Leo Grozavu va antrena Botoșani

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 8 aprilie 2016

624 grozavuAntrenorul Leo Grozavu a preluat începând de marți după-amiază conducerea tehnică a echipei de fotbal FC Botoșani, a declarat pentru presă președintele AFC Botoșani, Cornel Șfaițer. Potrivit acestuia, contractul lui Grozavu este valabil pe 6 luni, cu posibilitatea de prelungire. El va conține prime de obiectiv, una dintre ele fiind acordată pentru evitarea retrogradării, iar cealaltă pentru o eventuală calificare pe prima poziție a clasamentului din play-out.

”Contractul va fi semnat, cel mai probabil, miercuri. În după-amiaza asta (marți după-amiază) va fi la antrenament. E un contract semnat în condiții normale. E un antrenor pe care ni l-am dorit”, a afirmat Șfaițer.

Președintele AFC Botoșani susține că avantajul lui Grozavu este acela că ”echipa e creionată de el” și că ”o cunoaște bine”.

Grozavu și-a reziliat tot marți contractul cu Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a lăsat-o pe primul loc în Seria a II-a a ligii secunde de fotbal la finalul sezonului regulat.

Leo Grozavu a mai antrenat-o pe FC Botoșani la începutul acestui campionat, dar s-a despărțit de echipa bucovineană pe 14 septembrie, când aceasta era pe locul 12 (din 14 echipe), cu 7 puncte după 10 etape.

Cristi Pustai a fost demis vineri de la FC Botoșani, după o serie de trei înfrângeri consecutive. Formația din Botoșani se află pe poziția cincea din play-out cu 20 de puncte.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!