La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii, Diaspora pe data 6 aprilie 2016

uk_imprumut

Atunci când nu mai găsiți niciun bănuț rătăcit prin buzunare, când pușculița este spartă de mult, economiile s-au terminat, credit cardul este și el gol, iar la prieteni nu mai puteți apela, și totuși aveți nevoie disperată de bani, ce faceți? Una dintre variantele pe care o folosesc românii din Marea Britanie este împrumutul de urgență la agențiile care oferă astfel de servicii. Un exemplu concret: The Money Shop. Numai că, atrag atenția cei care au trecut prin astfel de situații, „degeaba te bucuri că primești banii de care ai nevoie, tristețea și frustrarea încep din momentul în care trebuie să achiți”, ne povestește un român care a fost nevoit să facă un astfel de împrumut.

Care au fost pașii, avantajele, dar mai cu seamă dezavantajele care au venit în urma unei astfel de aplicații ne povestesc românii care au făcut acest demers. La final, trageți dumneavoastră concluziile, dacă se merită sau nu să vă lăsați semnătura pe un astfel de împrumut.

 

A luat 400 de lire… A dat înapoi 600!

Se poate întâmpla oricui să treacă prin momente grele din punct de vedere financiar. Mai cu seamă atunci când ești departe de casă, astfel de probleme „te apasă greu și crează o mare tensiune”, ne mărturisește sincer Paul, un român de 31 de ani din Bacău, care ne-a spus că în astfel de situații nu s-a mai gândit la consecințe și a făcut un împrumut pe care acum îl regretă.

„Am făcut o singură dată un astfel de împrumut, de urgență, așa cum îl numesc mulți, de la The Money Shop, și mi-a fost de ajuns să nu mai vreau să fac niciodată. Acum zic și eu că nu voi mai face, dar nu știi niciodată când te împinge nevoia. Că m-am dus acolo de disperare. Am traversat o perioadă critică de câteva luni în care nu am lucrat, soția a muncit și ea part-time, ne-am cheltuit toate economiile pe care le aveam, toate cardurile erau pe zero, de la prieteni și cunoscuți am tot cerut și chiar nu mai aveam nicio variantă… decât să îmi vând din bunurile cumpărate. Am luat și opțiunea asta în calcul, atunci la disperare. Să vând aparatul foto, telefonul, televizorul, dar am renunțat la idee și am făcut împrumutul acela. Am luat 400 de lire, aveam nevoie de acești bani să pot plăti chiria, altfel riscam să fiu dat afară. Numai că am fost nevoit să plătesc 600 de lire, sumă pe care am achitat-o în decurs de șase luni de zile. Câte 25 de lire pe săptămână. Nu te mai gândești la consecințe în acele momente când ai nevoie maximă de bani, pur și simplu acționezi. Acum îmi pare rău că nu am fost mai calculat, mai calm și mai cumpătat, pentru că aș fi putut vorbi cu landlord-ul să mă amâne, poate m-ar fi înțeles, poate nu, dar regret că nu am încercat. Ce mi-a trebuit? Un document de identitate, ultimul statement bancar și o dovadă de adresă, o factură de la apă, am dus eu. În 20 de minute am primit banii. Fără prea multe verificări, fără prea multe întrebări… asta a fost. Mi-au făcut un direct debit și apoi, în fiecare vineri, trebuia să achit 25 de lire, deci 100 de lire pe lună, timp de șase luni. Bani care contează, mai ales când nu prea îi ai”, ne spune Paul.

 

Dobânzi astronomice

Și Tavi a fost, din păcate, ne spune el, clientul unei astfel de companii care oferă rapid împrumuturi persoanelor care întâmpină probleme financiare. Tânărul de 27 de ani povestește că a fost sfătuit să facă o astfel de cerere chiar de către angajații firmei: Oakam Shop.

„Eu am fost plătit multă vreme cu cec în fiecare săptămână. Nu prea era un avantaj, pentru că în țara asta ai nevoie de bani, iar dacă mergeam să depun cecul la bancă, primeam banii în cont în trei zile lucrătoare. Dura destul și eu aveam nevoie deseori de bani, așa că pentru un comision de 10-15 lire, mergeam la un Shop din acesta și ei îmi dădeau cash. Le dădeam cecul cu suma salariului meu, iar ei îmi dădeau mai puțin cu 10-15 lire. Schimbând acolo săptămânal timp de patru-cinci luni de zile, ei s-au oferit și chiar mi-au arătat mai multe broșuri de împrumut. Practic, puteam lua, fără niciun credit check, suma de 400-500 de lire, în baza acelor cecuri pe care le schimbam eu. Am tot refuzat multă vreme, numai că a venit o zi în care chiar am avut nevoie mare de bani și m-am prezentat acolo. Nu mi-a făcut niciun fel de verificare. Dar am înțeles ulterior că, în general, în astfel de situații nu se fac verificări, ei au dobânzi foarte mari și criteriul pe care îl au este ca persoana să dovedească, prin ceva sau prin cineva, că își permite să plătească înapoi împrumutul. Deja fiind în baza lor de date, în cinci minute mi-au dat banii: 550 de lire. M-am bucurat atunci de ei, doar că am plătit înapoi vreo 900, cu tot cu taxe și comisioane. De fiecare dată când nu aveam bani în cont să îmi plătesc rata, mă taxau cu câte 5-6 lire. Și s-au adunat astfel, că aproape a fost nevoie să dau dublu față de cât am luat”, spune tânărul de 27 de ani.

————————————–

„Dacă faci dovada că poți să plătești banii înapoi cu payslip-uri, statement bancar, atunci ei, cel de la astfel de firme, îți pot da un împrumut de până la 1.000 de lire. E o metodă de a te împrumuta rapid când ai mare nevoie și când un prieten sau o rudă nu te mai poate ajuta. Dar nu este recomandată această modalitate, pentru că au niște dobânzi astronomice. Te împrumuți 1.000 de lire și trebuie să dai înapoi, în șase luni de zile, 1.700 de lire. Am avut un coleg de muncă ce a luat împrumut 1.000 de lire și a trebuit să dea o grămadă de bani înapoi. Nu se merită, dar ce să faci atunci când arde?”

Tavi, 27 de ani

————————————–

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

318 pareri la “La cine vă împrumutați în caz de maximă nevoie?”

 1. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați prin (adrianbay0008@gmail.com)

 2. remmy jones Spune:

  Ai nevoie de un împrumut? oferim tot felul de împrumuturi precum împrumuturi personale, împrumut de consolidare a datoriei, capital de risc, împrumut de afaceri, împrumut educațional, împrumut pentru locuințe și împrumut pentru orice motiv și nevoi urgente. cu o rată a dobânzii de 2,5% Ați fost respins de către banca dvs.? Ai credit neperformant? Aveți facturi neplătite? Sunteți datorii? Aveți nevoie să înființați o afacere? Nu vă faceți griji, deoarece suntem aici pentru a vă oferi șansa de a obține un împrumut. Împrumutul nostru variază de la orice sumă la alegere. dacă sunteți interesat, contactați-ne pe acest e-mail: remmyjones20@gmail.com

 3. Armando fernandes Spune:

  Wow, deci este adevărat, dl William mi-a creditat contul cu 15.000 aseară pentru solicitarea e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com

  sunt creditori reali și cinstiți .. sunt atât de fericit că am întâlnit creditorul online potrivit.

 4. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum (adrianbay0008@gmail.com)

 5. Danka Zvolenská Spune:

  Mulțumesc domnule, am primit 5.000 în această dimineață, suntrustfinancialhome@gmail.com pentru orice împrumut legitim.

 6. Florentina Spune:
 7. Miriam Kellnerova Spune:

  Dumnezeu să vă binecuvânteze domnule William, am primit împrumut de 15.000£ în contul meu vineri dimineață, voi continua să transmit această veste bună tuturor cetățenilor din Marea Britanie .. Contactați suntrustfinancialhome@gmail.com pentru orice fel de împrumut, sunt mulțumiri reale și oneste.

 8. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați imidiat (adrianbay0008@gmail.com)

 9. Boris Hyndický Spune:

  Oh da, acest lucru este într-adevăr incredibil, am primit un împrumut de 40,000£ pentru a-mi cumpăra o mașină, managerul meu bancar tocmai a confirmat că banii sunt în contul meu .. Doamne binecuvântați-vă William Rogers, întotdeauna îți voi depune mărturia tuturor pentru a o ține sus, domnule pentru cerere contactați suntrustfinancialhome. @ gmail.com

  Sunt reale și sinceri sunt o mărturie mulțumesc.

 10. Boris Hyndický Spune:

  Oh da, acest lucru este într-adevăr incredibil, am primit un împrumut de 40.000 pentru a-mi cumpăra o mașină, managerul meu bancar tocmai a confirmat că banii sunt în contul meu .. Doamne binecuvântați-vă William Rogers, întotdeauna îți voi depune mărturia tuturor pentru a o ține sus, domnule pentru cerere contactați suntrustfinancialhome.@gmail.com

  Sunt reale și sinceri sunt o mărturie mulțumesc.

 11. Daniela Brambilla Spune:

  Numele meu este Daniela Brambilla, în vârstă de 45 de ani, totul mulțumesc lui William Rogers pentru împrumutul pe care tocmai l-am primit în contul meu bancar în această dimineață, managerul meu bancar tocmai mă informează acum că s-au transferat 33.000 de numerar în contul meu, sunt atât de recunoscător Dumnezeu atotputernic continuă să te binecuvânteze pe tine și pe compania ta, compania ta nu va rula niciodată.

  Încă o dată vă mulțumesc că m-a salvat pe mine și familia mea de sărăcie, pentru solicitare contactați-le prin e-mail, sunt 100% legit și sincer suntrustfinancialhome@gmail.com

  M-am gândit că nu există mai mult creditor legal online până nu am dat peste tine domnule.

 12. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Serviciul Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați (adrianbay0008@gmail.com)

 13. Ramona Mihaela Spune:

  Wow este uimitor, tocmai am primit împrumutul meu de 30.000£ de la un creditor legitim pentru solicitarea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com sunt reale și sincer sunt o mărturie.

 14. Jeannie Tucker Spune:

  Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă deconta datoria sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere drăguță? Ai nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului tău? Oferim servicii de împrumut garantate de orice sumă și oricărei părți ale lumii pentru (persoane fizice, companii, agenții imobiliari și corporatiste) la rata dobânzii noastre superioare de 3%. Pentru aplicație și mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: jeannietuckerfinancialservice@gmail.com

 15. Tarlea Diana Spune:

  Buna seara as dori sa fac un imprumut banca.

 16. Florentin Mascin Spune:

  Mulțumesc domnului doctor, înțelept că m-ai vindecat de această boală mortală numită Coronavirus dacă ai simptome pentru Coronavirus sau ești bolnav, nu ezita să le contactezi prin e-mail coronaviruscure82@gmail.com

  Ele sunt soluțiile tale pentru toate problemele tale, sunt o mărturie și știu că sunt legitime și oneste.

 17. Gaina Radu Spune:

  Wow este uimitor am primit 34.000£ de la un creditor legitim pentru a plăti facturile spitalului mum pentru cererea de e-mail suntrustfinancialhome@gmail.com, sunt legitimi.

 18. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2%. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum cu (adrianbay0008@gmail.com)

 19. Sofie Sleeckx Spune:

  Wow am primit un împrumut de urgență de 8.000 de la un contact creditor legitim {suntrustfinancialhome@gmail.com } pentru orice tip de împrumut, acestea sunt cele mai bune.

 20. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum cu (adrianbay0008@gmail.com)

 21. Federick Spune:

  Goodday toată lumea, numele meu este Federick Ronald din SUA, eu sunt aici pentru a împărtăși o mărturie cu privire la modul în care am primit împrumutul meu de la o companie de încredere numit David Finance. vă rugăm să toată lumea, dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut legitim de azi, nu pierdeți timpul mai stau aici. Vă rugăm să contactați domnul David și de a lua împrumutul de la compania sa prin adresa de e-mail: DAVIDLUIZFINANCIALSERVICE01@OUTLOOK.COM

 22. Sándor Ábel Spune:

  Alătură-mă pentru a-i mulțumi lui William Rogers pentru împrumutul de 35.000 £ pe care l-am primit în această dimineață pentru cererea de contact {suntrustfinancialhome@gmail.com} sunt cei mai buni.

 23. Donizete Avlis Spune:

  Aveți dreptate Sándor Ábel, mi-au creditat contul cu 16.000 de lire sterline acum două zile, după ce am fost înșelat de trei ori, așa că sfătuiesc tuturor cetățenilor din Marea Britanie să contacteze suntrustfinancialhome@gmail.com pentru orice tip de împrumut sunt 100% legitimi.

 24. LAUREN NAPOLEON Spune:

  BUNA!!!
  Aveți nevoie de asistență financiară?
  O mulțime de oameni sunt acolo în căutare de ajutor financiar, dar nu știu cum să facă asta.

  Știți că puteți solicita un împrumut și puteți obține un împrumut în mai puțin de 24 de ore pentru a vă rezolva situația financiară? o mulțime de oameni consideră că este atât de dificil să obțină un împrumut de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare datorită ratei dobânzii ridicate, garanțiilor insuficiente, raportului datoriei / veniturilor, scorului creditului scăzut sau din alte motive.

  Nu mai așteptați în jur! La NoviCap, oferim soluții de finanțare. Oferim tot felul de împrumuturi, oferim opțiuni de împrumut flexibile și multiple, inclusiv împrumuturi garantate și negarantate, împrumuturi pe termen lung și pe termen scurt, adaptate nevoilor dvs. financiare.

  Pentru întrebări – Trimiteți un e-mail la (novicapfinancialservices@gmail.com sau WhatsApp prin: +31642117819)

  ne străduim să facem împrumuturile ușoare, convenabile și accesibile.

  Serviciul nostru este foarte rapid, de încredere și de încredere și puteți împrumuta până la 20 de milioane de euro la o dobândă subvenționată de 2,5% pe an. Suntem compania potrivită de a contacta atunci când aveți nevoie urgentă de împrumut.

  Puteți solicita un împrumut oricând și oriunde, la propriul loc convenabil, folosind telefonul sau laptopul, tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin intermediul
  Email: (novicapfinancialservices@gmail.com) OR
  Scrie-ne pe WhatsApp prin: +31642117819.

  Suntem întotdeauna încântați să oferim sprijin financiar.
  Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial.

 25. Andreea. vanvu Spune:

  Mulțumesc domnului William R, pentru împrumutul de 44.000 £ pe care l-am primit aseară pentru a-mi plăti datoria pentru solicitare, contactați-i prin e-mail {suntrustfinancialhome@gmail.com}, sunt creditori reali.

 26. Lungu Roxana Spune:

  Bună dimineața tuturor, ai dreptate Andreea. vanvu, suntrustfinancialhome@gmail.com este 100% legitim și sincer familia mea a primit un împrumut de urgență de 75.000 lire sterline acum două zile sunt atât de recunoscător.
   
  Sfătuiesc toți cetățenii din Marea Britanie să îi contacteze pentru orice tip de împrumut și să le urmeze instrucțiunile și nu te vor dezamăgi niciodată.

 27. Kamil Janus Spune:

  Numele meu este Kamil Janus 54 de ani, vreau să-i mulțumesc lui William Rogers pentru împrumutul de 43.000 de lire pe care mi l-a oferit ieri pentru peroidul de 6 ani pentru solicitarea de contact
  {suntrustfinancialhome@gmail.com} sunt legitimi.

 28. Adrian Bayford Spune:

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum cu (adrianbay0008@gmail.com)

 29. Ezio Pirini Spune:

  Alătură-mă pentru a mulțumi lui William R, că mi-ai creditat contul în această dimineață cu suma de 12.000 pentru solicitarea de contact {suntrustfinancialhome@gmail.com} acestea sunt cele mai bune.

 30. Adrian Bayford Spune:

  O zi buna

  Ai nevoie de un împrumut pentru toate scopurile? Aveți o problemă financiară? Bridge Finance este garantat prin furnizarea de servicii financiare clienților la o rată a dobânzii favorabilă. Împrumuturile noastre sunt simple și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem asorta orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să contactați acum cu (adrianbay0008@gmail.com)

 31. GRUPUL GKFINANCE Spune:

  Aveți nevoie de un împrumut pentru a vă extinde afacerea? Aplicați acum un împrumut și obțineți aprobarea. Oferim tot felul de împrumuturi la o rată a dobânzii redusă de 2%, avem potențialul de a oferi credit / împrumuturi de afaceri și personal pentru companii și persoane fizice.
  Contactați-ne acum prin e-mail: (ceo@gkfinancegroup.com)
  Salutari,
  GRUPUL GKFINANCE

 32. Monica Martins Spune:

  Sunt atât de entuziasmat, acum îmi pot permite cel puțin facturile și să am grijă de familia mea. Mulțumesc domnului Bobby Aiken care mi-a readus bucuria în viața mea și, de asemenea, viața familiei mele, de când am primit un împrumut de la domnul Bobby Aiken viața a fost atât de corectă pentru mine, acum cred că mai există creditori autentici pe net. Îți poți câștiga libertatea financiară. Conectați-vă acum
  WhatsApp +17403195957 sau e-mail: lendmarkfinancialserviceltd@gmail.com

 33. Sérgio Laranjeira Spune:

  O mulțumire foarte mare lui William Rogers pentru împrumutul de 22.000 de lire pe care l-am primit devreme în această dimineață pentru solicitarea de contact cu aceștia prin e-mail {suntrustfinancialhome@gmail.com} continuați să puneți zâmbete pe fața oamenilor.

 34. Adrian Ady Spune:

  Mulțumesc lui William Rogers că mi-ai șters lacrimile în această seară am primit un împrumut urgent de 11.000 de lire sterline pentru a-mi plăti chiria. Nu ezitați să aplic prin e-mail {suntrustfinancialhome@gmail.com} acestea sunt legitime.

 35. Florin Silester Spune:

  Sunt atât de recunoscător astăzi, am primit un împrumut de 25.000 lire sterline pentru a-mi plăti datoria pentru contactul solicitat (suntrustfinancialhome@gmail.com), sunt legitimi.

 36. Gh claudiu Baragan Spune:

  Aveți dreptate Florin Silester, săptămâna trecută, vineri, eu și soțul meu am primit un împrumut de 30.000 £ fiecare pentru a începe o afacere. Vă sfătuiesc toți cetățenii din Marea Britanie să solicite un împrumut urgent prin e-mail (suntrustfinancialhome@gmail.com) sunt cei mai buni .

 37. Madalin Madalin Spune:

  Vă mulțumesc domnului William Rogers că mi-ați șters lacrimile pentru împrumutul de 15.000 de lire sterline pe care l-am primit în această dimineață .. Sfătuiesc tuturor cetățenilor din Marea Britanie să-i contacteze prin e-mail (suntrustfinancialhome@gmail.com) sunt creditori reali.

 38. UNICREDIT FAST LOAN Spune:

  O zi buna

    Ai nevoie de împrumut pentru afaceri? Împrumut contractual? Împrumut de student? Împrumut pentru sănătate, Împrumut pentru a investi sau împrumut de proiect?
  Contactați împrumutul rapid Unicredit atât pentru împrumut, cât și pentru împrumut pe termen scurt, pentru o tranzacție rapidă, sigură și ușoară.

     Informatii de contact

  E-mail: unicreditfastloan@gmail.com

  Facebook: împrumutul rapid Unicredit

  Instagram: Împrumut rapid Unicredit

  Twitter: @FastUnicredit

  LinkedIn: împrumutul rapid Unicredit

  Contactați-ne pentru serviciul dvs. de împrumut rapid.

 39. Sándorné Karsai Spune:

  Bună ziua, sunt Sándorné Karsai care locuiesc în prezent în România. Sunt om de afaceri în acest moment cu Patru copii și am fost blocat într-o situație financiară în mai 2018 și am avut nevoie să refinanțăm și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui creditor bun, care mi-a acordat un împrumut de 85.000 de euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, fără co-semnator cu doar 3% rata dobânzii și planuri și rambursări mai bune, vă rugăm să contactați (suntrustfinancialhome@gmail.com) Nu știe că fac asta, dar sunt atât de fericit acum și sunt a decis să-i lase pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl poți contacta prin e-mail. (Suntrustfinancialhome@gmail.com)
  El este 100% legitim.

 40. Adrian Spune:

  Buna ziua. As avea si eu o intrebare pentru cei care au luat credit de la William Rogers. A trebuit sa platiti o anumita suma pentru a va asigura creditul? Sunt cam sceptic in privinta acestei tranzactii, mai ales cand totul decurge prin email. Multumesc pentru eventualele raspunsuri. O zi buna

 41. Doreen Zimmermann Spune:

  Buna; Sunt Doreen Zimmermann, sunt ofițer de împrumuturi și reprezintă Serviciul Pieței Financiare. Aveți nevoie de sprijin financiar din orice motive? Dacă răspunsul dvs. este da, nu ezitați să contactați firma mea de azi pentru mai multe detalii despre programul meu de împrumut; contactați-ne prin e-mail
  (financialmarketervice@gmail.com).

  Vă puteți întreba de ce noi? Acum am nevoie să știți că programul nostru de capital online nu este diferit de orice altceva. Aici este doar o parte din ceea ce face diferit programul nostru de fond de rulment.

  -PROCESUL DE APLICARE ÎNCERCARE
  -FUNDAMENTARE LA CÂTE MAI MULTE 24 DE ORE-CUMPĂRĂ 500.000 EUR
  -PAGAMENTE AUTOMATE
  -NICIUNI COLLATERALI
  -ȘI MAI IMPORTANT, FĂRĂ ÎNCĂRCĂRI ascunse
  -ȘI NOILE BUNE ESTE DESPRE PANDEMICA OFERTA DE PREST DE SERVICII DE ÎNCĂRCARE STAND STANDS.

  Înțelegem că se întâmplă evenimente financiare neașteptate și suntem aici pentru a vă ajuta.
  Indiferent dacă doriți să consolidați datoriile, să plătiți cheltuieli medicale neașteptate, să porniți o afacere sau doriți pur și simplu să mergeți într-o vacanță de familie, indiferent de motivele care vă sunt.

  Scopul nostru la Serviciul Pieței Financiare este de a oferi acces la împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi ipotecare la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%, în timp util,
  Contactați-ne astăzi pentru detalii complete prin e-mail

  financialmarketservice@gmail.com

  Cu sinceritate

 42. Doreen Zimmermann Spune:

  Am nevoie de un împrumut urgent 2020 @ gmail.com

 43. Eliza Rivera Spune:

  Buna; Sunt Eliza Rivera, sunt ofițer de împrumuturi și reprezintă Serviciul Pieței Financiare. Aveți nevoie de sprijin financiar din orice motive? Dacă răspunsul dvs. este da, nu ezitați să contactați firma mea de azi pentru mai multe detalii despre programul meu de împrumut; contactați-ne prin e-mail
  (financialmarketervice@gmail.com).

  Vă puteți întreba de ce noi? Acum am nevoie să știți că programul nostru de capital online nu este diferit de orice altceva.
  Aici este doar o parte din ceea ce face diferit programul nostru de fond de rulment.

  -PROCESUL DE APLICARE ÎNCERCARE
  -FUNDAMENTARE LA ACEASTA CA 24 DE ORE
  -AJUNCĂ PĂNĂ 500.000 EUR
  -PAGAMENTE AUTOMATE
  -NICIUNI COLLATERALI
  -ȘI MAI IMPORTANT, FĂRĂ ÎNCĂRCĂRI ascunse
  -CELE BUNE ȘTIRI DESPREZĂ PANDEMICA OFERTA PRESTULUI DE SERVICII DE ÎNCĂRCARE STAND STILLS.

  Înțelegem că se întâmplă evenimente financiare neașteptate și suntem aici pentru a vă ajuta.
  Indiferent dacă doriți să consolidați datoriile, să plătiți cheltuieli medicale neașteptate, să porniți o afacere sau doriți pur și simplu să mergeți într-o vacanță de familie, indiferent de motivele care vă sunt.
  Scopul nostru la Serviciul Pieței Financiare este de a oferi acces la împrumuturi personale, împrumuturi de afaceri și împrumuturi ipotecare la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%, în timp util,
  Contactați-ne astăzi pentru detalii complete prin e-mail

  financialmarketservice@gmail.com

  Cu sinceritate

 44. Tibi Spune:

  Ce gunoieri tepari, nu puneti botul la astia de aici cu aceste cometarii de genul ca au luat bani, 15k, 40k, etc…de la William, sunt romani tepari, nu va oferiti datele personale. Rusine sa va fie !

 45. Nijole Pauliukevičienė Spune:

  Sunt mândru că am primit împrumutul meu de 40,000 £ de la suntrustfinancialhome@gmail.com, sunt legitimi.

 46. Gunta Rozenberga Spune:

  Da (suntrustfinancialhome@gmail.com) este real că am putut primi 5.000 de lire în urmă cu două zile.

 47. Adriana Aditzu Spune:

  suntrustfinancialhome@gmail.com este legitim, am primit și ieri 15.000 de lire sterline pentru a-mi plăti facturile.

 48. Laura Mikolaja Spune:

  Wow alături de mine pentru a mulțumi lui William R pentru împrumutul de 8.000 £ am primit contact (suntrustfinancialhome@gmail.com) pentru că ei sunt cei mai buni.

 49. sanita zakarevska Spune:

  Mulțumesc William Am primit doar un împrumut de 35.000 £ Solicitați prin e-mail (suntrustfinancialhome@gmail.com) sunt reale

 50. Marius Marian Spune:

  Alăturați-mă pentru a mulțumi lui William Rogers că mi-am șters lacrimile, am reușit să obțin 22.000 de lire sterline pentru a-mi șterge facturile de e-mail (suntrustfinancialhome@gmail.com), sunt creditori reali.

Spune-ti si tu parerea!