La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora pe data 6 aprilie 2016

uk_imprumut

Atunci când nu mai găsiți niciun bănuț rătăcit prin buzunare, când pușculița este spartă de mult, economiile s-au terminat, credit cardul este și el gol, iar la prieteni nu mai puteți apela, și totuși aveți nevoie disperată de bani, ce faceți? Una dintre variantele pe care o folosesc românii din Marea Britanie este împrumutul de urgență la agențiile care oferă astfel de servicii. Un exemplu concret: The Money Shop. Numai că, atrag atenția cei care au trecut prin astfel de situații, „degeaba te bucuri că primești banii de care ai nevoie, tristețea și frustrarea încep din momentul în care trebuie să achiți”, ne povestește un român care a fost nevoit să facă un astfel de împrumut.

Care au fost pașii, avantajele, dar mai cu seamă dezavantajele care au venit în urma unei astfel de aplicații ne povestesc românii care au făcut acest demers. La final, trageți dumneavoastră concluziile, dacă se merită sau nu să vă lăsați semnătura pe un astfel de împrumut.

 

A luat 400 de lire… A dat înapoi 600!

Se poate întâmpla oricui să treacă prin momente grele din punct de vedere financiar. Mai cu seamă atunci când ești departe de casă, astfel de probleme „te apasă greu și crează o mare tensiune”, ne mărturisește sincer Paul, un român de 31 de ani din Bacău, care ne-a spus că în astfel de situații nu s-a mai gândit la consecințe și a făcut un împrumut pe care acum îl regretă.

„Am făcut o singură dată un astfel de împrumut, de urgență, așa cum îl numesc mulți, de la The Money Shop, și mi-a fost de ajuns să nu mai vreau să fac niciodată. Acum zic și eu că nu voi mai face, dar nu știi niciodată când te împinge nevoia. Că m-am dus acolo de disperare. Am traversat o perioadă critică de câteva luni în care nu am lucrat, soția a muncit și ea part-time, ne-am cheltuit toate economiile pe care le aveam, toate cardurile erau pe zero, de la prieteni și cunoscuți am tot cerut și chiar nu mai aveam nicio variantă… decât să îmi vând din bunurile cumpărate. Am luat și opțiunea asta în calcul, atunci la disperare. Să vând aparatul foto, telefonul, televizorul, dar am renunțat la idee și am făcut împrumutul acela. Am luat 400 de lire, aveam nevoie de acești bani să pot plăti chiria, altfel riscam să fiu dat afară. Numai că am fost nevoit să plătesc 600 de lire, sumă pe care am achitat-o în decurs de șase luni de zile. Câte 25 de lire pe săptămână. Nu te mai gândești la consecințe în acele momente când ai nevoie maximă de bani, pur și simplu acționezi. Acum îmi pare rău că nu am fost mai calculat, mai calm și mai cumpătat, pentru că aș fi putut vorbi cu landlord-ul să mă amâne, poate m-ar fi înțeles, poate nu, dar regret că nu am încercat. Ce mi-a trebuit? Un document de identitate, ultimul statement bancar și o dovadă de adresă, o factură de la apă, am dus eu. În 20 de minute am primit banii. Fără prea multe verificări, fără prea multe întrebări… asta a fost. Mi-au făcut un direct debit și apoi, în fiecare vineri, trebuia să achit 25 de lire, deci 100 de lire pe lună, timp de șase luni. Bani care contează, mai ales când nu prea îi ai”, ne spune Paul.

 

Dobânzi astronomice

Și Tavi a fost, din păcate, ne spune el, clientul unei astfel de companii care oferă rapid împrumuturi persoanelor care întâmpină probleme financiare. Tânărul de 27 de ani povestește că a fost sfătuit să facă o astfel de cerere chiar de către angajații firmei: Oakam Shop.

„Eu am fost plătit multă vreme cu cec în fiecare săptămână. Nu prea era un avantaj, pentru că în țara asta ai nevoie de bani, iar dacă mergeam să depun cecul la bancă, primeam banii în cont în trei zile lucrătoare. Dura destul și eu aveam nevoie deseori de bani, așa că pentru un comision de 10-15 lire, mergeam la un Shop din acesta și ei îmi dădeau cash. Le dădeam cecul cu suma salariului meu, iar ei îmi dădeau mai puțin cu 10-15 lire. Schimbând acolo săptămânal timp de patru-cinci luni de zile, ei s-au oferit și chiar mi-au arătat mai multe broșuri de împrumut. Practic, puteam lua, fără niciun credit check, suma de 400-500 de lire, în baza acelor cecuri pe care le schimbam eu. Am tot refuzat multă vreme, numai că a venit o zi în care chiar am avut nevoie mare de bani și m-am prezentat acolo. Nu mi-a făcut niciun fel de verificare. Dar am înțeles ulterior că, în general, în astfel de situații nu se fac verificări, ei au dobânzi foarte mari și criteriul pe care îl au este ca persoana să dovedească, prin ceva sau prin cineva, că își permite să plătească înapoi împrumutul. Deja fiind în baza lor de date, în cinci minute mi-au dat banii: 550 de lire. M-am bucurat atunci de ei, doar că am plătit înapoi vreo 900, cu tot cu taxe și comisioane. De fiecare dată când nu aveam bani în cont să îmi plătesc rata, mă taxau cu câte 5-6 lire. Și s-au adunat astfel, că aproape a fost nevoie să dau dublu față de cât am luat”, spune tânărul de 27 de ani.

————————————–

„Dacă faci dovada că poți să plătești banii înapoi cu payslip-uri, statement bancar, atunci ei, cel de la astfel de firme, îți pot da un împrumut de până la 1.000 de lire. E o metodă de a te împrumuta rapid când ai mare nevoie și când un prieten sau o rudă nu te mai poate ajuta. Dar nu este recomandată această modalitate, pentru că au niște dobânzi astronomice. Te împrumuți 1.000 de lire și trebuie să dai înapoi, în șase luni de zile, 1.700 de lire. Am avut un coleg de muncă ce a luat împrumut 1.000 de lire și a trebuit să dea o grămadă de bani înapoi. Nu se merită, dar ce să faci atunci când arde?”

Tavi, 27 de ani

————————————–

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

200 pareri la “La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?”

 1. Natalia Spune:

  Buna. Cine a contribuit cu Serghei shikunov? Ce puteti spune despre el? Intradevar poate ajuta oamenii?

 2. Lacatus liviu Spune:

  Am nevoie de un imprumut daca se poate ajuta bineinteles….va multumesc

 3. vasilica stan Spune:

  bunaziua as avea si eu nevoie de un anprumut eu si sotul meu locuim an paris si lucram dar am avea nevoie de un anprumut de 10.000 de euro daca se poate mersi

 4. vasilica stan Spune:

  BUNA ZIUA LOCUIM AN FRANTA PARIS EU LUCREZ OCAZITIONAL IAR SOTUL MEU STAN VASILE LUCREAZA CU ACTE AN CONSTRUCTII
  SI AM DORI UN ANPRUMUT DE 10.000 DE EURO DACA SE POATE VA RUGAM FRUMOS MERSI

 5. Diaconescu nicusor Spune:

  Ași dori și eu un anprumut

 6. Mariana Spune:

  Buna,am si eu nevoie de un imprumut de 5000lire,rog seriozitate

 7. Mr Tanya Mark Spune:

  Numele meu este dl, Tanya Mark Oferim rata dobânzii la împrumut este de 3%. Ai nevoie de un împrumut? dacă da, e-mail: tanyamarkloanfirm01@gmail.com pentru mai multe informații

 8. Europa Funding (@FundingEuropa) Spune:

  Necesitatea de a împrumuta pentru orice motiv?
  Aveți nevoie de bani de urgență?
  Aveți nevoie de o casă?
  doriți capital pentru afacerea dvs.?

  Oferim servicii financiare la doar 2% și serviciile noastre sunt foarte fiabile, contactați-ne acum la adresa Europafunding@gmail.com și obțineți-vă împrumuturile astăzi.

 9. Radu Spune:

  Feriti-va de astfel de imprumuturi. Cine o sa va dea cu 3% pe an, sa fim seriosi? O sa vedeti ca pana la urma intrati in probleme. Cel mai bine e sa mergeti la banca (daca lucrati cu acte in regula) la care aveti salariul si sa intrebati acolo. Cu cat arata mai bine cu atat e mai periculos.

 10. johnbosco Spune:

  Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține servicii financiare de la compania noastră. Oferim următoarele finanțări persoanelor fizice –
  * Finanțare comercială
  *Finante personale
  * Finanțarea afacerilor
  * Finanțarea construcțiilor
  * Finanțarea afacerilor și multe altele:
  și multe altele la o rată a dobânzii de 2%;
  Contactați-ne prin e-mail: robertjacksonfinacialservice@hotmail.com

 11. Ionut Spune:

  Buna.as avea si io nevoie de ceva bani imprumut.daca ma poate ajuta careva.cu o informatie

 12. Ionut Spune:

  Bună… A-și dori și eu un împrumut… Cine ma poate ajuta?

 13. harryjim598@gmail.com Spune:

  Acordăm împrumuturi pentru dobândă de 2% anual.
  Aprobarea este rapidă; pentru care aplicați este ceea ce noi aprobăm. Putem aproba până la 40 de milioane de euro și aprobăm ca sumă minimă de împrumut de 15.000,00 euro; puteți solicita atât împrumuturi de afaceri, cât și împrumuturi personale; cu o perioadă de grație de 1 an pentru împrumuturile pentru afaceri.
  Pentru întrebări, trimiteți-ne un e-mail la:

 14. LARRY ELLISON Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut autentic pentru a vă achita facturile, a începe o afacere sau orice alt tip de împrumut, contactați-l pe dl Larry Ellison la {Larryellisonfinance@gmail.com}..

 15. Mr Randy Mccoy Spune:

  Aplicați pentru împrumut cu dobândă de 2%.
  Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă achita facturile? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține servicii financiare de la compania noastră. Organizația noastră a reușit să acorde finanțe mai multor companii și organizații individuale. Obținerea unui împrumut din această companie de investiții în împrumut este 100% sigură și legitimitatea acestei tranzacții este 100% garantată.
  oferim împrumut rapid și răscumpărat la cea mai mică rată de 2% cu o durată de la 1 la 20 de ani.
  email: bigriglending@outlook.com
  ceapă: +16029319226

 16. Dumitrescu Spune:

  Buna ziua ma numesc George si am nevoie de 1700£ pentru doo saptamini.Dupa care ii returnez integral. Pentru a plati kiria si depozitul. Urgent multumesc. Contactatima pe Mail.georgedumitrescuu@gmail.com

 17. John Royster Spune:

  Salutare tuturor,
  Aveți nevoie de ajutor financiar?
  Oferim împrumuturi de cel puțin $ 1.000.00 până la un maxim de
  $ 500,000,000.00 cu o durată convenabilă de la 1 la 30 de ani
  la o rată a dobânzii foarte redusă de 2%.
  Aveți nevoie de un împrumut de afaceri?
  Aveți nevoie de un împrumut individual?
  Vrei să cumperi o mașină?
  Aveți nevoie de un împrumut ipotecar?
  Ai nevoie de un împrumut pentru a-ți plăti datoria?
  Aveți nevoie de un capital imens pentru a începe propunerea dvs. de afaceri sau
  expansiune? V-ați pierdut speranța și credeți că nu există cale de ieșire și
  Povara dvs. financiară persistă?
  Nu ezitați să ne contactați pentru afaceri.
  Contactați-ne prin e-mail: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM)

 18. Mrs Christy Walton Spune:

  Eu sunt doamna Christy Walton de finanțe Am acorda împrumuturi companiilor și persoanelor fizice cu o rată a dobânzii rezonabilă doar pentru a ajuta pe cei care au nevoie de orice probleme financiare etc, dacă sunteți interesat puteți ajunge la noi pe acest e-mail: (christywalton355@gmail.com) Ai încerca să obțină orice un fel de împrumut? Aplicați acum la doamna Christy Walton Finance

 19. jack berry Spune:

  Bună ziua, eu sunt numele de berry și sunt un om foarte simplu. Lucrez într-o companie numită aseiamicrofanance, în această companie oferim împrumuturi cu o rată a dobânzii foarte scăzută de 3%. Noi oferim tot felul de împrumuturi de care aveți nevoie. Avem nevoie doar de solicitanți serioși, deci nu veniți aici și jucați cu afacerea noastră. Nu ezitați să ne contactați astăzi prin adresa noastră de e-mail Mai jos: Email: aseiamicrofanance@gmail.com

 20. RAZVY Spune:

  Cine ma poate ajuta cu un imprumut de 3000.am mare nevoie.mail.stoian.marian.razvan@gmail.com.

 21. Daniel Spune:

  Vreau să fac împrumut în bancă aici de 15000 lire si să plec în țară. Ce îmi poate face bancă

 22. Alex Spune:

  As dorii si eu un IMPRUMUT , undeva la 4,500 de lire , pentru a cumpara o masina !!
  Mail : alex_lupascu@yahoo.com

 23. Hurton David Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut? dacă da, vă rugăm să mă contactați rapid cu un e-mail de 3%: Hurtloans@gmail.com

  Cele mai bune gânduri
  Dl. Hurton David

 24. Paul Saari Spune:

  ACESTE CREDITE APLICABILE TREBUIE SĂ CĂPUNEȚI DIN SUA, AICI ÎN STATELE UNITE 5.00% RATA DE DOBÂNZI.

  De asemenea, vă putem conecta la investitori cu o capacitate financiară foarte mare pentru a vă finanța proiectele cu capital intensiv.

  a lua legatura; creditingfund@gmail.com

  Paul Saari ..

 25. washington Spune:

  o zi buna,
  Vreau să vă împărtășesc cum am obținut împrumutul meu de la Washington, la o rată de doar 3% în 48 de ore, fără stres, dacă sunteți în căutarea unei companii de împrumut de încredere, vă sfătuiesc să contactați Washington Finance direct prin intermediul (washingtonfinance511 @ gmail.com)

 26. Hurton David Spune:

  Aveți nevoie de orice fel de împrumut? dacă da, atunci contactați-mă astăzi pentru un împrumut rapid la rata dobânzii de 3% email: hurtondavid@gmail.com

  Toate cele bune
  Dl. Hurton David

 27. Mr Carlos Ellison Spune:

  Buna,

  Privind pentru un împrumut de consolidare a datoriilor, împrumuturi negarantate, împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi personale, capital de risc etc. Sunt creditor privat, acord credite companiilor și persoanelor fizice cu dobânzi scăzute și rate rezonabile de 2%. Trimiteți la: carlosellisonfinance@gmail.com

 28. Pamela Rosa Flores Spune:

  Bună, sunt Pamela Rosa Flores, creditor legitim și de încredere. Ofer un împrumut cu clauze clare și ușor de înțeles, cu dobândă de 2%. Furnizez împrumuturi pentru afaceri, împrumuturi personale, credite pentru studenți, împrumuturi auto și împrumuturi pentru a plăti facturile. Dacă aveți nevoie de un împrumut, trebuie să mă contactați direct acum: pamelarosaflores11@gmail.com

 29. UNICREDIT Spune:

  Bună ziua,

    Obțineți împrumutul la rata de 2,5% cu UNICREDIT FAST LOAN, este ușor, rapid și sigur.

  INFORMAȚII DE CONTACT

  EMAIL: unicreditfastloan@gmail.com

  TELEFON: +17815611941

  O zi bună

 30. David Mark Spune:

  Ai nevoie de un împrumut? dacă da, vă rugăm să mă contactați astăzi la un împrumut de 3% la rata dobânzii: Davidmarkloanfirms@gmail.com

  Bine

  David Mark

 31. LARRY ELLISON Spune:

  VREAȚI UN UN ÎMPRUMUT

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, companii, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 2%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: Larryellisonfinance@gmail.com

 32. washington Spune:

  Good day i am Mr Christ and i want to inform you on how i got my loan,
  i got my loan from washington finance in with in a short period of 48 hours,
  with just 3% rate, i want you out there looking and searching for loan to also contact washington finance and get your loan with out delay of what so ever contact the company direct email via ( washingtonfinance511@gmail.com )

 33. washington finance Spune:

  Good day i am Mr Christ and i want to inform you on how i got my loan,
  i got my loan from washington finance in with in a short period of 48 hours,
  with just 3% rate, i want you out there looking and searching for loan to also contact washington finance and get your loan with out delay of what so ever contact the company direct email via ( washingtonfinance511@gmail.com )

 34. gherghisan mircea florin Spune:

  am nevoie de un inprumut rapid de 600 de lire il pot plati in maxim 2 luni nu ma intereseaza cat va fi dobanda ca am nevoie mare ..pana imi intra banii in contul meu

 35. ahmet Spune:

  Ai nevoie de un împrumut? dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați-mă prin email privatefirm3@gmail.com

 36. jackson Spune:

  O veste buna am vazut comentarii de la oameni care au primit deja un imprumut de la (eazysharkloan247@gmail.com) si apoi am decis sa aplic la recomandarile lor si acum cateva ore am confirmat in propriul cont bancar personal o suma totala pentru care am cerut . Aceasta este o veste bună și sfătuiesc tuturor celor care au nevoie de împrumuturi reale pentru a aplica prin e-mailul lor (eazysharkloan247@gmail.com) Sunt fericit acum că am obținut împrumutul pe care l-am solicitat.

 37. Cosmin Spune:

  Buna ziua tuturor, Ma numesc doamna Cosmin. Sunt o femeie fericită astăzi? și mi-am spus că orice creditor care-mi salvează familia din situația noastră proastă o voi referi la orice persoană care îi caută împrumut, mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, aveam nevoie de un împrumut de 40.000 de euro pentru incepe-mi viata peste tot ca sunt o singura mama cu 3 copii Am intalnit acest sincer si DUMNEZEU se teme de om creditor loan care ma ajuta cu un imprumut de 40.000 de euro el este un DUMNEZEU se teme de om, daca ai nevoie de imprumut si vei raspundeti imprumutului va rugam sa-l contactati spunandu-i ca este doamna Cosmin, care te refera la el. contactați dl Steve Alex, prin e-mail: (amaizenloan@yahoo.com) Vă mulțumesc.

 38. sabrim Spune:

  Sunt Sabrim cu domiciliul in Romania, ma luptam financiar pentru un timp acum si nu am putut obtine un imprumut de la banca mea si alte unitati de credit cu care am aplicat datorita scorului meu de credit. Dar un prieten de-al meu mi-a povestit despre împrumutul de rechin împrumutat Investments Limited și cum a fost ajutat de împrumutul de rechin. La început m-am îndoit de el pentru că am încercat o mulțime de creditori care nu mă puteau ajuta. el a sfătuit, încerc să fiu convins, așa că i-am contactat prin e-mail: (eazysharkloan247@gmail.com) și după ce am trecut prin procesul de împrumut mi-au acordat o sumă de credit pentru care am solicitat. Vreau să mă adresez tuturor celor care au nevoie de asistență financiară cu amabilitate să contacteze această companie pentru ajutorul dvs. de împrumut prin e-mail (eazysharkloan247@gmail.com).

 39. LARRY ELLISON Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe activitatea sau pentru a vă plăti facturile și o finanțare corporativă pentru bunuri imobiliare și orice fel de finanțare a afacerilor. Oferim, de asemenea, împrumuturi persoanelor fizice, firmelor și organismelor corporative la rata dobânzii de 2%. Dau împrumut persoanelor serioase care sunt interesate de împrumut dacă sunt interesați să contacteze acest e-mail: (larryellisonfinance@gmail.com)

 40. Harry Spune:

  Buna,
  Ai nevoie de un împrumut de urgență? oferim diferite tipuri de împrumut de la oameni cum ar fi împrumut de acasă Împrumut de afaceri Împrumut de student Împrumut de scurtă durată Împrumut mediu Împrumuturi lungi etc cu un împrumut la o rată a dobânzii de 2% și cu condiții de împrumut foarte ușoare, deci pentru a primi împrumutul de azi contactați: harryjim598@gmail.com
  Toate cele bune

 41. JIM BUFFER Spune:

  Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă rezolva datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? E-mail: (trustfunds804@outlook.com) Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și pentru orice parte a lumii pentru (Persoane fizice, Companii, Agenții imobiliari și Corporații) la rata superioară a dobânzii de 3%. Pentru cerere și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: {trustfunds804@outlook.com}

 42. Jean Carlos Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti facturile, începeți o afacere sau orice fel de împrumut, contactați-ne prin e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com

 43. Abudul Spune:

  Distribuiți acest lucru pentru a vă ajuta un suflet chiar acum, toți sunteți de acord cu mine că rata scamming-ului online crește în fiecare zi. Sunt, de asemenea, o victimă a lui, deoarece am fost scammed aproximativ 15.000 dolari toate în căutarea de a obține un împrumut de locuință. De fapt, am renunțat până când un oficial guvernamental ma direcționat către firma de împrumuturi de rechini Eazy. În ciuda faptului că am fost nevoit să încerc, deoarece a venit de la un oficial guvernamental, mi-a dat e-mailul: (eazysharkloan247 @ gmail. com) am aplicat acolo o recomandare surprinzător că mi-au acordat împrumutul și viața mea sa schimbat pentru bine. Contactați-i dacă aveți nevoie de un împrumut la adresa de e-mail (eazysharkloan247@gmail.com)

 44. Maria Eduarda Lívia Spune:

  Numele meu este Maria Eduarda Lívia și eu sunt de la limba română. Vreau să folosesc acest timp pentru a le spune tuturor pe internet despre cum am primit astăzi împrumutul meu de la o nouă companie de împrumuturi legitime din 2018, numele companiei este compania de împrumut Marian Hoffman și sunt legitime că nu am văzut niciodată compania pe internet înainte și tocmai le-am văzut pe un site web ieri și am decis să mă aplice și mi-au spus tot ce trebuie să fac și după ce le-am făcut, am primit împrumutul meu în contul meu bancar astăzi. Vreau să folosesc acest timp pentru a spune tuturor pe internet că, dacă aveți nevoie de un împrumut legitim, aceasta este societatea reală la care vă înscrieți și imediat aplicați cu ei, fiți siguri că veți primi împrumutul în siguranță de la ei și veți fi fericiți . Dacă sunteți interesat de un împrumut Marian Hoffman este compania căreia i se va aplica pentru o companie de împrumuturi reale și legitime din 2018, adresa de e-mail este marianhoffman.finance@gmail.com

 45. Pamela Renata Giovana Spune:

  Bună, numele meu este Pamela Renata Giovana, sunt din limba română. Tocmai am primit împrumutul de 50 000 de euro de la această nouă companie de împrumuturi legitime în 2018, iar numele companiei este compania de împrumut Marian Hoffman, care a solicitat ieri un împrumut și tocmai a primit de la banca mea o avertizare că a existat un fond de 50.000 de euro în și sunt atât de fericit pentru acest lucru, dacă aveți nevoie de un împrumut real, aceasta este compania să fie un candidat, sunt reale și să fie siguri că dacă solicitați un împrumut astăzi și sunteți rapid cu ei până mâine, așteptați pentru fondurile de împrumut în contul dvs. cu garanție. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut de la ei, puteți să le contactați numai prin poștă la adresa marianhoffman.finance@gmail.com.

  Mulțumesc oricui mi-a citit mesajul încă o dată, rămân Pamela Renata Giovana.

 46. Sofia Alejandra Spune:

  Buna ziua tuturor, eu sunt Sofia Alejandra, o singura mama de origine romana, as dori sa impartasesc aceasta marturie minunata despre cum am primit imprumutul meu de la compania de imprumut Marian Hoffman cand am fost expulzati din casa noastra cand nu mai puteam sa-mi platesc facturile, după ce a fost furat de mai multe companii online și a negat un împrumut de către banca mea și alte alte uniuni de credit pe care le-am vizitat. Copiii mei au fost îngrijiți de gazdă, eram singur pe stradă. Până la o zi, am ignorat un vechi coleg care m-a prezentat companiei de împrumut Marian Hoffman. La început i-am spus că nu sunt gata să-mi asum riscul de a împrumuta un alt împrumut online, dar ea ma asigurat că am primit împrumutul pentru ei. Într-un al doilea gând, am luat din cauza temelor mele, am luat un test și am solicitat împrumutul, din fericire pentru mine, am primit un împrumut de 50.000 € de la (marianhoffman.finance@gmail.com). Mă bucur să-mi asum riscul și să solicit împrumutul. Copiii mei s-au întors la mine și acum am o casă și o afacere de-ale mele. Toată recunoștința este pentru compania de creditare Marian Hoffman că a dat o semnificație vieții mele când am pierdut toată speranța.

 47. Miriam Ainhoa ​​Julia Spune:

  Bună ziua tuturor, numele meu este Miriam Ainhoa ​​Julia, cetățean al Uruguayului; Am 45 de ani … Sunt căsătorit cu trei copii, vreau să vă informez despre bunătatea Domnului, am fost lovit într-o situație financiară și trebuia să-mi plătesc facturile, am încercat să caut credite de la mai mulți companii private de credit și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au redus creditul. Dar, în cele din urmă, vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu Atotputernic pentru că m-au dus la un creditor adevărat, iar Legit la numit pe doamna Marian Hoffman, CEO al finanțelor marian hoffman, după ce a fost înșelat suma de 10.000 de euro de către creditori falși, am fost fără speranță și nu știam Pe cine să te încrezi în timp ce venea și să-mi zâmbească mare fața când mi-ai acordat suma de 450.000 de euro în cea mai mare surpriză, atât de dragă, dacă trebuie să contactezi orice companie cu referire la asigurarea unui împrumut cu o rată a dobânzii scăzută de 2% și mai bine planurile de rambursare și cronologie, contactați și pe marianhoffman.finance@gmail.com Și, de asemenea, dacă ați fost victimă a înșelăciunii, nu vă mai faceți griji, pentru că am adus veste bună și singurul împrumutător în care puteți avea încredere, contactați- (marianhoffman.finance@gmail.com) pentru mai multe informații despre cum puteți obține împrumutul. Nu știe că fac asta. Mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug prin a vă zâmbi pe față și în familia mea.

 48. MARTHA FLORENCE LOAN FIRM Spune:

  Buna,
  Sunteți bineveniți la FIRMA DE ÎNCHIRIERE MARTHA FLORENCE. Un loc în care toate nevoile financiare sunt rezolvate și visurile sunt satisfăcute.
    Vă mulțumim că ați ales compania MARTHA FLORENCE LOAN FIRM pentru a ajuta și a pune capăt problemelor dvs. financiare. Oferim toate tipurile de pachete de împrumut
    Pentru a începe procesul de solicitare a împrumutului, contactați-ne acum prin e-mail: marthaflorence200@gmail.com
  Tel: +14706736273

 49. Marian Lawson Spune:

  Buna,
  Ai nevoie de asistență financiară, Putem ajuta.
  DEAUX FINANCE oferă toate tipurile de împrumut de care aveți nevoie de orice sumă variind de la 2.000.00 euro-5.000.000,00 euro. Împrumutăm persoanelor fizice și entităților private care se confruntă cu dificultăți financiare sau au nevoie de un împrumut pentru o investiție, pentru a-ți începe propria afacere sau pentru a-ți îmbunătăți afacerea la o rată a dobânzii de 3% la un preț accesibil anual. Procesul nostru de împrumut este garantat 100% și 100% garantat. Nu lăsați această fereastră de oportunitate să vă treacă. Interesați, contactați-ne prin e-mail acum la
  (deauxfinance@gmail.com)
  Mulțumesc.

 50. Helen Wilson Spune:

  OFERTA DE IMPRUMUT,
  Ai nevoie de ajutor financiar? Sunteți în orice criză financiară sau aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de fonduri pentru a-ți plăti datoriile sau pentru a-ți plăti facturile sau pentru a începe o afacere bună? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza unei finanțări necorespunzătoare? Aveți un scor de credit scăzut și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare. Iată o oportunitate pentru a obține împrumutul dvs. astăzi pentru a vă rezolva toate problemele financiare
  Contactați-ne acum prin e-mail la (helenwilson719@gmail.com)

  Oferim toate tipurile de împrumuturi din orice sumă de care aveți nevoie. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut cu reputație, legitimă și acreditată. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la (helenwilson719@gmail.com)
  Mulțumesc.

Spune-ti si tu parerea!