Liga de handbal a fost suspendata!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 20 ianuarie 2014

518 narcisa lecusanuPe 27 ianuarie va fi aleasa noua conducere a handbalului romanesc. In cadrul sedintei Consiliului de Administratie au fost votati candidatii, batalia cea mai importanta fiind pentru prima pozitie, cea de presedinte.

Una dintre informatiile soc aparute s-a referit la Liga Profesionista de Handbal! Practic, activitatea ei ar fi fost suspendata, toate atributiile Ligii fiind preluate de federatie, stire tinuta in secret.

Parerile sunt impartite fata de motivul suspendarii. „Liga a fost suspendata din cauza managementului prost. De doi ani nu s-a intamplat nimic acolo, au ramas tot sase cluburi”, spun unii. „Presedintele ligii nu a fost sustinut deloc in toata aceasta perioada. Suspendarea ligii a fost o chestie politica”, afirma altii.

Propunerile au fost in numar de 15, dar doar noua au fost acceptate in cele din urma. Unii chiar au refuzat propunerile, cazurile lui Sorin Toacsen, Mihail Bocan, Alin Carligeanu, Mihai Marinescu sau Elena Francu. Surpriza este Narcisa Lecusanu, jucatoare din ultima generatie care a avut un cuvant greu de spus in handbalul mondial feminin. Au mai intrat in cursa sefii liderilor din Romania, Nurhan Ali (director executiv HCM Constanta), respectiv Liviu Bala (presedinte HCM Baia Mare), Daniel Georgescu (presedinte Dinamo), Pavel Mercea (presedinte AJH Bihor), Andrei Maiorescu (director executiv Pandurii), Valentin Samungi (vicepresedinte FRH), Marian Muntean (presedinte CSM Cetate Deva) si viceprimarul capitalei, Octavian Marcel Nicolaescu.

Alegerile sunt programate pentru 27 ianuarie, dar urmeaza sa vedem daca se vor tine, pentru ca deja se vorbeste de faptul ca vor fi din nou suspendate din lipsa de cvorum.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!