Jojici paraseste Steaua

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 16 decembrie 2013

515 mladen jojiciSteaua CSM Eximbank Bucuresti a anuntat ca antrenorul bosniac Mladen Jojici a demisionat, iar echipa va fi condusa in perioada urmatoare de secunzii Claudiu Fometescu si Stojadin Markovici.

Se pare ca demisia lui Jojici a venit pe fondul rezultatelor slabe obtinute de echipa. Jojici anuntase de vineri ca va demisiona, dupa infrangerea cu 70-97 in fata celor de la Energia Rovinari.

„A fost o decizie foarte grea, dar pe care a trebuit sa o luam. Mladen este unul dintre cei mai buni si mai verticali antrenori pe care i-am avut in cariera mea. Vreau sa-i multumesc din nou pentru tot ce a facut pentru noi ca si club, cat si pentru ajutorul pe care mi l-a dat mie personal de-a lungul timpului. Sper ca acest soc sa ne trezeasca si sa dovedim ca suntem o echipa care va performa si va avea un cuvant de spus in continuare”, a declarat presedintele Stelei, Virgil Stanescu.

In acest sezon, sub bagheta lui Jojici, Steaua a adunat cinci victorii, dar a inregistrat si sase infrangeri. Mai trebuie spus ca Jojici este cel care a readus Steaua in prima liga, el reusind promovarea cu echipa „militara”.

Este de asteptat ca in perioada imediat urmatoare conducerea clubului sa ia o decizie vizavi de postul lasat liber de bosniac, pentru ca este greu de crezut ca aceasta va fi lasata pe mana celor doi secunzi.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!