Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 iulie 2015

30 lei cu St. Etienne

Clubul ASA Târgu Mureş a pus în vânzare biletele pentru meciul cu AS Saint-Etienne din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, cel mai ieftin tichet costând 30 de lei, a anunţat site-ul oficial al vicecampioanei României. Preţurile biletelor sunt următoarele: peluză – 30 de lei, tribuna I şi tribuna II – 40 de lei, tribuna 0 – 80 de lei şi tribuna VIP – 100 de lei.

 

Secretar general nou la FRF

Comitetul Executiv al FRF a aprobatnominalizarea lui Radu Vişan pentru postul de secretar general al forului. Radu Vişan a fost manager de dezvoltare instituţională în cadrul FRF, el fiind şi membru în Comisia Hattrick a UEFA. Noul secretar general al FRF a fost coleg cu Răzvan Burleanu la Administraţia Prezidenţială, fiind decorat de către fostul preşedinte Traian Băsescu.

 

Proteste la Galați

Aproximativ o sută de suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi au protestat faţă de situaţia în care a ajuns echipa, aflată în insolvenţă, ei sperând că se vor găsi soluţii pentru ca gruparea să existe în continuare, dar cu un alt finanţator în locul lui Dan Adamescu. Aceştia au fluturat steaguri cu însemnele grupării de la malul Dunării, au cântat şi au scandat lozinci pentru susţinerea echipei favorite.

 

Muntenegru, început, Danemarca, final

La tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale din Rusia, România a fost repartizată în grupa E, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan. Naţionala de fotbal a României va debuta în grupa E a calificărilor pentru Cupa Mondială din 2018 pe teren propriu, contra Muntenegrului şi va încheia preliminariile în deplasare, cu Danemarca, în 8 octombrie 2017, informează frf.ro.

 

Hagi: “Grupă accesibilă”

Gheorghe Hagi a declarat că naţionala României va evolua într-o grupă accesibilă, însă în care lupta va fi deschisă, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Reprezentativa României va face parte din grupa E alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorţi de la Sankt Petersburg.

 

Burleanu vrea reformă

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a declarat la plecarea spre Sankt Petersburg, pentru tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminariile CM 2018, că FIFA are nevoie de o reformă imediată, fiind nemulţumit de faptul că alegerile pentru preşedinţia forului mondial vor avea loc în februarie. Acum, nu știm dacă este vorba de una care să semene cu a fotbalului românesc, dar am prefera să ne lipsim de una ca aceasta.

 

Penalități

Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani au primit penalităţi sportive de câte 10.000 de la Comisia de Disciplină a FRF. FC Botoşani a primit o penalitate de 10.000 de lei pentru nerespectarea obligaţiei de inscripţionare a tricourilor cu sigla forului organizator al competiţiei. Pandurii Târgu a fost penalizată sportiv cu 10.000 de lei pentru pătrunderea de persoane neautorizate la meciul cu Steaua, scor 0-3, din etapa a doua.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!