La Tesco, rochie de mireasă cu numai £80

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 27 aprilie 2015

Tesco_rochie mireasa

Doar £80! Tesco vinde online cea mai ieftină rochie de mireasă, marca F&F. Rochia, cu o croială potrivită pentru o asemenea ocazie specială, cu dantelă în jurul gâtului, este făcută dintr-un material care permite spălarea la mână, acasă. Pentru că este cerere, pe high street au început să apară rochii de mireasă ieftine. Dar nu ca la Tesco. Lidl, tu ce faci?

Nimic nu este mai romantic decât să pui văzuturi în dreptul produselor din lista de cumpărături – roşii, humus, bere, conservă de peşte şi… oh, da, rochia de mireasă!

Tesco_rochie mireasa1

Disponibilă doar pe site-ul tesco.com, rochia de mireasă este totuşi destul de simplă, astfel încât ar putea fi purtată şi cu alte ocazii (cu condiţia să nu fie tot nuntă, iar mireasa să fie posesoare de Clubcard de la Tesco, că cine ştie…), vine în multe mărimi, de la 6 până la 18, are o dantelă interesantă în jurul gâtului şi supermarketul se laudă că croiala este făcută în aşa fel încât să dea bine pe majoritatea femeilor. Pe lângă dantelă, rochia este făcută din nylon, bumbac şi polyester.

N-ar fi singura varianta ieftină de pe piaţă. Ghost vinde o rochie de mireasă la £295, Phase Eight oferă o rochie la £395, la Monsoon preţurile rochiilor de mireasă pornesc de la £169, iar la Coast preţurile variază între £175 şi £250.

Caroline Hendry, editor la hitched.co.uk, a spus: „Locul rochiilor de mireasă semnate de designeri vor avea întotdeauna locul lor, însă este minunat că F&F-ul Tesco-ului oferă un produs stilat pentru miresele care au un buget minim.”

Colecţia F&F oferă, pe lângă rochia de mireasă, şi alte rochii elegante de ocazie, dar la cele mai mici preţuri.

Totuşi, Tesco nu vinde cele mai ieftine rochii. S-au mai văzut englezoaice care poartă la evenimente rochii cu tot cu etichetă, pe care ulterior le returnează. Doar că ar fi nevoie de nişte bani de închis pentru câteva zile…

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!