi şi îngrijitori de bătrâni la domiciliu, pentru salarii ce pot depăşi 30.000 de lire brut pe an.

Astfel, în Marea Britanie sunt căutaţi doi pedagogi sociali care să lucreze în trei case de copii cu dificultăţi emoţionale, comportamentale şi handicap. Candidaţii trebuie să vorbească limba engleză la nivel avansat, să aibă studii superioare cu specializarea socio-pedagogie, experienţă în lucrul cu copii şi adolescenţi cu dizabilităţi, permis de conducere şi disponibilitatea de a călători.

Contractele sunt pentru o perioadă de un an, iar salariile oferite sunt între 28.636 şi 31.754 lire brut pe an. Persoanele interesate pot trimite CV în limba engleză la adresa abby@jacaranda-recruitment.co.uk, informează Mediafax.

Tot în Marea Britanie este vacant un post de îngrijitor bătrâni la domiciliu. Angajatorul precizează că experienţa nu este necesară, dar constituie un avantaj, şi solicită candidaţilor să aibă cazier judiciar curat. De asemenea, persoanele care doresc să candideze pentru acest post trebuie să vorbească limba engleză. Salariul oferit este de 7,70 lire brut/oră.

 

Mecanici și informaticieni

Un angajator din Polonia are vacante 20 de posturi de mecanic/electrician auto, condiţiile de angajare şi salariul oferit fiind publicate în reţeaua europeană de ocupare Eures. În Ungaria, este căutat un manager adjunct de marketing şi vânzări, care să construiască şi să menţină relaţia cu clienţii şi cu partenerii străini.

În Germania, se caută un dezvoltator de software, care să aibă diplomă de studii în informatică. Tot în Germania, la Stuttgart, este vacant un post de inginer mecanic. Salariul oferit este între 40.000 şi 45.000 euro brut pe an, în funcţie de performanţe, iar contractul de muncă este cu timp normal, pe durată nedeterminată, după perioada de probă.

Autor articol: Ionut Mares

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!