La două goluri

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 30 octombrie 2015

603 lucescuTehnicianul Mircea Lucescu a declarat că Şahtior Doneţk va trebui să câştige returul cu Malmo la o diferenţă de două goluri, apreciind că formaţia ucraineană este mai bună decât echipa suedeză, informează uefa.com.

„Ne-am creat multe şanse în prima repriză, dar Malmo s-a apărat foarte bine şi apoi a marcat. Am avut ocazii de a egala, dar meciul nu s-a desfăşurat aşa cum ne-am dorit. Am pierdut meciul la mijloc. În retur, pe teren propriu, avem nevoie de o victorie la o diferenţă de cel puţin două goluri, noi suntem echipa mai bună”, a declarat Lucescu.

Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa suedeză Malmo, într-un meci din etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor, al 100-lea pentru tehnicianul Mircea Lucescu în principala competiţie intercluburi din Europa.

Golul a fost marcat de Rosenberg, în minutul 16.

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a devenit al cincilea antrenor care atinge cifra de 100 de meciuri în Liga Campionilor, el alăturându-se astfel scoţianului Alex Ferguson, francezului Arsene Wenger, italianului Carlo Ancelotti şi portughezului Jose Mourinho.

În etapa a treia, la 3 noiembrie, Şahtior va juca pe teren propriu cu Malmo.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!