Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 noiembrie 2015

Nu Rădoi este problema

Înfrângerea clară din derby a readus în discuţie stabilitatea postului lui Mirel Rădoi la Steaua, însă dinamovistul Bogdan Gavrilă se declară convins că problema campioanei nu constă în faptul că fostul închizător nu pregăteşte bine echipa, ci mai degrabă situaţia ingrată în care se află acesta, neavând voie să comunice cu jucătorii în timpul meciului.

 

La Voluntari e vid

Penultima în Liga 1, cu 11 puncte acumulate în primele 18 etape, FC Voluntari ia măsuri drastice în încercarea de a se salva de la retrogradare, după o primă parte a campionatului dezastruoasă în care echipa a reuşit o singură victorie, 1-0 pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti. Ilfovenii au dat afară nu mai puțin de nouă jucători și este de văzut dacă vor rezista în liga I.

 

Hagi, ofertat

Hagi a atras atenţia multor cluburi importante, iar unele dintre ele au încercat să-l „transfere”. Potrivit fostului arbitru turc Erman Toroglu, Galatasaray a insistat cel mai mult pentru aducerea lui Gică Hagi. Toroglu a declarat în presa din ţara sa că fostul club al lui Hagi a purtat negocieri intense cu aceste, dar în cele din urmă fostul număr 10 al naţionalei a declinat oferta.

 

Criză la Ploiești

Momentul de criză din tabăra Petrolului pare greu de depăşit chiar şi sub conducerea lui Mihai Stoichiţă. „Lupii galbeni” rămân pe ultimul loc al clasamentului, cu doar o singură victorie în 18 etape trecute din sezonul regulat. Par mai aproape de retrogradare decât de ieşirea din impasul în care se află. Ploieştenii se află la al treilea antrenor și se pare că nici așa nu-și găsesc drumul în acest an.

 

Hora este momentan golgeter

Aflat deja la cel mai bun sezon al carierei, Ioan Hora a marcat din nou pentru Pandurii în victoria cu Petrolul, scor 3-2. A fost a 10-a reuşită a lui Hora în acest sezon, gol graţie căruia devine lider solitar în clasamentul golgheterilor Ligii 1, peste spaniolul Crisitian Lopez (CFR Cluj), care are 9 goluri. Hora traversează o formă excelentă, concretizată şi într-o convocare la echipa naţională.

 

Pustai, mulțumit

Antrenorul echipei FC Botoşani, Cristian Pustai, a declarat la finalul partidei terminate la egalitate, 2-2 pe teren propriu cu FC Voluntari, că formaţia sa a primit goluri copilăreşti, dar a revenit şi până la urmă a obţinut un punct. Punct de care Pustai este mulțumit în condițiile în care echipa sa este departe de a fi una care să fie scăpată de grijile unui campionat destul de complicat, chiar dacă foarte slab.

 

Dinamoviștii și momentele solemne

Imediat după ce arbitrul Cristi Balaj a fluierat minutul de reculegere în memoria morţilor de la Colectiv, o parte dintre suporterii dinamovişti a găsit de cuviinţă să îşi îndrepte furia către alţi morţi. Desigur, a fost vorba de adversarii steliști la adresa cărora câteva persoane probabil dereglate psihic au găsit de cuviință să îndrepte un torent de cuvinte greu de reprodus.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!