La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora pe data 6 aprilie 2016

uk_imprumut

Atunci când nu mai găsiți niciun bănuț rătăcit prin buzunare, când pușculița este spartă de mult, economiile s-au terminat, credit cardul este și el gol, iar la prieteni nu mai puteți apela, și totuși aveți nevoie disperată de bani, ce faceți? Una dintre variantele pe care o folosesc românii din Marea Britanie este împrumutul de urgență la agențiile care oferă astfel de servicii. Un exemplu concret: The Money Shop. Numai că, atrag atenția cei care au trecut prin astfel de situații, „degeaba te bucuri că primești banii de care ai nevoie, tristețea și frustrarea încep din momentul în care trebuie să achiți”, ne povestește un român care a fost nevoit să facă un astfel de împrumut.

Care au fost pașii, avantajele, dar mai cu seamă dezavantajele care au venit în urma unei astfel de aplicații ne povestesc românii care au făcut acest demers. La final, trageți dumneavoastră concluziile, dacă se merită sau nu să vă lăsați semnătura pe un astfel de împrumut.

 

A luat 400 de lire… A dat înapoi 600!

Se poate întâmpla oricui să treacă prin momente grele din punct de vedere financiar. Mai cu seamă atunci când ești departe de casă, astfel de probleme „te apasă greu și crează o mare tensiune”, ne mărturisește sincer Paul, un român de 31 de ani din Bacău, care ne-a spus că în astfel de situații nu s-a mai gândit la consecințe și a făcut un împrumut pe care acum îl regretă.

„Am făcut o singură dată un astfel de împrumut, de urgență, așa cum îl numesc mulți, de la The Money Shop, și mi-a fost de ajuns să nu mai vreau să fac niciodată. Acum zic și eu că nu voi mai face, dar nu știi niciodată când te împinge nevoia. Că m-am dus acolo de disperare. Am traversat o perioadă critică de câteva luni în care nu am lucrat, soția a muncit și ea part-time, ne-am cheltuit toate economiile pe care le aveam, toate cardurile erau pe zero, de la prieteni și cunoscuți am tot cerut și chiar nu mai aveam nicio variantă… decât să îmi vând din bunurile cumpărate. Am luat și opțiunea asta în calcul, atunci la disperare. Să vând aparatul foto, telefonul, televizorul, dar am renunțat la idee și am făcut împrumutul acela. Am luat 400 de lire, aveam nevoie de acești bani să pot plăti chiria, altfel riscam să fiu dat afară. Numai că am fost nevoit să plătesc 600 de lire, sumă pe care am achitat-o în decurs de șase luni de zile. Câte 25 de lire pe săptămână. Nu te mai gândești la consecințe în acele momente când ai nevoie maximă de bani, pur și simplu acționezi. Acum îmi pare rău că nu am fost mai calculat, mai calm și mai cumpătat, pentru că aș fi putut vorbi cu landlord-ul să mă amâne, poate m-ar fi înțeles, poate nu, dar regret că nu am încercat. Ce mi-a trebuit? Un document de identitate, ultimul statement bancar și o dovadă de adresă, o factură de la apă, am dus eu. În 20 de minute am primit banii. Fără prea multe verificări, fără prea multe întrebări… asta a fost. Mi-au făcut un direct debit și apoi, în fiecare vineri, trebuia să achit 25 de lire, deci 100 de lire pe lună, timp de șase luni. Bani care contează, mai ales când nu prea îi ai”, ne spune Paul.

 

Dobânzi astronomice

Și Tavi a fost, din păcate, ne spune el, clientul unei astfel de companii care oferă rapid împrumuturi persoanelor care întâmpină probleme financiare. Tânărul de 27 de ani povestește că a fost sfătuit să facă o astfel de cerere chiar de către angajații firmei: Oakam Shop.

„Eu am fost plătit multă vreme cu cec în fiecare săptămână. Nu prea era un avantaj, pentru că în țara asta ai nevoie de bani, iar dacă mergeam să depun cecul la bancă, primeam banii în cont în trei zile lucrătoare. Dura destul și eu aveam nevoie deseori de bani, așa că pentru un comision de 10-15 lire, mergeam la un Shop din acesta și ei îmi dădeau cash. Le dădeam cecul cu suma salariului meu, iar ei îmi dădeau mai puțin cu 10-15 lire. Schimbând acolo săptămânal timp de patru-cinci luni de zile, ei s-au oferit și chiar mi-au arătat mai multe broșuri de împrumut. Practic, puteam lua, fără niciun credit check, suma de 400-500 de lire, în baza acelor cecuri pe care le schimbam eu. Am tot refuzat multă vreme, numai că a venit o zi în care chiar am avut nevoie mare de bani și m-am prezentat acolo. Nu mi-a făcut niciun fel de verificare. Dar am înțeles ulterior că, în general, în astfel de situații nu se fac verificări, ei au dobânzi foarte mari și criteriul pe care îl au este ca persoana să dovedească, prin ceva sau prin cineva, că își permite să plătească înapoi împrumutul. Deja fiind în baza lor de date, în cinci minute mi-au dat banii: 550 de lire. M-am bucurat atunci de ei, doar că am plătit înapoi vreo 900, cu tot cu taxe și comisioane. De fiecare dată când nu aveam bani în cont să îmi plătesc rata, mă taxau cu câte 5-6 lire. Și s-au adunat astfel, că aproape a fost nevoie să dau dublu față de cât am luat”, spune tânărul de 27 de ani.

————————————–

„Dacă faci dovada că poți să plătești banii înapoi cu payslip-uri, statement bancar, atunci ei, cel de la astfel de firme, îți pot da un împrumut de până la 1.000 de lire. E o metodă de a te împrumuta rapid când ai mare nevoie și când un prieten sau o rudă nu te mai poate ajuta. Dar nu este recomandată această modalitate, pentru că au niște dobânzi astronomice. Te împrumuți 1.000 de lire și trebuie să dai înapoi, în șase luni de zile, 1.700 de lire. Am avut un coleg de muncă ce a luat împrumut 1.000 de lire și a trebuit să dea o grămadă de bani înapoi. Nu se merită, dar ce să faci atunci când arde?”

Tavi, 27 de ani

————————————–

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

106 pareri la “La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?”

 1. Viktor Spune:

  Ai nevoie de un împrumut, sunteți interesați de refinanțare
  afacerea ta, ai nevoie de un împrumut garantate și negarantate aici este
  momentul potrivit pentru a cere. Compania noastra ofera acum credite
  toate la o rată a dobânzii foarte scăzută. Obține un împrumut astăzi la 3%
  annual.Email; viktorme26@gmail.com

  informațiile necesare
  (1) Nume:
  (2) Suma necesară:
  (3) Țara:
  (4) Număr de telefon:
  (5) Durata:

  Cu sinceritate,

 2. iva Spune:

  Am si eu nevoe urgenta de 1500 lire pt a imi lua o camera cu fetita mea.maxim o saptamina. Nu am pe nimeni aici si locesc intr-o camera mica. Eu am servici si lunile astea nu e cam bizi si ea trebue sa vina aicica nu mai poate sta fara mine si nu avem nici un sprijin nici in tara.Lurez cu contract dar nu sunt multe comenzi si ne da putune ore acum pe timp de vara. Nu stu ce sa ma fac. Nu as vrea sa plec ca si in romania e foarte greu.Ce ma sfatuiti. Mie mi-a promis cineva ca ma ajuta si nu ma ajutat am trimis bani ca sa vina si aici unde locuesc ne tine doar 3 sau 4 zile maxim o saptamina.Nu mai mult.

 3. stella morison Spune:

  Buna ziua, au ai fost respinse de către bănci și alte organisme financiare? Ai nevoie de o consolidare, Stella morison firma de împrumut este aici pentru a face toate necazurile tale financiare un lucru de domeniul trecutului. Am împrumuta fonduri pentru a persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, la o rată de 2 %. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am oferi asistență fiabilă și va fi dispus să ofere un împrumut.

  mulţumesc.

  Contact: stellamorison111@gmail.com

 4. florin Spune:

  vreau 10000 pe3-5ani
  07417557006

 5. florin Spune:

  ma ajuta cineva

 6. claudiu Spune:

  buna ziua as dori un imprumut de 1000 £ …ma poate ajuta cineva???

 7. Mr. Billy N. Jerry Spune:

  REȚEA DE CAPITAL CORPORATION FINANȚAREA
  Noi oferim împrumuturi private, comerciale și personale cu rată foarte scăzută a dobânzii anuale de numai 2%, în decurs de 5 ani la 20 de ani, durata de plata oricărei părți a lumii. Ne da împrumuturi în intervalul de la 5.000 € la 200,000,000.00 € EUROS.Our împrumut garantate și de securitate maximă sunt prioritățile noastre, persoanele interesate ar trebui să ne contactați astăzi prin e – mail: networkcapitalloan@financier.com

 8. luis david Spune:

  Bună ziua, eu sunt Mr.luis David, un creditor împrumut privat, care dă viață, împrumuturi alternative. Ai nevoie de împrumut de urgență pentru a șterge datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut de capital pentru a îmbunătăți afacerea? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau un credit ipotecar? Uite ce nu mai mult, pentru că suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare în trecut. înseamnă noi împrumut pentru persoanele care au nevoie de asistență financiară, care au rău de credit sau au nevoie de bani pentru a
  plăti facturile, să investească pe rata de afaceri de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că vom face o încredere și beneficiarii de ajutor financiar, și va fi gata să vă ofere un împrumut. Prin urmare, contactați-ne astăzi prin e-mail (davidsluis036@gmail.com)

 9. MARIN CRISTINEL Spune:

  DACA SE POATE FACE O ASEMENEA FINANTARE LA DOBINDA ACEASTA DE TREI LA SUTA AR FI BINE DAR IN CE CONDITI DATI ACEST IMPRUMUT.MA-R INTERESA UN IMPRUMUT DE 5000.DE LIRE PE UN An de zile se poate .astept un raspuns pe adresa de email sau la tel.0774.080.282.

 10. MARIN CRISTINEL Spune:

  daca lucrurile aceste sunt reale atunci sunt bune,cand esti inghesuit si ai nevoie de bani nu te ajuta nimeni .atunci ce faci,nu ai alta alternativa si trebuie sa iesi din impasul financiar.

 11. MARTHA MARQUEZ Spune:

  Bună ziua, ești un individ sau o colectivitate, care este interesat în obținerea unui împrumut în scopul de a extinde afacerea, consolidarea datoriilor, credit ipotecar, credit auto sau student de împrumut. Vreau să știi că ești la locul potrivit, în cazul în care vă vom da suma mare de împrumut cu o rată a dobânzii la prețuri accesibile. ne puteți contacta prin marquezmartha911@gmail.com

 12. adrian marian Spune:

  pt un imprumut sa cumpar casa in valoare de 150 000 lire astept oferta si documentele necesare

 13. John Paul Spune:

  O zi buna,
  Sunteți în căutarea pentru afaceri, Company sau Credit de nevoi personale? Noi oferim toate tipurile de împrumuturi la rate ale dobânzii de 3% pe an, ne e-mail cu detalii la midland.credit2@gmail.com pentru mai multe informatii.

 14. vasile stoian Spune:

  Vreau si eu un anprumut de 18.000de lire pentru casa ami cumpar o cass an anglia aici lucrez de3.5ani am salariiu de2.400 pe luna nr telef 07766722925

 15. Manzararu Vasile Spune:

  As dori sa ma ajutati si pe mine cu un imprumut urgent pentru o operatie si nu ma ajuta nimeni

 16. cojocariu neculita Spune:

  Eu nu cred ca este adevarat sint numai minciuni cu astfel de oameni care spun ca da bani imprumutcind dai pe emailu lor nu arata nimic

 17. cojocariu neculita Spune:

  Eu nu i inteleg pe acesti oameni care spun ca imprumuta bani si de fapt cind dai pe emailu lor ei sint fara nume am incercat in multe locuri pt ca si eu am urgent nevoie de bani dar fara succes nu am gasit pe nimeni care sa imi imprumute bani

 18. cojocariu neculita Spune:

  Daca se gaseste cineva care ofera bani imprumut asi dori din suflet sa imi scrie pe email cojocariuneculita@gmail.com am urgent nevoie de bani

 19. Philippe Louis Spune:

  Crezi că de a obține un împrumut? Ești serios nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorința dumneavoastră, vom da credite personale, credite de afaceri și împrumuturi corporative, precum și toate tipurile de împrumut cu dobândă la 2% pentru mai multe informatii contactati-ne prin e-mail: (louisppp6@gmail.com)
  Philippe louis

 20. Hans Capital Group Spune:

  împrumut disponibil de la 2000 Euro la 2000.000 euro maximă la rata dobânzii de 2%, termeni sunt accesibile. contactați de e-mail nostru creditori: hanscapitalgroupltd(at)gmail.com

 21. Hans Capital Group Spune:

  împrumut disponibil de la 2000 Euro la 2000.000 euro maximă la rata dobânzii de 2%, termeni sunt accesibile. contactați de e-mail nostru creditori: hanscapitalgroupltd@gmail.com

 22. Franca woller Spune:

  Bună ziua prietenul meu, numele meu este Franca woller și eu sunt CEO și director general grupul LAPO.finance, am văzut postarea și am observat cât de mult ai nevoie de acest împrumut, dacă sunteți într-adevăr gata pentru a obține un împrumut real, fără întârziere și stres, completați formularul de mai jos.

  Metodele sunt simple și ușor.
  Se aplică și pentru a primi împrumut în 3 ore, cu condiția să fiți urgent în e-mail-ul.

  Completati acest formular imediat și vin înapoi la noi, astfel încât să putem începe procesarea de împrumut dumneavoastră.
  Numele tau:
  adresa:
  țară:
  sex:
  vârstă:
  Suma creditului:
  durata:
  Venit lunar:
  Telefon:
  Scopul creditului:
  Ai folosit vreodată? Dacă da, ai împrumut?

  LAPO.financialgroup@gmail.com
  Franca woller
  Mail nevoi urgente

 23. catherine flores Spune:

  OFERTA DE ÎMPRUMUT,
  Ești un om de afaceri / femeie? Ești în orice mizerie financiară sau au nevoie de fonduri pentru a începe propria afacere? Sau, pentru a plăti facturile sau de a începe o afacere bună? Ai un scor redus de credit și au dificultăți în a obține împrumuturile de capital circulant de la instituțiile financiare și băncile locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mail meu: (catherineflores307@gmail.com)

 24. Linda Wattles Spune:

  Ob?ine un împrumut rapid ?i legit la 2% rata scazuta, Va oferim toate tipurile de împrumuturi,

  Serviciile noastre includ urmatoarele:

  * Credite personale
  * credite de consolidare a datoriei
  * Credite pentru afaceri
  * Credite Educa?ie
  * ipoteci

  Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la: wattlesfinance@gmail.com
  Fonduri de solu?ii Acasa
  WhatsApp +919740683456
  MD Linda wattles

 25. mr lanlazar owen Spune:

  Ai nevoie de un împrumut între persoane fizice pentru a
  a face față cu dificultăți financiare și
  în cele din urmă din impas cauzat de
  bănci pentru respingerea lor
  aplicarea de înregistrare de credit? A lua legatura:
  (Lanlazarowen@gmail.com) va oferim
  împrumut autentic de la 1-1000,
  nici o garanție bancară, și la un interes
  rată de 2% la prețuri accesibile. Poti sa ma ajuti
  face o anumită sumă de împrumut vă
  vrei. Contactați-mă dacă sunteți interesat.
  E-mail: lanlazarowen@gmail.com

 26. Cojocariu Neculita Spune:

  Buna ziua as dori un imprumut urgent de 1500 euro

 27. Cojocariu Neculita Spune:

  Buna ziua va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati as dori fffffff urgent 1500 de euro va rog mult de tot sint disperata tel 0744843489

 28. Cojocariu Neculita Spune:

  Buna ziua este pt ultima data care mai scriu am scris de atitea ori dar fara nici un rezultat din cite am vazut de o luna de zile ma tot chinui sa fac rost de banii si degeaba nu ma ajuta nimeniam fffff mare urgenta de banii nu stiu ce sa mai fac si unde sa mai apelez mam gindit si la varianta sa caut pe cineva sa imi vind un rinichi sau un plamin pt bani sint atita de disperata incit imi vine sa imi iau chiar si viata va ro din suflet ma poate ajuta cineva nr tel 0744843489 va multumesc

 29. SARAH WILLIAMS Spune:

  Sky Mondială Firma de împrumut, vom da împrumuturi la o rată a dobânzii 0f 3%.

 30. Nicole Henry Loan Firm Spune:

  Ai nevoie de un împrumut de urgență? Ești serios în nevoie de împrumut de urgență pentru a începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este sansa ta de a realiza dorintele, noi oferim credite personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi corporative și toate tipurile de credite și suma noastră de împrumut în lire sterline, euro și dolar este de 1.000 la 500.000, pentru persoane fizice si 500.000 la 500000000 companiei cu interes 2% pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail (nicolehenry700@gmail.com)
  SALUTARI.
  doamna Nicolehenry
  MD / CEO Nicolehenry firma de împrumut.
  E-mail: Nicolehenry700@gmail.com

 31. Franca woller Spune:

  Ai nevoie de un împrumut pentru orice motiv? Dacă da, aceasta este o companie de împrumut, care este gata să vă servească la satisfacția dumneavoastră, se aplică acum @ Lapo.financialgroup@gmail.com pentru un împrumut la prețuri accesibile, cu interes de 2% în scopuri private și de cooperare, fără întârziere, fără complicații, doar aplică și de a lua împrumut!
  D-na Franca woller
  Astept raspuns urgent!

 32. Petruta Spune:

  Am si eu nevoue de 10000 de lire daca poatw ajuta cineva cu un imprumut am serviciu stabil 1500 pe luna salariu multumesc

 33. Andy James Spune:

  buna
  Ofer un împrumut de 2.000 € până la 5.000.000 € și orice persoană care poate rambursa cu dobândă la o rată de 2%. Fac împrumuturi locale și împrumuturi internaționale pentru oameni din întreaga lume. Dacă sunteți într-adevăr nevoie, vă rugăm să contactați-mă prin e-mail: andyjameslending@outlook.com

 34. christi Spune:

  buna
  Furnizarea de un împrumut de 2.000 € la 5.000.000 € și oricine care poate rambursa cu interes la o rată de 2%. Face împrumuturi locale și împrumuturi internaționale la oameni din întreaga lume. Dacă într-adevăr nevoie, vă rugăm să contactați-mă prin: christiworldpersonal@gmail.com

 35. Peter Sharp Spune:

  Buna,
  Pe măsură ce sezonul yuletide apare, nu aveți nici o problemă financiară, sunteți în nevoie grave de împrumut de urgență, vă sunt de planificare pentru a începe propria afacere? sunteți în datorii? Aceasta este sansa ta de a obține dorința dumneavoastră, încredere în noi pentru a trata toate tipurile de credite, a se vedea mai jos. Ne sunt înregistrate și Societatea este autorizată să emită împrumuturi la rata dobânzii de 3%, cu o durată minimă de 6 luni și o durată maximă de 30 de ani. Noi oferim împrumuturi variind de la 2.000 € la 5 milioane €.
  Contactați-ne: Trustfundingds@gmail.com

 36. Richardpeterson Spune:

  O zi buna

  Căutați asistență financiară? Ai nevoie de un împrumut de urgență
  Să vă plătiți facturile sau datoriile? Contactați-ne astăzi prin e-mail:
  Richardpeterson706@gmail.com

 37. Brian Gomez Spune:

  Compania noastra este o organizație juridică, care a creat pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, de exemplu, un ajutor financiar pentru a stimula economia mondială monetară, stabilitatea financiară și creșterea într-un mod de a reduce sărăcia și stresul financiar. Deci, dacă sau vă aflați în dificultăți financiare sau în criza financiară și ai nevoie de bani pentru a începe propria afacere, sau au nevoie de un împrumut pentru a-și achite datoriile sau să plătească facturile, începe o afacere bună, sau dificultate în a obține mai multe credite de la bănci locale, contactați-ne astăzi E-mail: carlylefinancialsolutions@gmail.com

 38. elizabeth Spune:

  Aveți nevoie de ajutor financiar (împrumut) dacă Da Email: mrs.elizabeth011@gmail.com

 39. Ujjivan finanziaria Company® Spune:

  Bună ziua Sir / Madam,

  Trebuie să crediteze candidatul de noi împrumuturi această fază luni împreună. Noi da credite solicitanților de credit, indiferent? 2000.00? 20.000,00. Euro. Pe masura ce companiile si industrii? 15.000,00 în? 500,000.00. Euro. Rata de 3,5%. Nu există taxe, fără taxe. Ce face împrumutul. Dacă sunteți interesat, fericit pentru a scrie examen. E-mail: ujjivanfinancier@outlook.com
  Ipoteca este că, în cazul în care criteriile odată aprobat și berprüft în termen de 7 zile lucrătoare. Lăsați-i să știu cât de mult ai nevoie să împrumute, ce să facă în pensionare și poate plăti înapoi mulți ani.

  Toate cele bune,
  Ujjivan Company® financiar
  Dna Desy Haryana
  revizuire
  RC: 265 702

 40. bishop Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență? Orice fel de împrumuturi ne contactați astăzi prin adresa: bishopf21loan@gmail.com

 41. Mrs Sandra Brence Spune:

  VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM BĂRBAȚI BANI PENTRU A PLĂTI VOCURI CONTACT VIA: mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

 42. Mr Lawson Smith Spune:

  Ai nevoie de un împrumut …?

  Contactați-l pe dl. Lawson Smith, creditori privați de bani, precum și pe gestionarea imobiliară. Aici vine împrumuturile bune pentru toți cei care au nevoie de asistență financiară la rata scăzută de 3%. Cu Crucea Roșie, îmbunătățirea creditului, puteți să vă luați la revedere de la toate criza financiară și dificultățile. Acordăm împrumuturi pentru orice sumă. Ne luptăm cu criza financiară și dăm camerei un viitor luminos pentru societatea noastră, pentru că suntem propria afacere. Dacă sunteți interesat, ar trebui să indicați interesul dvs. și vă vom ajuta să vă asigurați împrumutul.

  Aplicați informații.

  1. Cuvintele tale:
  2. Suma necesară:
  3. Țara dvs.:
  4. Durata împrumutului:
  5. Adresa dvs .:
  6. Număr de telefon:
  7 venituri lunare:
  8. ID VALID:

  (Internațional sau național)

  Contact: Dl. Lawson Smith
  E-mail: lawsonsmithloan@gmail.com

 43. Tatiana Spune:

  O zi buna,
  Obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru clienții care au nevoi financiare. Problema creditelor și garanțiilor este ceva ce clienții sunt întotdeauna îngrijorați în căutarea unui împrumut de la un creditor legitim. Crystal Group Finance a făcut diferența în industria de creditare. Vă putem împrumuta acum împrumutul de la gama minimă de 1.000,00 $ până la o sumă maximă de 10.000.000,00 $ la o rată a dobânzii de 3%. Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi dificultăți în obținerea de împrumuturi de la bănci locale și alte instituții financiare? Soluția pentru problema dvs. financiară este Crystal Group Finance

  OFERIM SERVICII DE ÎMPRUMUT:.

  * Credite pentru investitori ……….
  * Împrumut de consolidare a datoriilor ………..
  * Credit ipotecar…….
  * Împrumuturi de afaceri ……..
  * Imprumuturi personale ……………
  * Împrumuturi internaționale …
  * Împrumuturi de călătorie ………
  * Student Credite ………

  Vă rugăm să completați următoarele informații pentru împrumutul dvs.,
   
  Numele complet:______________
  Sumă împrumutată:____________
  Durata împrumutului: ___________
  Scopul împrumutului: __________
  Țară:________________
   
  Ne puteți contacta prin (cgfassociate@gmail.com sau Whatsapp +15188715518) și imediat am primit solicitarea dvs. vom include informații despre completarea tranzacției cu noi.

  Toate cele bune
  Crystal Group Finance
  Cgfassociate@gmail.com sau Whatsapp +15188715518

 44. Philip Spune:

  Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, nu ezitați să ne contactați prin e-mailul nostru rapid de răspuns: eromansloansandsavings@gmail.com pentru aprobarea rapidă a împrumutului.

 45. MAGRET JAMES Spune:

  Bună ziua,
  Nevoia urgentă de credit? Ești în datorii? De credit incorect? Băncile au refuzat dacă există o nevoie de împrumuturi pentru a începe propria afacere ?, Noi da imprumuturi oamenilor, în ciuda scor de credit săraci / rău. Toate de afaceri și a redus creditele de nevoi personale cu 2% pentru persoane fizice, întreprinderi pe termen scurt și lung, rată scăzută a dobânzii. Hitelprogramozóink rapid și de încredere, în care se aplică acum și pentru a primi locație imediată. Împrumuturile sunt bine securizate, garantat să fie de 100%, clienții și oferă o siguranță maximă. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și de a primi dvs. de credit de astăzi.
  D-na Magret James MD / CEO
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

 46. johnson king Spune:

  OFERTA DE ÎMPRUMUT,
  Sunteți om de afaceri / femeie? Sunteți în orice situație financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Sau să vă plătiți facturile sau să începeți o afacere bună? Aveți un scor de credit scăzut și aveți dificultăți în a obține împrumuturi de capital de lucru de la instituții financiare și bănci locale sau altele? Tot ce trebuie să faceți este să contactați adresa de astăzi prin e-mailul meu: (johnsonking223@gmail.com)

 47. Robert Wattles Spune:

  Ai nevoie de ajutor financiar? Noi oferim împrumut la o rată scăzută de 2%. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la: robertwattles11@gmail.com sau WHATSAPP +15189539766

 48. Robert Wattles Spune:

  Ai nevoie de ajutor financiar? Noi oferim împrumut la o rată scăzută de 2%. Pentru mai multe detalii, contactați-ne la: robertwattles11@gmail.com sau WHATSAPP +15189539766 !!!!

 49. John Stoner Spune:

  Fiți inteligenți și deveniți bogați în mai puțin de 3 zile. Totul depinde de cât de repede puteți fi să primiți noul card ATM nou programat, care este capabil să hackere în orice mașină ATM oriunde în lume. Am aflat despre această CARTĂ BLANK ATM atunci când căutam o slujbă online acum o lună .. Mi-a schimbat cu adevărat viața pentru totdeauna și acum pot să spun că sunt bogat și nu mai pot fi niciodată săraci. Cel mai mic bani pe care îl primesc într-o zi cu acesta este de aproximativ 50.000 de dolari (cincizeci de mii de dolari). De zi cu zi, păstrez banii în contul meu. Deși este ilegal, nu există riscul de a fi prins, deoarece a fost programat în așa fel încât să nu poată fi urmărit, are și o tehnică care face imposibil pentru CCTV să vă detecteze .. Pentru detalii despre cum să obțineți a ta Astăzi, trimiteți un e-mail hackerilor pe adresa: (genuinehackers000@gmail.com). Spune-i și pe iubitul tău și începe să trăiască mare. Aceasta este mărturia simplă a modului în care viața mea sa schimbat pentru totdeauna … Iubiți-vă pe toți

 50. Lewis Spune:

  Bun pentru tine și familia ta! Noi, la Cincinnati Financial Loan Firm, emită în prezent soluții financiare sau împrumuturi pentru persoane interesate sau companii cu dobândă de 3%. Dacă sunteți interesat, contactați-ne prin: lewismurphy142@gmail.com

Spune-ti si tu parerea!