Keșeru merge la Ludogorets

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 august 2015

594 keseruUnul dintre cele mai importante nume de pe lista de transferuri a fanilor Stelei, Keșeru, a ajuns să semneze cu Ludogorets, echipă care a eliminat Steaua anul trecut din playoff-ul Champions League.

Fanii Stelei visau să-i vadă din nou în Ghencea pe Keșeru, Sânmărtean și Szukala, dar salariile mari ale celor trei și decizia lui Becali de a reduce bugetul pentru investiții au făcut ca transferurile celor trei să rămână doar un vis.

Keșeru s-a înțeles cu Ludogorets, club care a fost de acord să-i achite un salariu uriaș pentru România: 700.000 de euro pe sezon. Contractul lui Keșeru cu bulgarii va fi pe 3 ani.

Petre Grigoraș, una dintre cele mai mari ținte ale lui Keșeru în sezonul trecut, când acesta a reușit să marcheze șase goluri cu Pandurii, a fost surprins de această mutare.

“Mă surprinde transferul lui Keșeru în Bulgaria și acum mă conving că acolo sunt bani și sunt mai preocupați decât noi. O să-mi aduc aminte de el toată viața, mi-a dat șase goluri într-un meci”, a declarat antrenorul.

Keșeru va încasa un salariu fabulos în 3 ani la bulgari, 2,1 milioane de euro, adică 700 de mii pe sezon. Bulgarii au plătit 1 milion pe Keșeru ca să-l scape de coșmarul de la arabi.

“Sunt bucuros că a acceptat oferta de aici și cu siguranță că ne va ajuta mult de tot. Nu contează că e stelist, dinamovist, important e că sunt jucători valoroși și ne vor ajuta”, spune Moți.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!