La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora pe data 6 aprilie 2016

uk_imprumut

Atunci când nu mai găsiți niciun bănuț rătăcit prin buzunare, când pușculița este spartă de mult, economiile s-au terminat, credit cardul este și el gol, iar la prieteni nu mai puteți apela, și totuși aveți nevoie disperată de bani, ce faceți? Una dintre variantele pe care o folosesc românii din Marea Britanie este împrumutul de urgență la agențiile care oferă astfel de servicii. Un exemplu concret: The Money Shop. Numai că, atrag atenția cei care au trecut prin astfel de situații, „degeaba te bucuri că primești banii de care ai nevoie, tristețea și frustrarea încep din momentul în care trebuie să achiți”, ne povestește un român care a fost nevoit să facă un astfel de împrumut.

Care au fost pașii, avantajele, dar mai cu seamă dezavantajele care au venit în urma unei astfel de aplicații ne povestesc românii care au făcut acest demers. La final, trageți dumneavoastră concluziile, dacă se merită sau nu să vă lăsați semnătura pe un astfel de împrumut.

 

A luat 400 de lire… A dat înapoi 600!

Se poate întâmpla oricui să treacă prin momente grele din punct de vedere financiar. Mai cu seamă atunci când ești departe de casă, astfel de probleme „te apasă greu și crează o mare tensiune”, ne mărturisește sincer Paul, un român de 31 de ani din Bacău, care ne-a spus că în astfel de situații nu s-a mai gândit la consecințe și a făcut un împrumut pe care acum îl regretă.

„Am făcut o singură dată un astfel de împrumut, de urgență, așa cum îl numesc mulți, de la The Money Shop, și mi-a fost de ajuns să nu mai vreau să fac niciodată. Acum zic și eu că nu voi mai face, dar nu știi niciodată când te împinge nevoia. Că m-am dus acolo de disperare. Am traversat o perioadă critică de câteva luni în care nu am lucrat, soția a muncit și ea part-time, ne-am cheltuit toate economiile pe care le aveam, toate cardurile erau pe zero, de la prieteni și cunoscuți am tot cerut și chiar nu mai aveam nicio variantă… decât să îmi vând din bunurile cumpărate. Am luat și opțiunea asta în calcul, atunci la disperare. Să vând aparatul foto, telefonul, televizorul, dar am renunțat la idee și am făcut împrumutul acela. Am luat 400 de lire, aveam nevoie de acești bani să pot plăti chiria, altfel riscam să fiu dat afară. Numai că am fost nevoit să plătesc 600 de lire, sumă pe care am achitat-o în decurs de șase luni de zile. Câte 25 de lire pe săptămână. Nu te mai gândești la consecințe în acele momente când ai nevoie maximă de bani, pur și simplu acționezi. Acum îmi pare rău că nu am fost mai calculat, mai calm și mai cumpătat, pentru că aș fi putut vorbi cu landlord-ul să mă amâne, poate m-ar fi înțeles, poate nu, dar regret că nu am încercat. Ce mi-a trebuit? Un document de identitate, ultimul statement bancar și o dovadă de adresă, o factură de la apă, am dus eu. În 20 de minute am primit banii. Fără prea multe verificări, fără prea multe întrebări… asta a fost. Mi-au făcut un direct debit și apoi, în fiecare vineri, trebuia să achit 25 de lire, deci 100 de lire pe lună, timp de șase luni. Bani care contează, mai ales când nu prea îi ai”, ne spune Paul.

 

Dobânzi astronomice

Și Tavi a fost, din păcate, ne spune el, clientul unei astfel de companii care oferă rapid împrumuturi persoanelor care întâmpină probleme financiare. Tânărul de 27 de ani povestește că a fost sfătuit să facă o astfel de cerere chiar de către angajații firmei: Oakam Shop.

„Eu am fost plătit multă vreme cu cec în fiecare săptămână. Nu prea era un avantaj, pentru că în țara asta ai nevoie de bani, iar dacă mergeam să depun cecul la bancă, primeam banii în cont în trei zile lucrătoare. Dura destul și eu aveam nevoie deseori de bani, așa că pentru un comision de 10-15 lire, mergeam la un Shop din acesta și ei îmi dădeau cash. Le dădeam cecul cu suma salariului meu, iar ei îmi dădeau mai puțin cu 10-15 lire. Schimbând acolo săptămânal timp de patru-cinci luni de zile, ei s-au oferit și chiar mi-au arătat mai multe broșuri de împrumut. Practic, puteam lua, fără niciun credit check, suma de 400-500 de lire, în baza acelor cecuri pe care le schimbam eu. Am tot refuzat multă vreme, numai că a venit o zi în care chiar am avut nevoie mare de bani și m-am prezentat acolo. Nu mi-a făcut niciun fel de verificare. Dar am înțeles ulterior că, în general, în astfel de situații nu se fac verificări, ei au dobânzi foarte mari și criteriul pe care îl au este ca persoana să dovedească, prin ceva sau prin cineva, că își permite să plătească înapoi împrumutul. Deja fiind în baza lor de date, în cinci minute mi-au dat banii: 550 de lire. M-am bucurat atunci de ei, doar că am plătit înapoi vreo 900, cu tot cu taxe și comisioane. De fiecare dată când nu aveam bani în cont să îmi plătesc rata, mă taxau cu câte 5-6 lire. Și s-au adunat astfel, că aproape a fost nevoie să dau dublu față de cât am luat”, spune tânărul de 27 de ani.

————————————–

„Dacă faci dovada că poți să plătești banii înapoi cu payslip-uri, statement bancar, atunci ei, cel de la astfel de firme, îți pot da un împrumut de până la 1.000 de lire. E o metodă de a te împrumuta rapid când ai mare nevoie și când un prieten sau o rudă nu te mai poate ajuta. Dar nu este recomandată această modalitate, pentru că au niște dobânzi astronomice. Te împrumuți 1.000 de lire și trebuie să dai înapoi, în șase luni de zile, 1.700 de lire. Am avut un coleg de muncă ce a luat împrumut 1.000 de lire și a trebuit să dea o grămadă de bani înapoi. Nu se merită, dar ce să faci atunci când arde?”

Tavi, 27 de ani

————————————–

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

328 pareri la “La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?”

 1. washinton finance Spune:

  Bună ziua sunt Domnul Hristos și vreau să vă informez despre cum am primit împrumutul meu,
  mi-am luat împrumutul de la washington finance într-o perioadă scurtă de 48 de ore,
  cu o rată de doar 2%, vreau ca acolo să cauți și să cauți un împrumut pentru a contacta și finanțările Washton și obțineți împrumutul dvs. cu întârziere a ceea ce ați contactat direct compania prin e-mail direct prin (washingtonfinance511@gmail.com)

 2. marie Spune:

  Bună ziua domnule și doamnă
  Ma prezint, sunt doamna Marie Pierre, acord credite oricui doreste ajutor financiar. Acesta este un împrumut între individ cu condiții foarte simple. Oferta mea este cuprinsă între 2.000,00 euro și 800.000,00 euro. Rata dobânzii mele pe durata acestui împrumut este de 2%, iar rambursarea se face lunar.
  Dacă sunteți interesat, contactați-mi prin e-mailul meu: caravellamariepierre@gmail.com

 3. meno Spune:

  Salut tuturor, ofertă de împrumut de bani

  Dacă ai fi căutat ajutor pentru finanțarea unui proiect, iar alții, în zadar, nu ne mai îngrijorează
  sunt soluția problemei dvs. știți că sunteți la locul potrivit și toate problemele dvs. financiare
   haideți să privim înapoi doar din trecut.

  Ați găsit adresa potrivită.
  Acordăm împrumuturi de la: 2.000 până la 950.000 euro cu dobândă de 2%. Știi că este interzis să faci
  uzura împrumutului. Trebuie să faceți un împrumut, vă rugăm să rețineți domeniile în care pot
   ajutor:

  * Credite personale
  * Imprumuturi imobiliare
  * Împrumuturi de investiții
  * Împrumut auto
  * Datoria de consolidare
  * Linie de credit
  * Ipoteci secundare
  * Răscumpărarea creditului

  Vizați un proiect și aveți nevoie de finanțare sau aveți nevoie de bani pentru
   plătiți facturi, fonduri pentru a investi în companii.

  Contactați-mă prin e-mail: lucio.meno1@gmail.com

 4. castano Spune:

  Ofertă de finanțare pentru proiectele dvs.

  Oferim un împrumut de 1000 de euro? 1000.000 de euro? în termeni foarte simpli. Facem și investiții și
   Împrumuturile interbibliotecare din toate clasele oferă împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Nu știm
   nu utilizările și transferurile acestora sunt furnizate de o bancă pentru securitatea tranzacțiilor.
  Pentru toate solicitările dvs. propuneri de rate și plăți de stabilire și vă voi fi de ajutor.
   În cele din urmă, pentru mai multe înțelegeri, vă rugăm să ne contactați.
   ai datorii și nu poți rezolva lipsa banilor. Instituția noastră oferă acum
   o soluție rapidă și fiabilă pentru securitate. . Prin urmare, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații la
  următorul mail: castanoy052@gmail.com

 5. Paul Garry Spune:

  Oferta de împrumuturi accesibile.

   

  Ai nevoie de împrumut? Ai nevoie de ajutor financiar? Ai nevoie de un împrumut pentru proiectele tale? Dacă da, atunci nu vă mai faceți griji, o companie de împrumut legitim și autentic care acordă toate tipurile de împrumut cu un procent de 2, este aici și este pregătită să îi ajute pe cei care au nevoie. Contactați imediat următorul e-mail: paulgarry328@gmail.com

 6. Paul Garry Spune:

  Ai nevoie de împrumut? Un împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere nouă? Un împrumut pentru finanțarea proiectului tău? Oferim servicii de împrumut garantat pentru orice sumă cu o rată a dobânzii de 2%. Pentru răspunsuri și informații suplimentare, trimiteți un răspuns la următorul e-mail: paulgarry328@gmail.com

 7. Paul Garry Spune:

  OFERTA DE IMPRUMUT.

  Ai nevoie de împrumut? Un împrumut pentru a vă achita datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere nouă? Un împrumut pentru finanțarea proiectului tău? Oferim servicii de împrumut garantat pentru orice sumă cu o rată a dobânzii de 2%. Pentru răspunsuri și informații suplimentare, trimiteți un răspuns la următorul e-mail: paulgarry328@gmail.com

 8. Paul Garry Spune:

  Ai nevoie de împrumut? Ai nevoie de ajutor financiar? Ai nevoie de un împrumut pentru proiectele tale? Dacă da, atunci nu vă mai faceți griji, o companie de împrumut legitim și autentic care emite toate tipurile de împrumut cu un procent de 2, este aici și este pregătită să îi ajute pe cei care au nevoie. Contactați imediat următorul e-mail: paulgarry328@gmail.com

 9. EXPRESS LOANS Spune:

  Ai nevoie de un împrumut urgent? contactați-ne prin e-mail pentru informații despre serviciul nostru de împrumut. e-mail: expressscreditt@outlook.com

 10. EXPRESS LOANS Spune:

  Bine ați venit la soluția de împrumuturi EXPRESS

  E-mail: expresscreditt@outlook.com
  Contact: doamna Kate Lisa

  Ai nevoie de împrumut? Te afli într-o criză financiară sau ai nevoie de bani pentru a-ți începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă deconta datoria sau a plăti facturile sau pentru a începe o afacere drăguță? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte instituții financiare? Iată șansa dvs. de a obține un împrumut de la organizația noastră. Oferim împrumuturi persoanelor fizice în următoarele scopuri și multe altele. Împrumut personal, extinderea afacerii, Începerea afacerii, Educație, Consolidarea datoriilor, Împrumuturi cu bani grei. Oferim împrumut cu o dobândă scăzută de 3%. contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre cum să solicitați un împrumut și vă asigur că prestăm un serviciu de livrare de împrumut 24 de ore. Dezvoltarea dvs.

 11. Paul Garry Spune:

  Ai nevoie de împrumut? Ai nevoie de ajutor financiar? Ai nevoie de un împrumut pentru proiectele tale? Dacă da, atunci nu vă mai faceți griji, o companie de împrumut legitim și autentic care acordă toate tipurile de împrumut cu un procent de 2, este aici și este pregătită să îi ajute pe cei care au nevoie. Contactați imediat următorul e-mail: paulgarry328@gmail.com

 12. Carmela Pedro Spune:

  Căutați un împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! oferim tot felul de împrumuturi de orice sumă pentru companii și persoane fizice, cu o dobândă de 3% scăzută și accesibilă. Procesul nostru de capital și creditare este sigur, autentic și garantat 100%. Interesat contactează-mă prin e-mail acum la; (carmelapedro24@gmail.com)
  Număr WhatsApp: +1 585-326-2165
  Număr Viber: +1 585-326-2165

 13. Niedzelochy manole Spune:
 14. Niedzelochy manole Spune:
 15. Niedzelochy manole Spune:
 16. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem potrivi orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 17. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 18. Barbara Trivellin Spune:

  Dumnezeu să binecuvânteze Suntrust pentru împrumutul de 30.000 € Am primit în această dimineață pentru solicitare prin e-mail pe suntrustfinancialhome@gmail.com sunt legit.

 19. Cornel Spune:

  Bună. Ma interesează un împrumut în banii și va rog să-mi spuneți dacă este posibil. Va mulțumim

 20. Lungu Andrei Spune:

  acest lucru este de necrezut, prieteni am primit doar un împrumut de 25.000 lire sterline pentru a-mi plăti facturile pentru solicitarea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt creditori reali.

 21. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Firma de împrumut Bridge Finance este garantată în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 22. Greg Sherman Spune:

  Încercați să începeți o afacere, să vă decontați datoria, să vă extindeți afacerea existentă, aveți nevoie de bani pentru a construi, aveți nevoie de bani pentru a cumpăra furnituri. Ați întâmpinat probleme în încercarea de a asigura un instrument de credit bun, contactați-ne acum pentru finanțare astăzi și puneți capăt tuturor barierelor dvs. financiare. Suntem rapide, fiabile și competente. Pentru răspuns imediat- E-mail: unitatefinancialaidscompany@gmail.com

 23. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 24. Tamás Bokor Spune:

  Mulțumesc domnului William pentru împrumutul de 15.000 lire sterline pe care l-am primit în această dimineață pentru cererea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt legitimi.

 25. Tamás Bokor Spune:

  Wow alături de mine pentru a mulțumi Sun Trust pentru împrumutul personal de 55,000 de lire pe care l-am primit astăzi pentru solicitarea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt legit

 26. Natasa Petrovic Spune:

  Wow alături de mine pentru a mulțumi încrederii Sun pentru că mi-am șters lacrimile în această dimineață am primit 60.000 de lire sterline pentru a începe o afacere, deoarece mi-am pierdut locul de muncă pentru solicitări de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt legit.

 27. Sherry Ili Spune:

  Mulțumesc lui William Rogers pentru împrumutul de 17.000 de lire pe care l-am primit în această dimineață pentru cererea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt legit.

 28. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o dobândă de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 29. Mrs Agnes Spune:

  Te-ai gândit vreodată să te investești în a învăța cum să obții venituri cu comoditatea smartphone-ului dvs. Prin intermediul pieței FOREX și CRYPTO, cu puține investiții de 300 de dolari, ceea ce vă va oferi între 5.000 și 10.000 de dolari peste o săptămână. oferindu-vă o structură reală în jurul strategiilor de tranzacționare. Comerț cu mine.
  Ține minte că nu îmi trimiți niciun ban.
  Mesaj prin e-mail la. morrissiesusanehbinarytrade@gmail.com

 30. Felix Alex Spune:

  Aveți nevoie de bani pentru proiect, afaceri, impozite, facturi și multe altele
  alte motive, împrumuturile noastre sunt simple și ieftine, contactți-ne astăzi.
  împrumutul de care aveți nevoie, putem aranja orice împrumut, care va corespunde dvs.
  buget, cu 3% rat dobânzii, răspundeți accumulates prin e-mail:
  Felixalexinvestment22@gmail.com

 31. Elena Costoiu Spune:

  Buna sunt Elena am nevoie de un imprumut in banii. Doresc sa stiu daca este posibil. Multumesc

 32. Elena Costoiu Spune:

  Se cere o taxa pe care trebuie sa o platesti inainte de a primi banii ceruti imprumut. Pentru 800&Au cerut 200&…Cred ca fac mai multi banii folosind datele tele. ..Ganditiva inainte de a da detalii importante

 33. ionut cristian lavro Spune:

  Acest lucru este de necrezut, am primit împrumutul meu de 22.000 GBP pentru a-mi elimina datoria de la un creditor legitim pentru solicitarea de e-mail ( suntrustfinancialhome@gmail.com )sunt singurii creditori online, alții falsi.

 34. ionut cristian lavro Spune:

  Acest lucru este de necrezut, am primit împrumutul meu de 22.000£ pentru a-mi șterge datoria de la un creditor legitim pentru solicitarea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com, sunt singurii creditori online legitimi, iar alții sunt falsi.

 35. Cristina Spataceanu Spune:

  Doamne să fie laudă, după 2 ani am căutat împrumut, dar spre marea mea surpriză am primit împrumutul meu de 100.000 £ de la o companie legitimă pentru solicitare e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt reale și oneste.

 36. Natasa Petrovic Spune:

  Da, în sfârșit, am primit un împrumut personal de 10.000 £ de la suntrustfinancialhome@gmail.com Sunt atât de fericit.

 37. iulia iuliana Spune:

  Wow I just received an alert of 45,000£ from a legit lender for request email suntrustfinancialhome@gmail.com they are real .

 38. Valerio Giannattasio Spune:

  Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru împrumutul de 12.000£ pe care l-am primit în această dimineață, contactați suntrustfinancialhome@gmail.com, sunt creditori reali.

 39. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance Service este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o dobândă de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 40. SUNTRUST BANK Spune:

  oferim împrumuturi

  * S-au zdrobit financiar?
  * Căutați fonduri pentru a plăti credite și datorii
  * Vrei să cauți finanțare pentru a-ți înființa afacerea?
  * Aveți nevoie de împrumuturi private sau comerciale în diverse scopuri?
  * Recurgi la împrumuturi pentru a face planuri mari
  * Căutați finanțare pentru diverse alte procese?
  scrie-ne prin aceasta:
  E-mail: info@suntrusttonline.com

 41. Valéria reyna Pédraza Spune:

  Acest lucru este de necrezut Numele meu este Valéria reyna Pédraza și am 56 de ani, vreau să-i mulțumesc domnului William Rogers pentru împrumutul de 80.000 de lire sterline pe care l-am primit în această dimineață în contul meu pentru solicitarea de e-mail ( suntrustfinancialhome@gmail.com ) sunt reale și de încredere .

 42. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance Service este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați prin (adrianbay0008@gmail.com)

 43. HRISTU VALERICA Spune:

  Wow asta este incredibil, am primit doar împrumutul meu de 50.000 £ de la un creditor privat, e-mail-i acum pentru împrumutul dvs. suntrustfinancialhome@gmail.com sunt reale.

 44. Aleksandra Boskovic Spune:

  Da, aveți dreptate HRISTU VALERICA, eu și prietenul meu am primit și câte 20.000 de lire sterline de la creditorul privat luni .. Sfătuiesc tuturor cetățenilor din Marea Britanie să aplice prin e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt 100% legitimi.

 45. TRUSTFUNDS HACKERS Spune:

  Anunţ! Anunț!
  Salut tuturor, vreau să vă prezint un nou mod de a câștiga bani rapid. Ați auzit de transferul hack-urilor din Western Union? nu trebuie să-ți pierzi banii pentru a plăti comisioane, căutând cine să-ți acorde împrumuturi, acest lucru este 100% legitim, noi hackerii nu solicită taxe precum transfer, înregistrare, asigurare, semnarea documentului tot ce trebuie să faci este să alegi cât vrei și știi prețul în regulă.

  Mai jos aveți lista de prețuri pentru transferul de hack-uri
  350 de lire sterline pentru 6000 de lire sterline
    10.000 lire sterline pentru 800 lire sterline
     15.000 de lire sterline pentru 1.000 de lire sterline
    20.000 lire sterline pentru 1.500 lire sterline
  30.000 lire sterline pentru 2.100 lire sterline
  45.000 lire sterline pentru 3.000 lire sterline
    60.000 lire sterline pentru 4.500 lire sterline
    80.000 lire sterline pentru 6.000 lire sterline
    100.000 lire sterline [maxim]
  Pentru mai multe informații sau solicitați-ne un e-mail la (trustfundshackers@gmail.com), dar înainte de a ne trimite un e-mail, alegeți suma dorită și cunoașteți prețul în regulă. Asigurați-vă că sunteți serioși înainte de a ne contacta.

 46. Alina Chioveanu Spune:

  Vă mulțumim, domnule, managerul meu bancar tocmai mi-a informat că suma de 30.000 lire sterline a fost creditată în contul meu bancar, pentru cerere se aplică prin e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt legitime.

  Sunt atât de fericit că acum pot plăti facturile spitalului mamă din nou mulțumesc domnule William, Dumnezeu va continua să vă binecuvânteze pe tine și pe copiii dvs.

 47. Viliam Vachulík Spune:

  Mulțumesc domnule, am primit suma de 12.000£ lire sterline pentru solicitarea e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com pentru orice tip de împrumut pe care sunt reale și oneste.

 48. Mihai Vacaru Spune:

  Dumnezeu să vă binecuvânteze domnule, am primit un apel de la banca mea că suma de 66.000 £ a fost creditată în contul meu sunt atât de fericită ..

  Toți cetățenii din Marea Britanie ar trebui să solicite orice împrumut prin e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt reali și sinceri sunt o mărturie.

 49. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

 50. Biagio Calabro Spune:

  Wow tocmai am primit împrumutul meu de 10.000£ sterline pentru a plăti facturile spitalului meu pentru solicitare e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt reale.

Spune-ti si tu parerea!