Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 4 septembrie 2015

Budescu, la muncă

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat la reunirea lotului de la Mogoşoaia, că atacantul Constantin Budescu trebuie să înţeleagă că fotbalul nu este distracţie, ci este o meserie care înseamnă transpiraţie şi muncă. El i-a transmis astfel fotbalistului că nu are de gând să tolereze nici abateri de la disciplină, nici superficialitatea cu care tratează Budescu fotbalul.

 

Biletele pentru meciul cu Grecia

Biletele pentru partida România-Grecia, programată în data de 7 septembrie, la ora 21.45, pe Arena Naţională, în preliminariile Campionatului European din 2016, sunt disponibile online, preţurile fiind cuprinse între 40 şi 800 de lei, informează frf.ro. Tichetele pot fi achiziţionate de pe site-urile www.biletefrf.ro şiwww.bilete.ro. Fiecare persoană poate achiziţiona cel mult patru bilete.

 

Șumudică, nemulțumit

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, a declarat că formaţia sa a jucat fără agresivitate şi nu a ştiut să gestioneze bine anumite momente la meciul cu AZ Alkmaar. „Nu am ştiut să gestionăm faptele în anumite momente. N-am arătat bine nici fizic. Calificarea rezolva probleme financiare mari, e o pierdere mare pentru noi”, a spus antrenorul la finalul meciului.

 

Liga Elitelor, de la FRF

Federaţia Română de Fotbal a lansat în cadrul unei conferinţe de presă Liga Elitelor, două competiţii destinate echipelor de club cu jucători sub 19 ani şi sub 17 ani, care vor începe la sfârşitul acestei săptămâni. Oficialul Federaţiei Române de Fotbal a precizat faptul că gruparea Steaua Bucureşti nu a dorit să se înscrie cu echipe în această nouă competiţie, alegând să evolueze în formula clasică.

 

Iașiul îl așteaptă pe Dantas

Florin Prunea a declarat că fundaşul brazilian Joao Paolo Dantas este aşteptat să vină la gruparea din dealul Copoului. Joao Paolo Dantas evoluează pe postul de fundaş şi a jucat până acum la Palmeiras, Ipatinga, Freamunde, Santo Andre, Chengdu Blades, Bragantino, Inter Baku, Sorocaba, Chaves, Oeste şi Mogi Mirim, urmând ca acum să evolueze în Moldova.

 

Ne-a părăsit Nicolaie Alexa

Fostul portar şi observator federal Nicolaie Alexa a încetat din viaţă joi, la vârsta de 53 de ani, informează Federaţia Română de Fotbal. Născut la 2 decembrie 1961, Nicolaie Alexa şi-a început cariera ca junior la LPS Iaşi. A mai jucat la Luceafărul Bucureşti înainte de a debuta la seniorii Corvinului Hunedoara, în 1980, sub comanda lui Mircea Lucescu.

 

CSA vs. Steaua

Juristul CSA Steaua, locotenent-colonel Florin Talpan, a afirmat că palmaresul echipei de fotbal aparţine în exclusivitate Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, iar FCSB şi l-a însuşit „pe nedrept”. Societatea FCSB, finanţată de Gigi Becali, a solicitat Tribunalului Bucureşti anularea mărcii notorii sub care s-a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, dar şi Supercupa Europei, în 1987.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!