Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 6 noiembrie 2015

Ioniță vine la Voluntari

Gruparea FC Voluntari l-a transferat marţi pe atacantul Alexandru Ioniţă, care a evoluat ultima oară la AEL Limassol, acesta semnând un contract valabil până la finalul sezonului cu opţiune de prelungire, a declarat presei directorul de imagine al clubului ilfovean, Lucian Ionescu. Ioniţă susţine că FC Voluntari poate reprezenta un nou început pentru cariera sa.

 

Bannere în memoria victimelor

Jucătorii lui Dinamo au ieşit pe teren cu un banner pe care scria „Prea multă durere şi prea mult chin, odihniţi-vă în pace lângă Cătălin”, iar galeria dinamoviştilor a adus şi ea bannere cu numele victimelor din Colectiv, dar şi cu mesaje de protest faţă de disputarea meciului. Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au arborat un steag mare pe care scria „Corupţia ucide”.

 

Viitorul, la Colectiv

Jucătorii formaţiei FC Viitorul şi juniorii Academiei de fotbal Gheorghe Hagi au fost prezenţi la clubul Colectiv din Capitală, unde au aprins lumânări în memoria victimelor tragediei de vineri seara, informează pagina de Facebook a echipei constănţene. Căpitanul echipei FC Viitorul, Florin Cernat, a depus o coroană de flori în faţa clubului unde a avut loc incendiul.

 

Momente de reculegere

Federaţia Română de Fotbal solicită membrilor săi afiliaţi să păstreze un moment de reculegere înaintea tuturor partidelor organizate de FRF până la finalul acestui an, iar jucătorii să poarte banderole negre pe toată această perioadă, anunţă site-ul frf.ro. În clubul bucureştean Colectiv 30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse în faţa scenei.

 

Iordănescu merge la Europene

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat prelungirea contractului selecţionerului Anghel Iordănescu, care a expirat la finalul preliminariilor Campionatului European din 2016, au declarat pentru presă surse din cadrul forului fotbalistic. Noul contract va fi valabil până la terminarea turneului final din Franţa, care va avea loc între 10 iunie şi 10 iulie 2016.

 

Dinamovist suspendat

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis în şedinţa de miercuri sancţionarea jucătorului FC Dinamo, Miha Mevlja, eliminat în partida cu FC Viitorul, cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 de lei. Tot pentru cartonaş roşu primit în partida cu Astra Giurgiu a fost sancţionat şi jucătorul formaţiei CSU Craiova, Andrei Ivan, cu suspendare un joc şi penalitate de 740 lei.

 

Amendă pentru Steaua

FC Steaua a fost sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF cu 10.000 de lei penalitate sportivă pentru încălcarea articolului 38.07 din Regulamentul Media care prevede prezenţa antrenorului principal la interviurile flash de la finalul partidelor din Liga I. La finalul partidei de la Cluj, la interviul flash acordat deţinătorilor drepturilor TV a participat Nicolae Dică şi nu antrenorul pricipal Dumitru Dumitriu.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!