Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 25 septembrie 2015

Bergodi preia ASA

Contractul a fost semnat marţi dimineaţă, Bergodi plecând apoi spre Pojorâta, pentru a asista la jocul din 16-imile Cupei României dintre ASA şi Bucovina Pojorâta. Staful său va fi completat cu Luigi Ciarlantini – antrenor secund şi Matteo Spatafora – preparator fizic. Cristiano Bergodi va fi prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Hagi primește trofeul Golden Foot

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi a primit trofeul Golden Foot, oferit de prinţul Albert de Monaco, luni, în cadrul unei gale la Monte Carlo. Premiul Golden Foot este echivalent cu Hall of Fame-ul fotbalului, iar în cadrul acestei ceremonii Gheorghe Hagi şi-a imprimat talpa piciorului pe aleea „Promenada Campionilor” de pe riviera monegască.

Ungaria, sancționată după meciul cu România

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis ca federaţia din Ungaria să fie amendată cu 70.000 de euro şi să fie sancţionată cu disputarea următorului meci de pe teren propriu cu porţile închise, ca urmare a neregulilor semnalate la partida cu România, din preliminariile Euro-2016. Procedura s-a referit la blocarea scărilor, tulburări provocate de spectatori şi comportament rasist.

Rednic, suspendat

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, trimis în tribună de arbitrul Radu Petrescu la meciul de luni cu CFR Cluj, a primit din partea Comisiei de Disciplină a FRF o sancţiune cu suspendare de două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 de lei, informează site-ul oficial al LPF. Rednic a fost trimis în tribună de arbitrul Radu Petrescu pentru proteste.

Nu dă bani la câini

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, spune că le va ajuta financiar pe soţia şi pe cele două fiice ale lui Corneliu Vadim Tudor, dar că nu este dispus ca o parte din bani să fie daţi pentru creşterea câinilor pe care familia fostului senator îi are în grijă. El s-a interesat inclusiv de cum le poate angaja pe fetele senatorului la Parlamentul European.

Pițurcă, supărat

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat la presei că el este cel care a dus naţionala României pe locul 7 în clasamentul FIFA, după ce a preluat-o când se afla pe 56, subliniind că nu este de acord cu poziţia lui Anghel Iordănescu, cum că acesta ar fi un loc mincinos. El a adăugat că nu regretă că a plecat de la naţională, deoarece nu i se respecta munca.

Am ratat calificarea

Selecționata feminină de fotbal Under-19 a României a ratat calificarea la Campionatul European din 2016, după ce a fost învinsă de reprezentativa Danemarcei cu scorul de 1-0 (1-0), duminică, la Moghilev (Belarus), în ultimul său meci din Grupa a 9-a a preliminariilor. La turneul de elită al competiției s-au calificat selecționatele Danemarcei și Belarusului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!