L-au găsit pe Constantin, însă mort, într-o pădure din UK

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 1 aprilie 2016

uk_constantin-macsim-rip

Săptămână trecută am scris şi noi despre momentele grele prin care familia şi apropiaţii lui Constantin Macsim treceau după ce acesta dispăruse pe data de 8 martie din Great Mead, Tamworth.

Din păcate, aşteptarea şi incertitudinea au luat sfârşit după ce poliţia britanică au dat familiei ştirea devastatoare: tânărul de 26 de ani a fost găsit mort într-o pădure.

Constantin Macsim, sau Coco, cum îl strigau prietenii, a sosit în UK anul trecut, în septembrie, stabilindu-se în Great Mead, Tamworth. Acolo şi-a găsit de muncă la un magazin din centrul comercial local, după care brusc, pe 8 martie, acesta a dispărut pur şi simplu după ce a plecat de la muncă. Familia şi apropiaţii au încercat să dea de românul de 26 de ani prin toate metodele la care s-au putut gândi.

Dar totul s-a terminat în momentul în care poliţia britanică a dat cea mai neagră veste: tânărul a fost găsit mort, într-o pădure, urmând ca anchetatorii să stabilească dacă e vorba de o crimă sau dacă românul şi-a luat singur viaţa.

Pagina de Facebook a lui Coco, muzician aspirant şi absolvent la Ştiinţe Politice în Iaşi, este inundată de păreri de rău şi ultime cuvinte adresate tânărului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citiți și L-aţi văzut pe Constantin? Contactaţi urgent familia lui!

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!