Liga I pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 martie 2015

PE SCURT:

  • Iașiul, record
  • Dragomir nu crede în Rapid
  • Insolvență pentru Grandin
  • A anulat pariul
  • Steaua, tot fără suporteri
  • Fără amicaluri la Craiova
  • Deac a scăpat

Iașiul, record

Şase etape consecutive fără gol primit a adunat CSMS Iaşi în acest debut al returului. Echipa pregătită de Nicolo Napoli a câştigat 16 puncte din 18 posibile în această perioadă şi are un golaveraj de 9-0. Nicio altă formație nu a reuşit să atingă şase meciuri la rând fără gol primit în debutul returului Ligii I în ultimii 25 de ani. Florin Prunea a pus evoluțiile ieșenilor pe seama muncii serioase a staff-ului și jucătorilor.

 

Dragomir nu crede în Rapid

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al FRF, este de părere că Cristi Pustai a greşit atunci când l-a trecut pe Pancu în plan secundar. El spune că acesta trebuia să fie căpitan, nu rezervă. Dragomir mai consideră că Rapidul nu va reuşi să evite retrogradarea în liga secundă, chiar dacă echipa din Giuleşti dă semne de revenire, dar spune că sunt semne bune pentru o construcție viitoare.

 

Insolvență pentru Grandin

Impresarul italian Mariano Bizzarri a deschis o nouă procedură împotriva clubului de fotbal Astra, după ce a solicitat şi în 2014 intrarea în insolvenţă a acestei echipe. Agentul are de recuperat 25.000 de euro de pe urma transferului jucătorului Elliot Grandin, adus vara trecută la formaţia din Giurgiu, dar folosit în doar în două meciuri din actualul campionat.

 

A anulat pariul

Dinu Gheorghe a fost filmat la o casă de pariuri, unde îi cerea angajatei să-i plaseze mai multe pariuri. „A pariat pe meciul Botoşani-ASA Târgu Mureş mai multe variante, X2, 2 final etc.”, a spus un presupus martor. Pe imagini, Dinu Gheorghe este surprins când pronunţă cifra 250. În momentul în care a observat că este filmat, fostul preşedinte de club a anulat biletele.

 

Steaua, tot fără suporteri

Returul Ligii I a ajuns la etapa a şasea, însă suporterii Stelei continuă să nu vină în număr mare la meciurile echipei, chiar dacă trupa din Ghencea se află pe primul loc în clasament. În ultima etapă a obţinut cea mai categorică victorie din a doua parte a campionatului, 4-1 cu Viitorul. Suporterii au motivat absenţa de la meciurile echipei dând vina pe schimbarea siglei şi problemele administrative.

 

Fără amicaluri la Craiova

Înainte de reluarea returului, Craiova a jucat amicalul cu FC Caransebeş (2-1) pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin. Acum, CSU Craiova va susţine testul cu divizionara secundă  Metalul Reşiţa tot la malul Dunării. Partida de verificare este programată sâmbătă, de la ora 14. În plus, profitând de pauza de campionat pentru meciul cu Feroe, Craiova va intra în cantonament la Băile Herculane.

 

Deac a scăpat

Ciprian Deac s-a ales doar cu o sperietură groaznică după accidentarea din meciul din weekend, 0-1 cu Petrolul. Medicii l-au liniştit la începutul săptămânii: „Este doar entorsă.” Mijlocaşul CFR-ului a ieşit cu ochii în lacrimi de pe teren, speriat de posibilitatea unei noi operaţii la ligamentele genunchiului piciorului drept, acuzând la acel moment dureri mari.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!