Laureaţii galei YouTube Music Awards 2015

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 6 martie 2015

Beyonce, Drake, RihannaCântăreţii Rihanna, Drake şi Beyonce se numără printre artiştii care vor fi recompensanţi la ediţia din 2015 a galei YouTube Music Awards, ce va avea loc pe 24 martie, informează Mediafax.

Cei 50 de câştigători de la ediţia din acest an au fost aleşi în funcţie de numărul vizualizărilor clipurilor lor de pe YouTube, numărul abonaţilor lor de pe această platformă şi numărul concertelor susţinute în ultimele şase luni.

Unele dintre cele mai populare videoclipuri publicate în ultimele 12 luni pe platforma YouTube au fost „Shake It Off!”, al cântăreţei Taylor Swift, „Only One”, al cântăreţului Sam Smith, şi „Partition”, al vedetei americane Beyonce.

Pentru evenimentul din acest an, organizatorii galei YouTube Music Awards vor opera o serie de modificări.

În loc să prezinte un show live, unii dintre artiştii premiaţi vor colabora şi vor crea nouă videoclipuri originale, care vor fi difuzate în timpul acestui eveniment online.

Noile conţinuturi vor fi create de muzicienii Charli XCX, Sheeran, Martin Garrix, Max Schneider, Migos, Megan Nicole, Cahoots, Nicky Jam şi Shamir.

Unii dintre fani vor fi invitaţi să meargă în culise pentru a discuta cu artiştii lor preferaţi, iar alţii vor avea posibilitatea de a apărea în videoclipurile acestora.

Odată cu anunţarea câştigătorilor, organizatorii galei au anunţat că site-ul YouTube a ajuns la 47 miliarde de vizualizări, 164 milioane de abonaţi şi la 1.600 de fişiere video publicate pe această platformă în ultimele şase luni.

Printre ceilalţi artişti premiaţi în acest an se numără Taylor Swift, Kendrick Lamar şi grupul One Direction.

Ediţia inaugurală a galei YouTube Music Awards a avut loc în 2013 şi a fost organizată la New York. În 2014, evenimentul nu a avut loc.

Gala YouTube Music Awards 2015 va avea loc pe 23 martie la ora 22.00 de pe coasta de vest americană (24 martie, ora 06.00 GMT).

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!