Lansari anuntate de Mosu’

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 14 decembrie 2009

Titluri:

  • DJ Project şi Giulia, primul videoclip
  • Album de colinde sud-americane
  • Matteo se lansează solo în muzică
  • Un nou single Anda Adam
  • Dan Bălan are un nou videoclip
  • Andra a lansat piesa „Colţ de suflet”
  • Proconsul, un nou album
  • „Best Of” Adrian Enache

 

 

DJ Project şi Giulia, primul videoclip

Primul videoclip al formaţiei DJ Project în noua componenţă este gata. Piesa pentru care a fost filmat clipul se numeşte „Nu” şi a fost compusă de Gabriel Huiban. Filmările au avut loc la Băneasa Shopping City, iar regizorul clipului este Dragoş Buliga. 

 

Înainte de a colabora cu trupa, Giulia s-a declarat în mai multe rânduri fan DJ Project. Fosta membră a trupei, Elena a decis să-şi continue cariera solo. Ea a şi lansat primul single sub numele de Ellie White.

 

Album de colinde sud-americane

Analia Selis a lansat un album de colinde pe ritmuri specifice cântecelor sud-americane. „«Cântece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari» este un album pentru cei mici şi pentru cei mari, dar în special pentru cei mici”, a declarat cântăreaţa la evenimentul de lansare a albumului.

Artista a mai mărturisit că toate piesele de pe noul său material sunt compuse chiar de ea pe ritmuri tradiţionale latino-americane folclorice şi sunt cântate în limba română. Analia le-a cântat celor prezenţi patru piese, iar la sfârşit le-a dat autografe şi cadouri copiilor.

 

Matteo se lansează solo în muzică

După ce s-a făcut cunoscut mai mult prin legăturile sale amoroase decât prin muzică, Matteo a hotărât să schimbe foaia. Fostul iubit al Deliei se lansează solo şi speră ca prima sa piesă de autor, „LovaMan”, să facă furori şi să-l propulseze în topurile de specialitate.

Matteo nu e chiar novice în domeniu. Ani la rând, el a fost „vioara a doua” într-o mulţime de proiecte muzicale, colaborând cu artişti cunoscuţi din România: Loredana, Cream, Wassabi, Anda Adam sau Alex.

 

Un nou single Anda Adam

Anda Adam a dorit să iasă din tipare şi să-şi surprindă fanii cu un alt fel de muzică. Noul single „My Love On You” îmbină stilul de club cu cel oriental.

Melodia „My Love On You” nu este inclusă pe albumul „Queen Of Hearts” lansat la începutul anului şi până în acest moment nu se ştie exact pe ce album va apărea. Single-ul va avea cu siguranţă succes pe posturile de radio.

 

Dan Bălan are un nou videoclip

Provocator şi sexy, videoclipul celui mai nou single Dan Bălan, „Chica Bomb”, atrage atenţia prin senzualitate şi erotism încă de la prima vizionare, însă unii nu ştiu că întreg conceptul videoclipului îi aparţine cântăreţului. Clipul a fost realizat de cunoscutul Hype Williams, unul dintre cei mai apreciaţi regizori de videoclipuri din SUA.

„M-am gândit să fie un clip foarte sexy, dar în sens clasic, frumos, nimic vulgar. Videoclipul a ieşit exact aşa cum mi-am dorit, conform cu conceptul dorit de mine: să fie patru fete senzuale, să cânte sincron pe vocea feminină din piesă, ţinutele să le sublinieze feminitatea etc. Mi-am dorit un videoclip care să susţină piesa, care este dansantă şi foarte sexy”, a declarat Dan Bălan.

 

Andra a lansat piesa „Colţ de suflet”

Andra şi-a lansat piesa „Colţ de suflet” la emisiunea Happy Hour, prezentată chiar de soţul ei, Cătălin Măruţă. Melodia, pe care o interpretează alături de Adi Cristescu, reprezintă al doilea single promovat de pe albumul „Iubeşte-mă azi, iubeşte-mă mâine”, editat de MediaPro Music.

Iulian Moga, regizorul videoclipului, a ales cinci locuri diferite pentru filmare, iar cadrele cu Andra au fost filmate într-o vilă din Cernica. Pentru noul său videoclip, artista a ales o schimbare de vestimentaţie şi machiaj. În clip, Adi joacă rolul unui fost iubit încă îndrăgostit de Andra şi decis să o ceară pe aceasta în căsătorie.

 

Proconsul, un nou album

Formaţia Proconsul a lansat albumul „Sens unic”, care a fost prezentat în concertul cu acelaşi titlu, ce a avut loc pe 28 noiembrie la Sala Palatului din Capitală. „După aproape trei ani o să facem şi noi un concert mare, prin care să putem sărbători şi cei zece ani de activitate”, a declarat Dragoş Dincă, chitaristul trupei.

„Acest disc este o coproducţie între două case de discuri – Roton şi Cramps Music din Italia”, a mai spus el, adăugând că pe noul disc se regăsesc ca invitaţi Marcel Pavel şi Dida Drăgan. Cât despre noul album, Robert Anghelescu (clape) a declarat că stilul este unul „pop cu inflenţe rock şi lirice”. „Aduce foarte mult cu anii ’80”, a mai spus el.

 

„Best Of” Adrian Enache

Ziua de 19 noiembrie a fost una importantă pentru familia lui Adrian Enache, deoarece fiica sa, Diana, a împlinit 13 ani, iar el şi-a lansat albumul „Best Of”. Solistul a urcat pe scenă alături de simpatica adolescentă şi a ţinut morţiş să-i ceară acesteia iertare pentru durerea pricinuită.

„Aş vrea să-i cer fetiţei mele iertare pentru toate lacrimile pe care le-a vărsat din cauza mea. Poate nu am fost cel mai bun tată, poate ar fi meritat mai mult, însă vreau să ştie că o iubesc enorm şi că, orice s-ar întâmpla, tatăl ei o să-i fie mereu alături, la bine şi la rău, aşa cum şi ea a fost alături de mine”, a mărturisit artistul, cu vocea tremurândă. Momentul emoţionant a continuat atunci când Adrian şi Diana au dansat îmbrăţişaţi pe melodia „O singură noapte”.


Etichete: , , , , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!