Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 19 februarie 2016

Concordia bate Dinamo…

George Becali a declarat după victoria Stelei, 2-0, în deplasare contra Concordiei, că echipa din Chiajna o va învinge pe Dinamo, în etapa viitoare din Liga 1. „Sunt bucuros pentru că Concordia Chiajna este echipă bună. Eu nu am crezut. O să vedeţi Chiajna în etapa viitoare, cum o să bată adversarul (Dinamo), cu exact acelaşi scor cu care am bătut-o noi. Marica e fotbalist, ce să zic?”, a mai spus el.

 

Mutu, azi

Adrian Mutu (37 de ani) a acordat un interviu pentru site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, iar printre subiectele abordate s-au numărat viitoarea meserie, jucătorii care i-au influenţat cariera de fotbalist, meciul său de retragere şi motivul întoarcerii în România. Despre cel din urmă acesta a spus că urmează ca toți ceilalți fotbaliști retrași cursurile de antrenorat ale federației.

 

Șumudică spune că toți pariază

Marius Şumudică (44 de ani) a declarat sâmbătă, după egalul obţinut acasă de Astra, 2-2, în prelungiri cu CFR Cluj, că peste 80% dintre cei implicaţi în Liga 1 joacă la pariuri. „Peste 80% din Liga 1, fie că sunt conducători, jucători sau antrenori, pariază”, a spus antrenorul Astrei, care a declarat că nu a comis nici o ilegalitate şi aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină.

 

Sorescu arbitrează finala Europeanului

Bogdan Sorescu este primul arbitru român care va conduce ultimul act al unui turneu final de fotbal în sală, informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Finala EURO 2016 la futsal va arbitrată de italianul Alessandro Malfer şi de românul Bogdan Sorescu. Este pentru prima dată când un arbitru din ţara noastră bifează prezenţa în ultimul act al turneului final.

 

FRF, partener cu Estuar

Federaţia Română de Fotbal a semnat un parteneriat cu Fundaţia Estuar, prin intermediul căruia donează suma de 22.000 de euro, în vederea continuării programelor de susţinere a victimelor şi aparţinătorilor tragediei din clubul Colectiv, potrivit site-ului FRF. Valoarea contribuţiei a fost realizată din donarea primelor obţinute de jucătorii de la echipa naţională la unul dintre meciurile naționalei.

 

Prunea, chemat la Comisie

Florin Prunea, preşedintele de la CSMS Iaşi, a declarat că a fost chemat la Comisia de Disciplină după ce şi-a exprimat opinia în legătură cu turneul de pregătire al selecţionatei divizionare şi neprezentarea jucătorilor Stelei. Fostul internaţional român a acuzat Federaţia Română de Fotbal că „este blat cu Steaua” şi că steliştii nu vor păţi nimic pentru că n-au răspuns convocărilor selecţionatei divizionare.

 

Judecătoarea vorbește de bani

Judecătoarea Geanina Terceanu de la Tribunalul Bucureşti a declarat în faţa instanţei că, în percepţia sa, suma de bani primită de la Cristian Borcea nu-i fusese dată în legătură cu „Dosarul Transferurilor”, ci ca urmare a faptului că cei doi s-ar fi plăcut reciproc, conform Adevărul. 205.000 euro. Aceasta este suma pe care Geanina Terceanu a primit-o: 195.000 de euro de la fraţii Becali, iar 10.000 de la Cristian Borcea. 

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!