Leonard Doroftei a decis să demisioneze

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 14 noiembrie 2014

558 dorofteiLeonard Doroftei, preşedintele Federaţiei Române de Box, a declarat că s-a decis să demisioneze din funcţia pe care o ocupă, spunând că vrea să se dedice meseriei de antrenor.

“Mi-am dat demisia. Adică 99 la sută, mai rămâne să completez foaia. Eu am venit în federaţie când era la un pas să fie dezafiliată şi mi-am propus să pun boxul pe linia de plutire. Şi mi-am atins obiectivul. Acum, cu Dumnezeu înainte, sunt oameni care ştiu box, care pot să-şi vadă de drumul lor mai departe. Şi eu am făcut, dar până aici mi-a fost limita, ăsta a fost obiectivul meu. Sunt rezultate la toate loturile, boxul a revenit la locul lui. Acum fiecare îşi vede de drumul lui”, a spus Doroftei.

Doroftei a mai precizat că au existat discuţii cu alţi oficiali ai federaţiei, mai ales în contradictoriu, dar nu acesta este motivul deciziei sale de a demisiona: “Au fost discuţii normale, nu aprinse, ca în orice federaţie, ca peste tot, dar nu asta e cauza. Eu plec pentru că aici consider că e capăt de linie pentru mine. Eu mi-am văzut de treaba mea. Mai multe să facă şi alţii”.

Doroftei a spus că este sunat de oamenii din box, unii dintre ei rugându-l să rămână în funcţie. “Până mâine mai e, ştiţi cum se zice, dar eu zic că am luat decizia. Oamenii din box mă sună, mă roagă să rămân, să-i reprezint în continuare. Dar eu consider că mi-am atins obiectivul. Mai departe îmi doresc să iau doi-trei copii, să-i antrenez, să văd dacă pot fi un bun antrenor”, a completat Doroftei.

Leonard Doroftei a fost numit preşedinte al Federaţiei Române de Box în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, pe 23 noiebrie 2012. Fostul campion mondial a mai intenţionat să demisioneze de la conducerea federaţiei, în septembrie, după ce a avut un conflict extrem de aprins cu vicepreşedintele Vasile Câtea.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!