JoJo Dan vrea să boxeze cu Keith Thurman

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 31 martie 2014

528 jojo danPreşedintele executiv al Golden Boy Promotions, Richard Schaefer, se plângea de curând că îi găseşte din ce în ce mai greu adversari sportivului american. Schaefer a anunţat că dorește să-i organizeze un meci pe 26 aprilie, urmând să fie transmis de Showtime.

Unul dintre boxerii care ar fi gata să accepte un meci împotriva lui Thurman este JoJo Dan, boxer care, în noiembrie, a trecut de Kevin Bizier, neînvins până la acea oră.

“Am o experienţă de 10 ani la nivel profesionist şi nu mi-e ruşine să caut cele mai bune provocări. Nu vreau meciuri uşoare. Mă hrănesc cu adversitate şi lupte dificile. Aşa că, dacă cei mai puternici luptători din categorie îl evită pe Keith Thurman, eu nu o fac. Îl provoc oficial. Obiectivul carierei mele este să ajung campion mondial şi să fac meciuri captivante. Keith, îţi respect realizările şi îndemânarea, dar este timpul să accepţi o provocare din partea unuia care le-a văzut pe toate. Hai să o facem”, a spus românul.

Managerul românului, Chris Gănescu, crede că meciul ar putea fi „lupta anului 2014”. „Sunt alături de JoJo Dan de o lungă perioadă şi cred cu convingere că are ceva din şcoala vechilor boxeri. Tot timpul a căutat să lupte cu cei mai buni, iar provocarea lui Keith este o dovadă în acest sens. Thurman este evitat de mulţi, pe bună dreptate. El este tânăr, puternic şi îndemânatic, dar împotriva lui JoJo Dan va intra pe un teren necunoscut. Va fi o experienţă din care va învăţa, dar şi prima înfrângere pentru campion. Sper să accepte provocarea boxerului meu. Meciul ar putea candida pentru lupta anului”, a explicat Gănescu.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!