Kapetanos, pastrat cu orice pret

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 7 decembrie 2009

 

Fostul antrenor al lui AEK şi al lui PAOK, Ilie Dumitrescu, consideră că grecul Kapetanos este singurul atacant veritabil al Stelei în acest moment şi este de părere că gruparea din Ghencea ar trebui să facă toate eforturile pentru a-l păstra pe jucătorul adus gratis în 2008.

 

„Am fost primul care a spus că e un atacant foarte util în momentul în care a fost adus la Steaua. Lumea l-a privit cu neîncredere, dar am subliniat în permanenţă faptul că Pantelis se poate dovedi un transfer foarte inspirat. A jucat la Iraklis, eram antrenor la PAOK şi am vrut să-l aduc, însă a fost prea scump şi AEK a reuşit să-l ia în cele din urmă.

 

Rolul său e foarte important, dacă are jucători care să-i centreze poate fi o armă şi mai periculoasă. E un pivot, un atacant de careu care creează culoare, ţine bine mingea şi le dă timp celor din linia a doua. Kapetanos nu trebuie pierdut, e singurul vârf veritabil de la Steaua. Bibişkov a evoluat foarte puţin, mai sunt copii promiţători la juniori sau la echipa secundă, însă ei nu reprezintă soluţii acum. Trebuie să se facă toate eforturilepentru ca grecul să fie păstrat, nu uitaţi că a marcat aproape toate golurile lunii noiembrie!”, a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro.


Etichete: , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!