Kardashian de România. Până şi Daily Mail scrie despre ea!

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 1 mai 2015

Alexandra Harra vs Kim Kardashian

Daily Mail scrie despre ea. Şi despre posteriorul ei. Cum ar spune rapper-ul american Snoop Dogg – românca „are tot viitorul în spatele ei”. Este vorba de Alexandra Harra, fata lui Carmen Harra, pe care o cunoaşteţi.

Carmen Harra este cântăreaţa care, din cauza sistemului comunist, a ales să plece în lumea civilizată. În 1983 a ajuns în Suedia, după care s-a stabilit definitiv în SUA, unde a lăsat baltă muzica, alegând să presteze clarviziunea, adică ghicitul.

Așadar, Alexandra are „spatele” asigurat. Astăzi ea arată României, iar prin Daily Mail întregii lumi, că este peste Kardashian, splendidul model american, faimos pentru că aşa vrea el. O admiră pe Kim Kardashian şi nu vrea să o înlocuiască, ci se mulţumeşte cu titulatura de „Kardashian a României”.

Alexandra Harra, de 28 de ani, spune Daily Mail, locuieşte în Miami, SUA, este licenţiată în scriere creativă şi în clasicii literaturii, iar acum lucrează ca şi life coach, este jurnalistă la Huffington Post şi autoare a „The Karma Queens’ Guide to Relationships”. Noua orientare a carierei, notează tabloidul britanic, a avut loc după ce i s-a cerut să pozeze pentru revista Playboy România, când a realizat că oamenii o admiră pentru cu totul altceva.

Şi, pentru a avea mai multe în comun cu bomba Kardashian, şi-a vopsit părul blond în negru. Îşi spune singură că este Kim Karhashian de România. Tot ea explică faptul că este tratată ca o celebritate ori de câte ori merge în România.

Daily Mail o citează pe Alexandra: „Noi suntem Kardashianii României. Suntem la fel de controversate. Când ajung oriunde în România, mă trezesc că sunt urmărită peste tot de camere de luat vederi şi de paparazzi. Ei nu se aşteaptă să vadă un corp ca al meu şi un posterior ca acesta, cu 8cm mai mare decât al lui Kim”.

Du-te, Alexandra, du-te! Arată-le tu lor!

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!