Jurnalist roman, disparut in SUA

Articol publicat in sectiunea Politică externă pe data 17 februarie 2014

Jurnalistul Andrei Postelnicu, cetatean englez, originar din Campulung Moldovenesc, este dat disparut dupa un accident de avion in Florida. Autoritatile americane au anuntat ca Postelnicu pilota un avion ce a disparut in Martin County vineri.

Postelnicu isi petrecea vacanta la Vero Beach. El decolase de aici cu destinatia Marathon la mansa unui avion Piper PA-28 si trebuia sa se intoarca vineri seara. Jurnalistul nu s-a mai intors si autoritatile au declansat cautarea lui, scrie wpbf.com. Cautarea a fost incheiata duminica noaptea, insa se incearca localizarea epavei in ocean prin scanare sonica. Autoritatile au gasit un rucsac si o gheata apartinandu-i lui Postelnicu, aduse de valuri pe o plaja.

Potrivit Monitorului de Campulung, jurnalistul de 37 de ani a obtinut licenta de pilot in 2010, in Franta, cu instructori specializati inclusiv in zboruri nocturne. Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti contemporani, specializat in economie. El a scris pentru publicatii importante. A lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007. A fost editorialist la Evenimentul zilei si la Capital, corespondent in SUA pentru Realitatea TV si consultant al politicianului Mircea Geoana.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!