Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 februarie 2016

Năstase vrea schimbarea numelui

Ilie Năstase a propus schimbarea numelui echipei Steaua Bucureşti, pentru încetarea conflictului cu reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei şi ai Minsterului Apărării Naţionale. „Propun ca Stelei să nu i se mai spună FCSB, ci FCB. FC Bucureşti, ca la Barcelona. Hai să scoateam «S»-ul acela de acolo dacă deranjează. Nu e normal ce se întâmplă”, a concluzionat el.

 

Dinamo bate Ruch

Dinamo a câştigat primul amical în cantonamentul din Cipru, 1-0 (1-0), cu Ruch Chorzow (locul 4 în Polonia), informează site-ul oficial al clubului. Dinamo a înregistrat trei rezultate de egalitate, de fiecare dată cu scorul 1-1, împotriva echipelor Shijiazhuang (China), Aris Limassol (Cipru), FK Ural (Rusia). Echipa antrenată de Mircea Rednic va reveni miercuri în ţară.

 

Achim a mers la Voluntari

Vlad Achim, fostul mijlocaş al Viitorului, a semnat la începutul săptămânii un contract cu FC Voluntari, informează site-ul clubului ilfovean. După ce Viitorul a anunţat, pe contul de Facebook, despărţirea pe cale amiabilă de Vlad Achim, mijlocaşul de 26 de ani s-a înţeles cu FC Voluntari. Achim s-a alăturat lotului pregătit de Ionel Ganea în cantonamentul din Turcia.

 

Gebhard a semnat cu Steaua

Timo Gebhart, mijlocaş german de 26 de ani, a semnat un contract cu Steaua până în luna august, cu opţiune de prelungire pentru încă 2 ani, informează contul oficial de Facebook al Stelei. Mijlocaşul, care s-a consultat şi cu Marica înainte de a semna cu Steaua, a spus că a contat în alegerea lui şi prezenţa constantă a echipei roş-albastre în cupele europene. 

 

Munteanu, exclus de la Pandurii

Decizia a fost luată de antrenorul Edward Iordănescu pentru nerespectarea programului de refacere din cantonamentul din Spania, informează site-ul oficial al grupării gorjene.  Preşedintele Narcis Răducan a explicat excluderea din lot a jucătorului: „Nu există toleranţă faţă de actele de indisciplină indiferent de numele jucătorului, iar cine nu se adaptează modului de lucru se autoelimină”, a spus el.

 

Neculaie, eliberat din arest preventiv

Magistraţii Tribunalului Braşov au respins în propunerea de arestare a lui Ioan Neculaie şi au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de o fraudă de 5 milioane de euro. Neculaie este cercetat pentru infracţiunile de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani.

 

Petre rămâne la Dinamo

Patrick Petre a semnat prelungirea contractului cu Dinamo până la data de 30 iunie 2021, anunţă site-ul oficial al clubului. Conform noii politici de salarizare a juniorilor de la Dinamo, Petre va avea pentru început un salariu lunar de 400 de euro, însă veniturile sale pot creşte la 2.000 de euro pe lună în funcţie de bonusurile de performanţă. Iniţial, mijlocaşul în vârstă de 18 ani a refuzat prelungirea contractului.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!