JoJo Dan a cedat în fața lui Brook

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 3 aprilie 2015

576 jojo dan

Boxerul englez Kell Brook a declarat, după ce l-a depășit pe Jo Jo Dan în cadrul unei gale ce s-a disputat la Sheffield, că românul a arătat cât de ambiţios este ridicându-se de fiecare dată după ce a fost doborât la podea, spun cei de la boxingnews24.com.

„Câtă ambiţie! I-am dat câteva lovituri dure şi el se tot ridica. Nu a mai fost învins înainte de limită şi este un şalanger îndreptăţit care nu a mai fost oprit, iar eu tocmai l-am învins cu stil. Totuşi, veţi vedea mult mai multe din partea mea şi în iunie voi reveni cu un meci imens. Amir Khan, Juan Manuel Marquez, Brandon Rios, aceștia sunt adversarii pe care îi doresc. Vreau să îi bucur pe fani şi să îmi spună ei cu cine vor să mă vadă boxând. Cred că răspunsul este Amir Khan, iar dacă se uită, să o facem, vino şi boxează cu mine!”, a spus Brook.

La rândul său, Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a notat pe contul său de Facebook, după meciul cu Kell Brook, că a pierdut cum nu se aştepta, dar a recunoscut că adversarul său a fost mai bun şi a precizat că nu va renunţa.

„Am pierdut cum nu ma asteptam….‪#‎KellBrook a fost mai bun decât mine. Mulţumesc tuturor pentru sprijin…Voi continua…”, a spus Jo Jo Dan.

Ion Ionuţ, recte Jo Jo Dan, a fost învins de Kell Brook în weekend, la Motorpoint Arena din Sheffield, într-un meci în care boxerul britanic şi-a pus în joc centura IBF la categoria semimijlocie.

Brook, acum la 28 de ani, s-a impus în faţa românului în vârstă de 33 de ani prin K.O. tehnic, după doar patru runde. Ion Ionuţ are acum un bilanţ de 34 de victorii şi trei înfrângeri. Pentru Kell Brook, aceasta a fost a 34-a victorie.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!