La revedere, prieteni!

Articol publicat in sectiunea Editorial Sport pe data 18 decembrie 2015

Editorialul cu care închei anul este întotdeauna cel pe care-l scriu foarte greu. A le transmite oamenilor ceva în zile în care se gândesc poate pentru prima dată în an strict la ei este mai mult decât greu. Și totuși trebuie scris.

Se încheie anul. Încă un an pe care l-am petrecut alături de voi, un an din cei 12 și jumătate pe care i-am traversat alături de acest ziar, alături de cititorii săi. Nu am să fiu ipocrit, nu v-am cunoscut vreodată problemele adevărate și nu am avut vreodată pretenția că rândurile mele v-ar fi putut ajuta cu ceva. Ceea ce am încercat să fac a fost să scot mereu sportul din conul de laude false, de imagini trucate și de interese și să-l arunc în fața voastră așa cum este el la origine, cu tot ceea ce are mai rău. Mi-am spus că dacă nu ne recunoaștem slăbiciunile nu vom ști niciodată cum să ne întărim. Pare un truism, dar este realitatea pură.

Poate că acest editorial este cel mai trist dintre toate. Prin el mă despart acum definitiv de voi, iar dacă anul viitor ne vom mai revedea acest lucru va dura o foarte scurtă perioadă de timp. Retras undeva într-un colț de lume de care poate vă mai aduceți aminte am să decid probabil să nu mai apropii de presă. Drumul meu a luat-o oricum pe alte căi, iar responsabilitățile pe care le am îmi cer să rămân pe el și să nu mă mai abat.

De-aici, de unde mai sunt acum, vreau doar să vă urez să fiți fericiți și să găsiți întotdeauna în voi forța de a trece peste toate cele potrivnice.

Și să vă mulțumesc pentru că de 12 ani și jumătate ați deschis colțul acesta de pagină ca să mă citiți. A fost, este și va rămâne o onoare.

La revedere, prieteni!

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!