Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 2 octombrie 2015

Dică, supărat pe Pancu

Antrenorul secund al Stelei, Nicolae Dică, a declarat sâmbătă într-o conferinţă de presă că, deşi situaţia este similară cu cea a lui Mirel Rădoi, nimeni nu îl critică pe noul antrenor al FC Voluntari, Daniel Pancu, şi nici pe Francisc Dican de la CFR Cluj pentru că nu deţin licenţa Pro. El a menţionat că nu se aştepta ca Daniel Pancu să devină antrenor pentru că încă nu şi-a încheiat cariera de jucător.

Ne-a părăsit Constantin Anghelache

Profesorul Constantin Anghelache s-a stins din viaţă pe 28 septembrie, la vârsta de 95 de ani. Ultimii ani i-a petrecut într-un azil de bătrâni în Bacău, acolo unde anul trecut, în martie, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a vizitat pentru a-i aduce diploma şi medalia de membru de onoare al FRF, precum şi renta viageră lunară de 800 de lei, stabilită în Comitetul Executiv al federaţiei.

Inundație pe Arena Națională

Scene incredibile petrecute duminică seară la partida dintre Steaua şi FC Voluntari. Arena Naţională, o construcţie ultramodernă care a costat 234 milioane de euro, a cedat la prima ploaie mai serioasă. În startul reprizei secunde a meciului, 3 minute de ploaie torenţială au fost de ajuns ca acoperişul stadionului să cedeze. Stadionul a fost aproape inundat, ploaia curgând zeci de minute pe trepte.

Voluntari, fără victorie

FC Voluntari rămâne singura echipă fără victorie în Liga 1 după 12 etape, iar ilfovenii spun că au lot bun, dar insuficient de bine pregătit. Mircea Rădulescu, antrenorul interimat al ilfovenilor, este de părere că partida din etapa următoare cu Chiajna devine unul vital. „Avem un lot bun, dar nu este bine pregătit. Meciul cu Chiajna va fi unul vital”, a declarat Mircea Rădulescu la finalul partidei.

Pe primul loc, dar criticați

Astra a câştigat la limită meciul cu FC Botoşani şi a revenit pe primul loc al clasamentului, dar Marius Şumudică nu este mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. Giurgiuvenii au jucat în superioritate numerică din minutul 15, însă au marcat un singur gol. Șumudică a spus că nu este posibil ca echipa să marcheze doar un gol în condițiile date și consideră că jucătorii au fost delăsători.

Împăcare politică?

Tensiunea dintre FCSB şi CSA Steaua ar putea fi dispersată de intervenţia lui Gabriel Oprea, care vrea să-şi atragă voturi prin intermediul fotbalului. Conform presei, vicepremierul a intervenit pentru rezolvarea situaţiei dintre clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali şi Clubul Sportiv al Armatei. Gabi Oprea este favorit să preia funcţia de prim-ministru dacă Victor Ponta va părăsi funcţia.

Bonus: loc de veci!

Noul antrenor al formaţiei FC Voluntari, Mircea Rădulescu, a declarat că i-a cerut primarului Florentin Costel Pandele rezervare” la cimitirul din localitate dacă este mulţumit de munca pe care o prestează la gruparea ilfoveană. În vârstă de 74 de ani, Mircea Rădulescu nu se mai aștepta să mai conducă o formație de Liga I, și probabil că vârsta înaintată îi cere și să gândească altfel.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!