Kardashian bate toate femeile în 2014

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 24 octombrie 2014

Kim KardashianSunt unele lucruri care, oricât nu am fi noi de acord, ele se întâmplă… Iar faptul că Miss Kardashian este una dintre cele mai populare persoane de pe planetă este o realitate – supărătoare sau nu. Motivele sunt variate şi lumea a început să se împace cu ideea: revista Vogue US (cea mai importantă publicaţie de modă din lume) o pune pe copertă, poza sa de la nunta cu Kanye West este cea mai like-uită poză de pe Instagram, fiica sa de numai câteva luni este declarată fashion icon şi pusă în CR Fashion Book.

Şi iată cum Kim Kardashian primeşte o nouă certificare şi titulatura: GQ Woman of the Year. Starul de televiziune – reality show – a avut un an incredibil de plin în care a beneficiat de super expunere media.

A dat naştere primului ei copil – North West – s-a căsătorit cu celebrul iubit rapper Kanye West într-una dintre cele mai spectaculoase ceremonii care s-au înregistrat şi, datorită evoluţiei sale din ultima perioadă, a facut tranziţia de la „just another reality TV star” la o senzaţie media. Chiar şi Obama vorbeşte despre ea!

Şi astfel, decizia celor de la GQ – una dintre cele mai importante reviste pentru bărbaţi stylish – a fost: Kim Kardashian este GQ Woman of the Year! Pentru a celebra noul titlu, ediţia britanică a revistei i-a dedicat lui miss Kardashian-West un pictorial super nud si sexy şi o copertă pe măsură.

Ca replică de mulţumire, Kim a declarat: „Este o onoare incredibilă pentru mine să câştig Woman of the Year. Este atât de special. Vreau să îi mulţumesc soţului meu pentru că mă face să mă simt ca o Woman of the Year în fiecare zi.”

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!