Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry concertează în România în iunie

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 8 aprilie 2016

The Hollywood Vampires_Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry de AerosmithThe Hollywood Vampires, super-grupul care a făcut senzație la Premiile Grammy anul acesta, vine în București, la Romexpo, pe 6 iunie 2016. Biletele pornesc de la 169 de lei și ajung până la 459 de lei.

Se anunță o vară incendiară în România! Astăzi este rândul lui Johnny Depp să anunțe că va veni la București împreună cu „vampirii” săi. Româncele vor avea ocazia să îl vadă în carne și oase în rolul de rock-star, pe 6 iunie, la Romexpo. Grupul „The Hollywood Vampires” – format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry de Aerosmith – va susține un show exploziv în premieră în România.

Johnny Depp, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai planetei, are un program încărcat, împărțindu-și viața între cariera muzicală și film, așa că românii se numără printre puținii norocoși care se vor putea bucura de o întâlnire de gradul zero cu titanul marilor ecrane.

Grupul „The Hollywood Vampires”, în care s-au perindat nume grele ale rock-ului precum John Lennon sau Ringo Starr, a fost înființat de către legendarul Alice Cooper în 1970. În 2015, i-a cooptat pe Johnny Depp și Joe Perry pentru a susține un concert la Festivalul Rock în Rio, din Brazilia, iar după succesul răsunător, aceștia au decis să pornească în turneu începând cu data de 24 mai 2016.

Bilete au fost puse în vânzare pe 31 martie, iar primele cinci mii au prețuri promoționale, care variază între 149 și 429 de lei. După epuizarea acestora, prețurile vor fi: 459 lei la Diamond Circle, 279 lei la Golden Circle și 169 lei la Normal Circle. Biletele se găsesc în rețeaua Eventim și online pe www.eventim.ro.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!