Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 octombrie 2015

Astra merge în sferturi

Astra Giurgiu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României în urma victoriei, scor 4-3 după prelungiri, obţinută în faţa FC Braşov în optimile competiţiei, giurgiuvenii reuşind să se impună cu un gol în minutul 118, după ce au condus cu 3-0 şi au fost egalaţi. Pentru FC Braşov au marcat Matei ’67, ’90 şi Olteanu ’88, iar pentru Astra au înscris Tembo ’17, Budescu ’28, Ioniţă ’35 şi Dandea ‘118.

 

Iordănescu vizitează bazele sportive

Anghel Iordănescu şi team managerul Cătălin Gheorghiu au vizitat mai multe baze sportive din Franţa pentru cantonamentul primei reprezentative în perioada Campionatului European din 2016, a anunţat, marţi, site-ul oficial al FRF. Iordănescu şi Gheorghiu au vizitat cinci baze sportive şi de cazare, urmând ca decizia finală să fie luată după tragerea la sorţi a grupelor turneului final, din luna decembrie.

 

Tudor pleacă de la Petrolul

Eusebiu Tudor a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti după înfrângerea din meciul cu FC Voluntari, 0-1, informează site-ul clubului prahovean. De pregătirea echipei Petrolul Ploieşti se va ocupa în perioada următoare antrenorul secund Mihai Oancea. Acesta va conduce echipa la meciul ACS Poli Timişoara din optimile de finală ale Cupei României.

 

Mai așteptăm

Anghel Iordănescu a declarat că mai sunt „nişte lucruri” de pus la punct pentru semnarea noului contract cu FRF. El a menţionat că echipa naţională ar trebui să joace şase partide amicale până la Campionatul European. „I-am spus domnului Burleanu că naţionala ar avea nevoie de şase meciuri de pregătire până la startul Campionatului European”, iar Tata Puiu’ vrea și adversari de top.

 

Lege pentru Tudorie

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a declarat într-o conferinţă de presă că atacantul Alexandru Tudorie este „un derbedeu” şi trebuie „să răspundă în faţa legii”, după ce a fost acuzat de fosta sa prietenă că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii. El a mai spus că dacă Meme Stoica ar fi fost la echipă, Tudorie nu și-ar fi permis să facă asemenea lucruri, mizând pe disciplina impusă de acesta.

 

Liga a doua, la RCS/RDS

Compania RCS&RDS a câştigat licitaţia privind atribuirea drepturilor de transmisie a partidelor din cadrul ediţiei 2015-2016 a Ligii a II-a, informează Federaţia Română de Fotbal (FRF) pe site-ul oficial. Federaţia Română de Fotbal nu menţionează și suma pe care operatorul de telecomunicaţii o va plăti pentru drepturile TV ale partidelor din eşalonul secund.

 

Monitorizare la liga a III-a

Federația Română de Fotbal a semnat un parteneriat cu Sport Integrity Monitor (SportIM), prin care compania britanică va pune la dispoziția Departamentului de Integritate și Antifraudă al FRF o monitorizare complexă a pieței pariurilor, la nivel global, pentru Liga a 3-a din România. Măsura vine în urma unor rezultate ciudate, dublate de anumite cote existente la casele de pariuri.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!