Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 11 decembrie 2015

TVR, fără CE?

Preşedintele director general interimar al TVR, Irina Radu, a transmis o scrisoare conducerii Parlamentului, în care atrage atenţia că televiziunea ar putea să nu transmită la vară Campionatul European de Fotbal, neavând fondurile necesare pentru a achiziţiona drepturile TV. În scrisoare Irina Radu susţine că SRTV „face eforturi uriaşe pentru a supravieţui”.

 

Reghe are speranță

Laurenţiu Reghecampf, a declarat după victoria din meciul cu CS Universitatea Craiova, scor 2-0, că formaţia sa poate juca şi mai bine, dar mai are nevoie de timp. „Am încercat să facem ce am lucrat în ultimele 2-3 zile, dar mai avem nevoie de timp. Astăzi trebuie să ne bucurăm de victorie. Se poate şi mai bine, trebuie să încercăm să jucăm din ce în ce mai bine”, a spus el.

 

Play-off asigurat

Marius Şumudică a declarat că formaţia sa şi-a asigurat participarea în play-off. Întrebat dacă pleacă vreun jucător de la Astra în această iarnă, Şumudică a afirmat că mijlocaşul Constantin Budescu are ofertă din ţările arabe. „Budescu are ofertă din ţările arabe şi nu ştiu dacă vom putea să-l mai ţinem. La Steaua vor merge jucători doar dacă dau eu colţul”, a precizat Şumudică.

 

Dinamo a fost sancționată

Clubul Dinamo Bucureşti a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei de către Comisia de Disciplină a FRF, după incidentele de la meciul cu CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I, informează lpf.ro. Iulian Călin a întrerupt în minutul 33 meciul Dinamo Bucureşti-CSMS Iaşi, din etapa a XX-a a Ligii I, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor dinamovişti şi a trimis jucătorii la vestiare.

 

Stoica poate fi eliberat

Mihai Stoica poate fi eliberat condiţionat după ce a executat 1 an şi 9 luni din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni primită în dosarul transferurilor de jucători. Mihai Stoica, fost manager general al FC Steaua, a primit aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată, după ce Comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Jilava a constatat că întruneşte condiţiile necesare.

 

Anul se termină pe 16

Reprezentativa României a coborât două poziţii în clasamentul FIFA Coca-Cola, având 980 de puncte, conform ierarhiei anunţate pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial. Lider este Belgia, cu 1494 de puncte. Adversarele echipei României în preliminariile Cupei Mondiale din 2018 ocupă următoarele poziţii: Polonia – 34, Danemarca – 42, Muntenegru – 85, Armenia – 123, Kazahstan – 129.

 

Becali speră la Ghencea

Gigi Becali a declarat într-o conferinţă de presă că trebuie să rezolve problema Stadionului Steaua, bazându-se în acest sens şi pe schimbările din cadrul Guvernului. Steaua se află în litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei, proprietarul complexului sportiv din Bulevardul Ghencea, cu privire la marca Steaua. Din acest motiv, echipa de fotbal nu îşi mai dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Steaua.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!