Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 22 octombrie 2015

Niculescu a fost dat afară

CS Mioveni a anunţa pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu tehnicianul Claudiu Niculescu în privinţa rezilierii contractului şi că noul antrenor principal este Marius Stoica. Marius Stoica a pregătit până în prezent formaţia de Juniori B a clubului. Stoica este fost jucător al echipei, fost secund şi antrenor principal, şi va lucra cu Iordan Eftimie şi Mihai Olteanu, secunzi şi Iulian Ilie, antrenor de portari.

 

Rednic, mulțumit și nu prea

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat în weekend, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 2-1, din etapa a XIV-a a Ligii I, că este mulţumit de rezultat, dar nu şi de joc, a informat mass-media. Golul de 2-1 a fost unul contestat de oaspeţi, care au acuzat faptul că dinamoviştii nu au dat mingea în afara terenului într-un moment în care Hanca era accidentat şi se afla întins pe gazon.

 

Aproape 3 milioane pentru Steaua

FC Steaua a primit suma de 2,65 de milioane de euro pentru participarea în faza grupelor Ligii Europa, ediţia 2014/2015, potrivit tabelului de distribuţie a sumelor către cluburi publicat în weekend de către UEFA. Din această sumă, 1,3 milioane de euro reprezintă bonusul de participare, 500.000 de euro cel pentru rezultatele înregistrate şi 852.759 de euro „market pool”, cota din drepturile TV.

 

„Interlopii Rapidului”, reținuți

Opt lideri ai galeriei FC Rapid, între care şi Gheorghe Răducanu, zis Gigi Corsicanu, au fost reţinuţi după ce au fost duşi la sediul Secţiei 5, în legătură cu un scandal izbucnit în 21 iulie, la baza Pro Rapid, soldat cu mai mulţi răniţi. Cei opt au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii publicii şi uz de armă fără drept.

 

Depunctare și interdicție la Astra

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat Astra Giurgiu cu o penalitate de 3.000 de lei şi i-a acordat grupării un termen de 5 zile pentru a-şi achita datoriile către o firmă de management sportiv. Dacă nu va achita datoria, echipa din Liga I va pierde câte 2 puncte la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere şi i se va interzice dreptul de a transfera şi/sau legitima jucători, în calitate de club cesionar. 

 

Nu ne depunctează

Președintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a afirmat la începutul săptămânii, într-o declarație de presă, că nu există riscul ca gruparea să fie penalizată sau suspendată din cauza datoriilor. Totodată, el a declarat că salariile jucătorilor sunt achitate la zi, ceea ce este o veste extrem de bună pentru o formație considerată în faliment.

 

Lot stabilit

Selecționerul echipei feminine de fotbal a României, Mirel Albon, a stabilit lotul pentru meciurile oficiale cu Ucraina și Albania din preliminariile Euro 2017, informează FR de Fotbal. ”Tricolorele” urmau să joace în compania Ucrainei și apoi cu Albania pe 27 octombrie (Mogoșoaia, ora 16,00). Câștigătoarele celor opt grupe preliminare și cele mai bune șase echipe de pe locurile secunde se vor califica la turneu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!