Keșeru a ales Al Gharafa, urmează să vedem forma

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 20 februarie 2015

570 keseruSteaua şi-a pierdut golgheterul, Claudiu Keșeru, atacantul campioanei, părând că s-a înţeles cu Al Gharafa din Qatar.

Claudiu Keşeru a acceptat să plece în Qatar în ciuda faptului că existau variante şi din vestul Europei, dar nu la fel de tentante, financiar vorbind. El a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Gâlcă în actuala stagiune, în care a marcat 19 goluri şi a trimis cinci pase decisive. În Qatar, atacantul va câştiga 2,1 milioane de euro în următorii doi ani şi jumătate, iar clubul din Ghencea ar urma să primească 2,7 milioane de euro pentru transferul său.

„Am negociat destul de mult în legătură cu suma de transfer. Suntem mulţumiţi”, a spus Valeriu Argăseală, vorbind și despre cum va arăta Steaua în absenţa golgheterului: „Când am făcut transferul lui Ţucudean, eram convinşi că el va avea o şansă la noi. L-am luat să joace. Suntem interesaţi şi de transferul definitiv al lui Rusescu.” Un transfer aproape imposibil, dacă ținem cont de cele 2 milioane de euro pe care le cer spaniolii.

La Al Gharafa, locul şapte în prima ligă din Qatar, Keşeru va fi coleg cu doi fotbalişti extrem de cunoscuţi, dar care sunt pe finalul carierei: Mark Bresciano şi Lisandro Lopez.

Ultimele informaţii sosite din Qatar anunță că atacantul va fi împrumutat în cele din urmă de Steaua până în vară pentru suma de 500.000 de euro. În cazul în care acest lucru se va confirma, echipa din Qatar are opţiunea unui transfer definitiv al jucătorului în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro, altfel Keşeru se va întoarce la Steaua şi va ajuta formația să intre în grupele Ligii Campionilor.

Salariul pe care l-ar câștiga în această perioadă în Qatar este de 300.000 de euro.

Una peste alta, Keșeru merge la Al Gharafa, urmează să vedem care este și forma sub care va ajunge acolo.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!