Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 13 noiembrie 2015

Severinul este gata

Preşedintele lui Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat, marţi, la Casa Fotbalului, că va fi de acord ca şi alte echipe să joace pe stadionul din Dorbeta Turnu Severin, dacă se va solicita acest lucru, în lipsa avizelor de securitate în caz de incendiu pentru alte arene din Liga I. Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a catalogat situaţia Arenei Naţionale, care nu are aviz de securitate, drept o nebunie.

 

Doar trei cu aviz?

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că doar trei stadioane, Municipal din Drobeta Turnu Severin, Dr. Constantin Rădulescu din Cluj Napoca şi Dinamo din Bucureşti au autorizaţie de securitate la incendiu. Becali nu a luat în calcul ca echipa sa să evolueze pe stadionul rivalei tradiţionale, Dinamo, ceea ce oricum este o variantă ce ține de utopie.

 

Rădoi nu pleacă

Rădoi a declarat că indiferent de ce se va întâmpla, până la iarnă va continua la gruparea bucureşteană. El a mai spus că nu avea cum să refuze să se afle pe banca tehnică a Stelei, în momentul în care i s-a făcut oferta. „Luasem decizia de a renunţa la cariera de jucător şi de a o începe pe cea de antrenor. A venit oferta de la Steaua. E o onoare pentru mine şi nu aveam cum să refuz”, a spus el.

 

România ocupă locul 14

Echipa naţională a României a coborât o poziţie şi se află pe locul 14, cu 1.042 de puncte, în ierarhia FIFA Coca-Cola anunţată săptămâna trecută de site-ul oficial al forului mondial. Următorul clasament FIFA Coca-Cola va fi dat publicităţii la 3 decembrie. Cum naționala noastră are în față două meciuri de pregătire cu Italia și Spania, eventualele rezultate pozitive ne pot urca în ierarhia mondială.

 

Gheorghe Popescu este liber

Tribunalul Ilfov a decis definitiv ca fostul internaţional Gheorghe Popescu să fie eliberat condiţionat, după ce a executat 1 an şi 8 luni din pedeapsa de 3 ani, 1 lună şi 10 zile, primită în dosarul transferurilor de jucători. Instanţa Tribunalului Ilfov a respins ca nefondată contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie după ce Judecătoria Sectorului 4 a stabilit că îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat.

 

Hagi, supărat

Clasată pe locul 2 în Liga 1, Viitorul trimite un singur jucător la naţionala mare, pe Vlad Achim, o situaţie taxată de Gheorghe Hagi. Patronul şi antrenorul constănţenilor consideră că cel puţin încă doi jucători aflaţi sub comanda sa, Romario Benzar şi Florin Tănase, ar fi putut fi convocaţi. „Regele” crede că atacantul merita măcar o şansă la naţionala de tineret.

 

Niculae, la națională?

Daniel Niculae ar putea reprezenta una dintre surprizele României la turneul final al Euro 2016. Atacantul de 33 de ani a semnat cu Astra şi a marcat la al doilea meci oficial, demonstrând că nu şi-a pierdut calităţile care în 2006 îl recomandau pentru un transfer în Ligue 1, la Auxerre. Niculae recunoaşte că visează să revină în circuitul echipei naţionale.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!