Jucător periculos

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 2 octombrie 2014

552 laurentiu reghecampfLaurenţiu Reghecampf a acordat un interviu jurnaliștilor de la Reuters la doar câteva zile după ce media internaţională a preluat zvonurile referitoare la faptul că Asamoah Gyan ar avea o legătură cu dispariţia lui Castro, un rapper ghanez, despre care se crede că ar fi fost sacrificat de Gyan şi apropiaţii săi în cadrul unui ritual.

După victoria clară, 3-0, împotriva celor de la Al Ain, din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei, fostul antrenor al Stelei a spus că nu se teme de o revenire a adversarilor în meciul retur, chiar dacă îl vor folosi şi pe Asamoah Gyan.

„Gyan este un jucător special, un foarte bun atacant, probabil unul dintre cei mai buni jucători africani din acest moment. În afară de faptul că reuşeşte să înscrie foarte uşor, are multă experienţă şi va fi o ameninţare importantă pentru noi, dar am încredere că jucătorii mei vor reuşi să-l anihileze. Al Ain are o echipă puternică şi sunt sigur că această calificare nu este încă decisă. Trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne putea califica, poate chiar mai bine decât am făcut-o în meciul tur”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru Reuters.

Cu o istorie serioasă în spate, mai mult de 20 de antrenori s-au perindat în acest secol pe banca celor de la Al Hilal, echipă la care presiunea pusă de patroni este imensă.

„Am avut oferte de la mai multe cluburi, la care cu siguranţă mi-ar fi fost mai uşor decât aici, dar sunt fericit pentru alegerea pe care am făcut-o. Pentru moment mă gândesc la un proiect pe termen scurt. Am ajuns până în semifinalele Cupei Asiei şi vrem să câştigăm această competiţie. Nouă, ca antrenori, ni se cere să câştigăm toate meciurile, fără a conta în ce mod realizăm acest lucru, dar pentru mine obţinerea unei victorii înseamnă a aduce şi plăcere fanilor, jucătorilor şi celor din media pentru felul în care joacă echipa mea”, a mai adăugat fostul antrenor al Stelei, conștient că trebuie să facă față cerințelor șeicilor.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!