„La Gogu”, ramas fara licenta

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 23 iunie 2013

Localul „La Gogu” din zona nord-londoneza Finchley Central a ramas fara licenta de functionare, au informat mai multe publicatii locale marti, 11 iunie.

Autoritatile din districtul metropolitan Barnet au luat aceasta decizie la cererea politiei, dupa o „bataie generala” care a avut loc in incinta si in fata barului, in 22 mai. In spatiul comercial nu vor mai putea fi vandute niciun fel de bauturi alcoolice cel putin pana la data de 20 iunie, cand situatia licentierii va fi reanalizata.

In jur de 15 persoane au fost implicate in altercatia din fata localului „La Gogu” din Londra, in 22 mai. Politistii au facut atunci doua arestari, iar cinci persoane au fost spitalizate. Camerele de luat vederi au fost dezactivate in timpul bataii, dupa cum a informat publicatia This is London. Proprietarul spatiului comercial, Ashok Dadlani, a declarat ca l-a concediat pe managerul barului si ca va transforma localul in restaurant italian.

„La Gogu” era cunoscut in comunitatea romanilor din nordul Londrei, fiind folosit si pentru intalniri politice. O sedinta a organizatiei locale a PDL Londra a avut loc acolo in 2011. Si membrii filialei londoneze a Partidului Poporului Dan Diaconescu s-au intalnit in acelasi spatiu, la finele anului trecut.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!