Liga I pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 10 aprilie 2015

Pedeapsă dinamovistă

Conducerea i-a pedepsit pe jucătorii lui Dinamo, care au făcut deplasarea până la Iaşi cu autocarul. Ca în vremurile trecute la Rapid, nimic deosebit. Doar că giuleştenii nu aveau de ales decât să îşi ia mâncare pe drum şi să spere că vor reuşi să doarmă până la destinaţie. La Dinamo măsura pare puțin exagerată, dar la ce șefi are echipa nu este de mirare că se întâmplă asemenea lucruri.

 

Vremuri trecute

La începutul anului 2012, Oţelul Galaţi primea 18,3 milioane de euro de la UEFA, în urma participării în grupele Champions League. Un an mai târziu, CFR primea 17,3 milioane de euro tot ca răsplată a participării în grupele competiţiei. Acei bani s-au evaporat, iar în 2015, CFR şi Oţelul s-au întâlnit în Cluj de pe ultimele două poziţii din Liga I şi din postură de echipe aflate în insolvenţă.

 

Clujenii acuză arbitrajul

CS Universitatea Craiova a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Universitatea Cluj, în primul meci al etapei a 25-a a Ligii I, în care clujenii au evoluat cu un jucător mai puţin încă din minutul 10, după eliminarea lui Pablo Ceppelini. La final, antrenorul oaspeţilor, Adrian Falub, a analizat partida al cărei rezultat a fost decis, crede antrenorul, de eroarea din debut a centralului.

 

Iorga, stopat de Oțelul

Laurenţiu Iorga a devenit dintr-unul dintre cei mai în vogă jucători din Liga I un anonim. Transferul ratat la Steaua, dar şi formaţia extrem de slabă în care evoluează, Oţelul Galaţi, l-a făcut pe mijlocaş să rateze oportunitatea de a-şi face cu adevărat un nume. Acum, Iorga se zbate în anonimat, și cum Galațiul merge spre Liga a II-a, este greu de crezut că acesta va reuși să primească o propunere decentă.

 

Tamaș ar putea pleca

După un transfer surprinzător în iarnă la Steaua, Gabi Tamaş e decis să îşi găsească un alt angajament din vară. Motivul principal pare să fie legat de faptul că fundaşul nu a reuşit să se impună în echipa de bază a lui Gâlcă, iar anunţul a fost făcut chiar de impresarul său, Florin Manea. Cu toate acestea, Tamaș ar putea juca în preliminariile Champions League și pleca de la Steaua imediat după ele.

 

Copos, liber și el

Judecătorii i-au aprobat cererea de eliberare condiţionată lui George Copos. În ianuarie 2015, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată a lui George Copos, dar Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea omului de afaceri. Groparul Rapidului a făcut recurs și iată că de data aceasta a fost aprobat, iar George Copos va reveni acasă.

 

Șumudică, oferte de afară

Şumudică a precizat că va face o serie de dezvăluiri despre ceea ce s-a întâmplat la Chiajna, însă abia după ce va fi sub contract cu viitoarea echipă pe care o va antrena. El și-a dat demisia de la Chiajna și a spus că poartă negocieri cu echipe din Cipru și Emirate, fără a preciza care sunt acestea. Echipa din Chiajna va fi condusă momentan de Marius Baciu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!