K1 românesc, desfăşurare de forţe la Londra pe 2 iulie

Articol publicat in sectiunea Diaspora, Evenimente românești pe data 28 iunie 2016

Londra_Andrei-Stoica-k1

După ce o primă gală K1 Respect World Series a avut loc pe 19 martie la Madrid, în Spania, organizator fiind Alin Panaite, iată că vine şi o a doua gală ce va avea loc pe 2 iulie, în Stratford, Londra. Printre luptătorii români care vor intra în ring se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy şi Sebastian Ciobanu.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri este cel pe care îl va susţine Andrei Stoica. Sportivul din România îl va întâlni pe luptătorul Chris Cooper, scrie Agerpress.

—————————————

„Mă pregătesc în fiecare zi, am revenit la forma potrivită pentru meci. Ştiu că nu am un adversar uşor, însă acest lucru mă motivează şi mai mult. Dezideratul nostru este să-i facem mândri pe români indiferent unde luptăm. Mă bucur că ajungem la Londra. Îi aşteptăm atât pe românii care locuiesc în Regat, cât şi pe britanici să ne fie alături. Promitem o seară de neuitat pe 2 iulie.”

Andrei Stoica

—————————————

Organizatorii promit un show complet. „A doua gală pe care o organizez va avea loc într-o arenă de 5 stele şi aducem în faţa publicului cei mai titraţi luptători din România şi din Europa. Mă bucur enorm când observ interes crescut din partea publicului pentru această gală. Suntem la început de drum şi suntem încrezatori că vom deveni una dintre cele mai importante promoţii din lume”, a precizat Alin Panaite, preşedinte Respect World Series.

Managerii noului circuit spun că fac preselecţii pentru a aduna cei mai buni luptători din România, iar interesul tinerilor este unul crescut pentru sporturile de contact.

—————————————

„În sala unde se antrenează vedetele K1 din România vin săptămânal tineri care îşi doresc să fie precum fraţii Stoica sau Benjamin Adegbuy sau alţi eroi. Avem încredere că acest sport are un viitor sigur.”

Alin Panaite

—————————————

Evenimentul se va desfăşura în Copper Box Arena, în Stratford, de la ora 18.00. Vor intra în ring Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Bădoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob și mulţi alţii.

Autor articol: Gelu Irimia

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!