Keșeru, aproape de Europa

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 iulie 2015

keseruClaudiu Keșeru este aproape de o revenire pe malurile Dunării. Nu în România, ci în Bulgaria, acolo unde este dorit de campioana Ludogorets Razgrad.

Bulgarii de la gol.bg au lansat această variantă, pe cât de surprinzătoare, pe atât de avantajoasă pentru atacant, mai ales din punct de vedere sportiv. În urmă cu o lună, Keșeru spunea că și-ar dori să revină sub formă de împrumut la Steaua, fiindcă jucând în Qatar riscă să piardă contactul cu echipa națională. Posibilitatea unei calificări în grupele Ligii Campionilor era și ea un factor care îl atrăgea către fosta sa echipă.

Cu titlu provizoriu ar juca și la Ludogorets, dacă mutarea s-ar materializa. Singurul inconvenient ar fi lipsa unei participări în cupele europene, în condițiile în care campioana Bulgariei a fost eliminată definitiv în acest sezon după ce a fost scoasă din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor de Milsami Orhei, campioana Republicii Moldova.

Gruparea din Razgrad ar urma să îl împrumute până în iarnă, cu opțiune de cumpărare.

La Ludogorets, Keșeru ar fi coechipier cu fundașul Cosmin Moți și i-ar întâlni pe jucătorii care în sezonul trecut au eliminat-o pe Steaua din play-off-ul pentru accederea în grupele Champions League.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!