La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora pe data 6 aprilie 2016

uk_imprumut

Atunci când nu mai găsiți niciun bănuț rătăcit prin buzunare, când pușculița este spartă de mult, economiile s-au terminat, credit cardul este și el gol, iar la prieteni nu mai puteți apela, și totuși aveți nevoie disperată de bani, ce faceți? Una dintre variantele pe care o folosesc românii din Marea Britanie este împrumutul de urgență la agențiile care oferă astfel de servicii. Un exemplu concret: The Money Shop. Numai că, atrag atenția cei care au trecut prin astfel de situații, „degeaba te bucuri că primești banii de care ai nevoie, tristețea și frustrarea încep din momentul în care trebuie să achiți”, ne povestește un român care a fost nevoit să facă un astfel de împrumut.

Care au fost pașii, avantajele, dar mai cu seamă dezavantajele care au venit în urma unei astfel de aplicații ne povestesc românii care au făcut acest demers. La final, trageți dumneavoastră concluziile, dacă se merită sau nu să vă lăsați semnătura pe un astfel de împrumut.

 

A luat 400 de lire… A dat înapoi 600!

Se poate întâmpla oricui să treacă prin momente grele din punct de vedere financiar. Mai cu seamă atunci când ești departe de casă, astfel de probleme „te apasă greu și crează o mare tensiune”, ne mărturisește sincer Paul, un român de 31 de ani din Bacău, care ne-a spus că în astfel de situații nu s-a mai gândit la consecințe și a făcut un împrumut pe care acum îl regretă.

„Am făcut o singură dată un astfel de împrumut, de urgență, așa cum îl numesc mulți, de la The Money Shop, și mi-a fost de ajuns să nu mai vreau să fac niciodată. Acum zic și eu că nu voi mai face, dar nu știi niciodată când te împinge nevoia. Că m-am dus acolo de disperare. Am traversat o perioadă critică de câteva luni în care nu am lucrat, soția a muncit și ea part-time, ne-am cheltuit toate economiile pe care le aveam, toate cardurile erau pe zero, de la prieteni și cunoscuți am tot cerut și chiar nu mai aveam nicio variantă… decât să îmi vând din bunurile cumpărate. Am luat și opțiunea asta în calcul, atunci la disperare. Să vând aparatul foto, telefonul, televizorul, dar am renunțat la idee și am făcut împrumutul acela. Am luat 400 de lire, aveam nevoie de acești bani să pot plăti chiria, altfel riscam să fiu dat afară. Numai că am fost nevoit să plătesc 600 de lire, sumă pe care am achitat-o în decurs de șase luni de zile. Câte 25 de lire pe săptămână. Nu te mai gândești la consecințe în acele momente când ai nevoie maximă de bani, pur și simplu acționezi. Acum îmi pare rău că nu am fost mai calculat, mai calm și mai cumpătat, pentru că aș fi putut vorbi cu landlord-ul să mă amâne, poate m-ar fi înțeles, poate nu, dar regret că nu am încercat. Ce mi-a trebuit? Un document de identitate, ultimul statement bancar și o dovadă de adresă, o factură de la apă, am dus eu. În 20 de minute am primit banii. Fără prea multe verificări, fără prea multe întrebări… asta a fost. Mi-au făcut un direct debit și apoi, în fiecare vineri, trebuia să achit 25 de lire, deci 100 de lire pe lună, timp de șase luni. Bani care contează, mai ales când nu prea îi ai”, ne spune Paul.

 

Dobânzi astronomice

Și Tavi a fost, din păcate, ne spune el, clientul unei astfel de companii care oferă rapid împrumuturi persoanelor care întâmpină probleme financiare. Tânărul de 27 de ani povestește că a fost sfătuit să facă o astfel de cerere chiar de către angajații firmei: Oakam Shop.

„Eu am fost plătit multă vreme cu cec în fiecare săptămână. Nu prea era un avantaj, pentru că în țara asta ai nevoie de bani, iar dacă mergeam să depun cecul la bancă, primeam banii în cont în trei zile lucrătoare. Dura destul și eu aveam nevoie deseori de bani, așa că pentru un comision de 10-15 lire, mergeam la un Shop din acesta și ei îmi dădeau cash. Le dădeam cecul cu suma salariului meu, iar ei îmi dădeau mai puțin cu 10-15 lire. Schimbând acolo săptămânal timp de patru-cinci luni de zile, ei s-au oferit și chiar mi-au arătat mai multe broșuri de împrumut. Practic, puteam lua, fără niciun credit check, suma de 400-500 de lire, în baza acelor cecuri pe care le schimbam eu. Am tot refuzat multă vreme, numai că a venit o zi în care chiar am avut nevoie mare de bani și m-am prezentat acolo. Nu mi-a făcut niciun fel de verificare. Dar am înțeles ulterior că, în general, în astfel de situații nu se fac verificări, ei au dobânzi foarte mari și criteriul pe care îl au este ca persoana să dovedească, prin ceva sau prin cineva, că își permite să plătească înapoi împrumutul. Deja fiind în baza lor de date, în cinci minute mi-au dat banii: 550 de lire. M-am bucurat atunci de ei, doar că am plătit înapoi vreo 900, cu tot cu taxe și comisioane. De fiecare dată când nu aveam bani în cont să îmi plătesc rata, mă taxau cu câte 5-6 lire. Și s-au adunat astfel, că aproape a fost nevoie să dau dublu față de cât am luat”, spune tânărul de 27 de ani.

————————————–

„Dacă faci dovada că poți să plătești banii înapoi cu payslip-uri, statement bancar, atunci ei, cel de la astfel de firme, îți pot da un împrumut de până la 1.000 de lire. E o metodă de a te împrumuta rapid când ai mare nevoie și când un prieten sau o rudă nu te mai poate ajuta. Dar nu este recomandată această modalitate, pentru că au niște dobânzi astronomice. Te împrumuți 1.000 de lire și trebuie să dai înapoi, în șase luni de zile, 1.700 de lire. Am avut un coleg de muncă ce a luat împrumut 1.000 de lire și a trebuit să dea o grămadă de bani înapoi. Nu se merită, dar ce să faci atunci când arde?”

Tavi, 27 de ani

————————————–

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

139 pareri la “La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?”

 1. MAGRET JAMES Spune:

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut de urgență ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? Ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. Împrumuturile sunt bine asigurate, 100% garantate și clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru informații suplimentare, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
  Doamna Magret james / CEO
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

 2. Garcia J Sacramento Spune:

  Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, cum ar fi asistența financiară. Deci, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau aveți probleme financiare și aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria sau pentru a plăti din contul dvs. la începutul unei înțelegeri bune sau dacă vă luptați Obțineți împrumuturi de la băncile naționale, contactați-ne astăzi, e-mail: garciajsacramento@gmail.com pentru Biblie spune: „Luca 11:10 oricine cere, primește, cel care caută, găsește și celui care bate, ușa se va deschide. Nu pierdeți această ocazie, pentru că Isus este același ieri astăzi și pentru totdeauna mai mult. Te rog, pentru Dumnezeu serios și de teamă de oameni

 3. Trevi Orta Estate Holdings Spune:

  OPENINGURI / VACANCIURI DE JOBURI TREVI ORTA

  Persoane calificate sunt necesare pentru ocuparea posturilor vacante.

  1. Drivere – 2.000 $
  2. Agenții publici – 3.000 $
  3. Experți / brokeri imobiliari – 3.500 de dolari
  4. Manager de marketing – 4.200 de dolari
  5. Agent de relații publice – 3.600 de dolari
  6. Contabilii de personal – 3.800 de dolari
  7. Recepționiști – 2.800 de dolari. e.t.c.
  Există și alte posturi vacante, astfel încât persoanele interesate să poată aplica prin intermediul companiei
  Aplicație de e-mail pe treviortaestateholdings@gmail.com. Intrările de aplicații sunt acum
  deschis.

 4. LARRY ELLISON Spune:

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: (larryellisonfinance@gmail.com) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: larryellisonfinance@gmail.com

 5. franco ruch Spune:

  VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂCIUNEA URGENTĂ PENTRU REFINANȚA E-MAILULUI DVS. DE AFACERI francoruch56789@gmail.com

 6. Ana Maria Spune:
 7. frank maxwell Spune:

  Compania Frank Maxwell este cunoscută pentru serviciile de împrumut de calitate și a construit o reputație solidă în acordarea de împrumuturi băncilor în valoare de persoane fizice, oferind împrumuturi persoanelor care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi și a investi în afaceri. Consider că eu sunt norocos să am această ocazie să fiu în acest domeniu cu mare entuziasm, vă recomand să așteptați experiența de a vă oferi cele mai bune servicii de împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%, cu formalități minime
  Dacă aveți întrebări? Nu ezitați să mă contactați la e-frankmaxwell248@hotmail.com.

 8. franco ruch Spune:

  aveți nevoie de un împrumut de urgență astăzi 2% .. e-mail-ne francoruch56789@gmail.com

 9. Ali Spune:

  buna

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Sunteți în orice stres financiar? Sau aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere? Aveți un scor de credit scăzut și veți găsi dificultăți în obținerea de împrumuturi de la băncile locale și alte instituții financiare? Soluționați problemele dvs. financiare aici.

  Serviciile noastre includ următoarele:

  * Imprumuturi personale
  * Împrumuturi de consolidare a datoriilor
  * Credite de afaceri
  * Împrumuturi pentru educație
  * Ipoteci

  Contactați-ne la sambusbillclinto101@gmail.com

  Whatsapp / număr de telefon: +919538348101

 10. boroka marton Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile și a începe o nouă afacere? Sau ați căutat un împrumut și ați fost întotdeauna scammed de către companii de împrumut sau bănci? Iată o șansă pentru tine să-ți iei viața înapoi și să primești împrumuturile pe care trebuie să le investești. Dacă aveți nevoie de o împrumut de urgență contactați firma de împrumut BOROKA MARTON acum.
  Contactați e-mail: boroka-marton@naver.com

 11. boroka Spune:

  Firma de împrumut BOROKA MARTON oferă în prezent împrumuturi accesibile atât persoanelor fizice, cât și persoanelor private din întreaga lume. Ne oferim împrumuturi pentru publicul larg pentru a le permite acestora să își îndeplinească obligațiile financiare ca rezultat al acestei recesiuni economice actuale de pe tot globul. Dacă aveți nevoie de un împrumut de urgență, contactați-ne acum pentru mai multe informații prin e-mailul companiei noastre: (boroka-marton@naver.com)

 12. Dobson Spune:

  Aveți dificultăți financiare? Aveți nevoie de un împrumut pentru
  Consolidarea datoriilor, construcții, împrumuturi imobiliare, refinanțare, bancnote personale sau de urgență? Ești un om de afaceri? Femeile care intenționează să-și extindă afacerea, oferim tot felul de împrumuturi. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi despre: franklindobson@yahoo.com pentru mai multe informații.

 13. FRANK CHAMBERS Spune:

  Aveți nevoie de asistență financiară? Aveți nevoie de un împrumut pentru ipoteca, casa, mașină, afacere sau doar un împrumut personal? Este istoricul dvs. de credit rău vă împiedică să obțineți un împrumut? Nu căutați mai departe, suntem aici pentru a vă ajuta în timp ce oferim împrumuturile noastre la o rată a dobânzii de 3%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail la frankchambersfinances@gmail.com pentru mai multe informații.

 14. elizabeth Spune:

  Aveți nevoie de ajutor financiar pentru împrumut? Contactați-ne pentru mai multe informații despre e-mail; mrs.elizabeth 011@gmail.com

 15. Lewis Murphy Spune:

  Bine ați venit la Lewis Norton Finance. Ai nevoie de un împrumut? Doriți să vă începeți propria afacere? Ești în datorii? Ați fost respins de bancă din cauza istoricului de credit rău? Apoi, nu vă faceți griji mai mult că suntem aici pentru a vă ajuta, oferim împrumuturile noastre la o rată a dobânzii de 3%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru mai multe informații loanclaims@gmail.com

 16. milan chris Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut? Contactați-ne acum cu suma, durata, numărul de telefon Email: milanfinancialcompanies@yahoo.com

 17. Mr Matthew Spune:

  Aveți nevoie de ajutor financiar pentru împrumut? Contactați-ne pentru mai multe informații.
  Trimiteți-ne e-mail. ma01bh3@gmail.com

 18. Susan Spune:

  Dragă domnule doamnă,
  Aveți nevoie de un împrumut personal? Sau un împrumut de afaceri pentru a începe o afacere proprie? Oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor la nivel mondial. Compania noastra de renume financiar a castigat o mare bunavointa in furnizarea de servicii de investitii de capital de risc clientilor nostri. Compania noastra de capital financiar ofera solutii financiare pentru proiecte mari ca aceasta, transportul de suprafata, infrastructura medicala si asa mai departe. Dacă sunteți interesat de serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați: jacksonloanhelp@gmail.com pune-ți email-ul aici pentru detalii

  Salutari,

  Doamna Susan Smith
  Secretar general

 19. Charles Spune:

  Do You Need Financial Loan Help? Contact Us For More Info Email us.g01bh3@gmail.com

 20. Garcia J Sacramento Spune:

  Suntem o organizație creștină creată pentru a ajuta oamenii care au nevoie de ajutor, cum ar fi asistența financiară. Deci, dacă vă confruntați cu dificultăți financiare sau aveți probleme financiare și aveți nevoie de bani pentru a vă începe propria afacere sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti datoria sau pentru a plăti din contul dvs. la începutul unei înțelegeri bune sau dacă vă luptați Obțineți împrumuturi de la băncile naționale, contactați-ne astăzi, e-mail: garciajsacramento@gmail.com pentru Biblie spune: „Luca 11:10 oricine cere, primește, cel care caută, găsește și celui care bate, ușa se va deschide. Nu pierdeți această ocazie, pentru că Isus este același ieri astăzi și pentru totdeauna mai mult. Te rog, pentru Dumnezeu serios și de teamă de oameni

 21. Jean Carlos Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, pentru a începe o afacere sau pentru orice alt tip de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }

 22. MAGRET JAMES Spune:

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut de urgență ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? Ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Acordăm împrumuturi Oamenilor, în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o cu rată scăzută a dobânzii la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, aplicați astăzi și obțineți răspunsul instant. Împrumuturile sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
  Doamna Magret james / CEO
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

 23. vasilescu Spune:

  Buna ziua, am nevoie de un imprumut urgent de 1000 $, daca ma puteti ajuta, va multumesc din suflet. As putea sa vi-i returnez in rate in 10 luni,. Multumesc anticipay si astept raspuns…

 24. Marie Jeff Spune:

  Vă mulțumim Asociației Internaționale pentru Dezvoltare (IDA) și Grantului Federal Guvernamental. Am din Missouri SUA și numele meu este Marie Jeff Deocamdată, cred că doar dacă măsuram impactul IDA asupra populației, deoarece sănătatea, educația, alimentația sunt legate de oameni. IDA este vitală pentru oamenii noștri. Principalul motiv pentru care scriu acest lucru acum este să informez întreaga lume despre marile fapte pe care Banca Mondială și IDA le-a oferit eu și beneficiarilor din întreaga lume. Am fost diagnosticat cu HERPES în anul 2012 de când am luat medicamentele și am fost la spital pentru verificări la fiecare trei (3) săptămâni, am auzit știri despre acest program IDA al Băncii Mondiale până în ziua în care a devenit Realitatea și am văzut multe mărturii despre modul în care IDA au ajutat oamenii apoi am contactat un e-mail pe care l-am văzut pe mărturie și timp de câteva săptămâni nu am verificat pe e-mail-ul meu. În mod surprinzător, ultimele două (2) săptămâni aici, când am ajuns la adresa mea de e-mail, am primit un e-mail de la agentul IDA, care mi-a fost acordat un grant de către IDA al Băncii Mondiale în cadrul registratorului meu la care am fost conectat. Vreau ca întreaga lume să mă ajute să celebrăm Asociația Internațională pentru Dezvoltare a Băncii Mondiale (IDA) pentru ajutorul mare pe care mi l-au oferit și, de asemenea, folosesc acest mediu pentru a spune publicului larg această veste minunată și pentru ca ei să intre în contact cu Agenția / Registratorul IDA al Băncii Mondiale care mi-a prezentat-o. Paul Michael Romer este economist american și pionier al teoriei creșterii endogene. În prezent este economist șef și vicepreședinte senior al Bancii Mondiale Email (paulromer4@gmail.com) sau WhatsApp Number: +1 (518) 719-7190

 25. Norton Finance Spune:

  Sunteți în revizuire a datoriilor sau administrație? Ești pe lista neagră? Te lupți pentru a face față plăților lunare? Doriți să cumpărați o casă, un automobil sau un împrumut de afaceri, dar vă aflați în revizuirea datoriei sau în administrare? Dacă ați răspuns DA la oricare dintre întrebările mele? Vă rugăm să ne contactați prin e-mail: nortonfinance2017@gmail.com

 26. Antonio Spune:

  Ciao.am nevoie de un împrumut..

 27. Sir Melvin Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, pentru a începe o afacere sau pentru orice alt tip de împrumut, contactați Elder melvin {melvinelton87@gmail.com}

 28. Mrs Gloria S Spune:

  Cauți un împrumut? Oferim împrumuturi concepute pentru a vă satisface nevoile financiare și personale Împrumuturi de afaceri cu scheme rapide de aprobare a împrumuturilor. Împrumutăm banii de la cei care au nevoie de asistență financiară, acordăm credite persoanelor care au credite necorespunzătoare sau au nevoie de bani pentru a plăti facturi, pentru a investi în afaceri. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece sunteți în locul potrivit, ofer un împrumut cu o dobândă scăzută de 2%, deci dacă aveți nevoie de un împrumut, vreau să mă contactați la adresa de e-mail: gloriasloancompany @ gmail. com / Numărul ce spp: +16106341142
  INFORMAȚII PRIVIND CEREREA DE ÎMPRUMUT:
  1) Denumire completă: …………
  2) Sex: ……………..
  3) Vârsta: ……………………
  4) Țara: ……………..
  5) Număr de telefon: ……..
  6) Ocupația: …………..
  7) Venituri: ……
  8) Credite totale necesare: …..
  9) Perioada de împrumut: ……………
  10) Scopul creditului: ………..

 29. Jean Carlos Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }

 30. kim Spune:

  Bună ziua, oferta de împrumut onestă în persoană capabilă să ramburseze suma împrumutată. Organizația noastră financiară acordă un credit de la 3000 de euro la 750000 de euro pentru orice persoană care are nevoie reală la o rată a dobânzii de 3% pe an. curierat personal, cumpărare auto, cumpărare apartament, gata pentru realizarea proiectelor dvs. împrumut la investiții etc. … Dacă sunteți în nevoie reală, vă rugăm să contactați directorul departamentului financiar pentru a obține detaliile împrumutului prin e-mail: oghologo@gmail.com

 31. Frederick Owen Spune:

  Dragă domnule doamnă,

  Ești om de afaceri sau femeie? Sunteți în orice situație financiară sau faceți
  Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Putem să vă satisfacem nevoile financiare cu mai puțină rentabilitate, indiferent de situație. Prin urmare, vă finanțăm
  Doar 3%. Indiferent de circumstanțele dvs., angajați pe cont propriu, pensionari,
  Evaluarea necorespunzătoare ne-ar putea ajuta. Rambursare flexibilă de mai mult de 3-20
  An. Deci, vă puteți rezolva datoriile sau vă puteți plăti facturile sau puteți rula
  O companie frumoasă? Contactați-ne la: GATEWAY TRUST FUND

  A) Împrumuturi personale și dezvoltarea afacerilor,
  B) Înființarea afacerilor, educație,
  (C) consolidarea datoriilor,
  D) împrumuturi cu bani grași.

  Contactați e-mail: gatewaytrustfund@gmail.com

  Cu cerința împrumutului:

  1. Titluri complete:
  2.Mobilnummer:
  3.Country:
  4.Loanbelopp:
  5.Lung Durata:
  6.Occupation:
  7.Sex:
  8.Age:
  9. Venit monetar ($):
  10.Loan Scop:

  FREDERICK OWEN
  MANAGER Gateway with Trust Fund Acces nelimitat la domiciliu
  Telefon: (754) 600-1803

 32. Carlos Spune:

  Ai nevoie de un împrumut? Ați căutat unde să obțineți un împrumut? Ați încercat să obțineți vreun fel de împrumut? apoi aplicați acum la (carlosellisonfinance@gmail.com) dacă doriți să obțineți un împrumut la prețuri accesibile. Împrumutul este oferit aici la o rată a dobânzii foarte scăzută de 2%. Contactați-ne acum dacă sunteți interesat. *

 33. MAGRET JAMES Spune:

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut urgent ??? Sunteți în datorie? Aveți un credit rău? ați fost respins de bănci, aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere proprie? Noi oferim împrumuturi oamenilor în ciuda scorurilor lor slabe / rele. Oferim atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale cu o durată lungă și scurtă pe care ați ales-o, cu dobândă redusă la 2% pe an pentru persoane fizice și companii. Programatorul nostru de împrumut este rapid și fiabil, se aplică astăzi și obține răspunsul instant. creditele sunt bine asigurate, garantate 100%, iar clienții sunt asigurați cu maximă siguranță. Pentru mai multe informații, contactați-ne prin adresa noastră de e-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) și obțineți împrumutul dvs. astăzi.
  E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)
  Doamna Magret james / CEO

 34. Susan Spune:

  Dragă domnule doamnă,
  Aveți nevoie de un împrumut personal? Sau un împrumut de afaceri pentru a începe o afacere proprie? Oferim împrumuturi persoanelor fizice și companiilor la nivel mondial. Compania noastră financiară bine cunoscută a câștigat o bunăvoință imensă în furnizarea de servicii de finanțare cu capital de risc clienților noștri. Compania noastră financiară de capital oferă soluții financiare pentru proiecte mari precum aceasta, transportul de suprafață, infrastructura medicală și așa mai departe. Dacă sunteți interesat de serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați prin e-mail aici jacksonloanhelp@gmail.com pentru detalii

  Salutari,

  Doamna Susan Smith
  Secretar general

 35. Jean Carlos Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }…

 36. sergey shikunov Spune:

  Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: sergeyshikunov@yahoo.com sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

 37. maria Spune:

  Aveți un credit rău? Și aveți nevoie de un împrumut pentru orice, la doar o rată a dobânzii de 3%. Contactați stephannerloanhelps001@gmail.com

 38. Christian Carlos Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Christian Christian pe { Christianfinance11@gmail.com }

 39. Jean Carlos Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, a începe o afacere sau vreun fel de împrumut, contactați domnul Jean Carlos pe { Creditplusfinance11@gmail.com }….

 40. elvis Spune:

  salut Ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti facturile? sau pentru a începe o afacere? dacă da, atunci ne puteți contacta astăzi la adresa elvismorganfinance@gmail.com și veți primi împrumutul cât mai curând posibil, oferim toate tipurile de împrumuturi …

 41. Mrs Sandra Brence Spune:

  VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM BANI PENTRU A PLATA BILETELE SAU PENTRU A INCEPE O NOUĂ AFACERI, ÎMPRUMUT PERSONAL CONTACT VIA: mrssandrabrenceloanfunds@yahoo.com PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

 42. Finlay Anthony Spune:

  O zi bună pentru voi toți

  Ai nevoie de un împrumut? Pentru afacerea dvs., ipotecă, chirie, personală
  împrumut, împrumut pentru o mașină sau cumpărarea unei case sau chiar o taxă pentru
  de formare pentru copilul dvs.? Oferim finanțare de la foarte
  rata scăzută a dobânzii de 3%. Toți candidații interesați trebuie
  contactați-ne prin e-mail; (finlayanthony01@outlook.com)

  ÎNREGISTRAREA ÎNREGISTRATORILOR:
  Nume:
  Adresa :
  Țară:
  Ocupaţie:
  Suma împrumutului necesară:
  Scopul creditului:
  Venit lunar :
  Telefon:
  Durata împrumutului:
  SCAN a copiei dvs. de identificare:
  Trimiteți-ne prin e-mail (finlayanthony01@outlook.com)
  (Te face fericit este mândria noastră.)
  CEO / domnul Finlay A.
  DIRECTOR / CEO: Dl. Finlay A.

 43. SUSAN PATRICK Spune:

  Apakah Anda mencari pinjaman asi?
  Saya ingin menggunakan kesempatan .ini untuk memberi Tahu semua orang bahwa D-na Susan Patrick pemberi pinjaman pinjaman pribadi yang memberikan pinjaman kesempatan hidup. Apakah Anda memerlukan pinjaman segera untuk melunasi hutang Anda atau Anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh banca dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda memerlukan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kita di sini tânăr membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana kepada individu yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit Buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi pada Bisnis dengan 2% Tarif. Saya ingin menggunakan media ini untuk membrii tahu Anda bahwa kami memberikan yang andal dan bermanfaat dan bersedia menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui email di:
  (susanpatrick18@gmail.com) Jadi jika Anda ingin mendapatkan pinjaman dari perusahaan saya, Anda bisa menghubungi kami hari ini.

  Apakah Anda Butuh Pinjaman Darurat un tarif murah?
  Apakah kamu berhutang
  Care este memoria medicală?
  Sudahkah și ditolak oleh banka atau oleh pemberi pinjaman?
  Apakah Anda memerlukan pinjaman unu memulai bisnis Anda sendiri?
  Apakah Anda memerlukan pinjaman seumur hidup?
  Apakah Anda memerlukan pinjaman perumahan / investasi?
  hubungi kami melalui alamat e-mail kami:
  (susanpatrick18@gmail.com) Jadi jika Anda ingin mendapatkan pinjaman dari perusahaan saya, Anda bisa menghubungi kami hari ini.
  SALAM

 44. Carl Logan Spune:

  Aveți nevoie de un proiect sau de un împrumut personal, contactați-ne acum prin e-mail: lucasloanlendingcompania@gmail.com

 45. Andrea Spune:

  ¿Necesitas asistencia financiera? Nuestra compañía es una compañía de préstamos privada y legítima que presta préstamos personales, préstamos de mal crédito, bajos resultados operativos de préstamos con garantía de crédito malo y préstamos no garantizados. Si es honesto y confiable, puede comunicarse con nosotros por correo electrónico: barclayloan_finance @ outlook .com Solicite ahora y tendrá su préstamo en las próximas 24 horas, Dios lo bendiga a usted y a su familia.

 46. Ridvan Spune:

  Ofertă de credite tuturor persoanelor serioase

  Aveți nevoie de finanțare pentru casa dvs., pentru afacerea dvs., pentru cumpărarea de mașini, pentru achiziționarea de motociclete, pentru crearea propriei afaceri, pentru nevoile dvs. personale. Acordăm credite personale cuprinse între 2 000 și 8 000 000 USD, cu o rată a dobânzii excepțională de 3%, indiferent de sumă. Specificați în cererea dvs. de credit suma exactă și perioada de rambursare dorită. Simțiți-vă liber să scrieți-mă pe acest mail: ridquerreti@gmail.com

 47. Charles Spune:

  Aveți nevoie de ajutor financiar (LOAN) cu amabilitate Trimiteți-ne un e-mail: g01bh3@gmail.com

 48. clamson Spune:

  Aveți nevoie de împrumut? Îți găsești dificilă obținerea unui împrumut de la banca din jurul tău? sau sunteți în căutarea unui împrumut de urgență pentru a vă plăti factura? aveți nevoie de ajutor financiar? sunteți în căutarea de împrumuturi pe termen scurt sau lung pentru a începe o afacere? oferim servicii de împrumut de diferite tipuri. obțineți împrumut rapid și rezolvați problemele financiare urgente acum cu dobânzi de până la 2%. pentru mai multe informații și aplicații, contactați-ne astăzi prin e-mail: cfg.financialservic@gmail.com

 49. Schuller Virginia Spune:

  As dori sa fac un credit

 50. Am nevoie de un credit Spune:

  Am nevoie de un credit urgent

Spune-ti si tu parerea!