Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 26 februarie 2016

Mureșan vorbește

Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj, a declarat că echipa sa a fost depunctată de două ori în aceeaşi cauză şi asta din pricina faptului că regulamentele FRF nu sunt în conformitate cu legile din Codul Penal. Mureşan afirmă că s-a aprobat planul de reorganizare, astfel că formaţia ardeleană nu mai poate fi depunctată. Oficialul clubului din Gruia nu se teme de retrogradare.

 

Marca Steaua, 57 de milioane!

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că marca „Steaua” a fost evaluată la nu mai puţin de 57.306.150 de euro. MApN anunţă că urmează să se stabilească şi prejudiciul creat pentru folosirea mărcii în perioada 2004 – 2014. Toate aceste lucruri se petrec după 1 an și reprezintă un nou episod din războiul între minister și Steaua lui Becali.

 

Obligativitate pentru tineri

Comitetul Executiv din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a decis, luni, 22 februarie, ca din sezonul următor, toate echipele din Liga 1 vor trebui să aibă în teren un jucător sub 21 de ani, a anunţat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă. Singurii din cei 13 membri cu drept de vot care s-au opus acestei decizii au fost reprezentanţii Ligii 1, Valeriu Argăseală şi Florin Prunea.

 

Suspiciuni la Dinamo

Alexandru Tudor, arbitrul meciului de sâmbătă, Dinamo-Concordia, scor 4-0, i-ar fi spus lui Adrian Falub, antrenorul oaspeţilor, că fundaşii Chiajnei ar cere cartonaş roşu la fiecare fază. „Vezi că fundaşii tăi centrali sunt blat! Cer «roşu» la fiecare fază”, i-ar fi spus Tudor lui Falub, la scorul 1-0, pentru Dinamo. Golul a fost marcat de către Dorin Rotariu, în minutul 13, dintr-un penalty.

 

Hagi este mulțumit

FC Viitorul, ocupanta locului trei al clasamentului din Liga 1, a învins, scor 2-1, în deplasarea de pe terenul Petrolului, ultima clasată, în etapa a 25-a, iar patronul-antrenor, Gheorghe Hagi, a declarat că este mulţumit de evoluţia echipei sale. Hagi susţine că elevii săi l-au făcut să treacă peste supărare, dar şi că sunt unele lucruri care ţin de bucătăria internă a clubului care-l supără.

 

Lupu este bine

Dănuţ Lupu (48 de ani), fost jucător la Dinamo şi Rapid, a fost externat din Spitalul „Matei Balş” din Bucureşti şi va continua tratamentul la domiciliu. Fostul internaţuional român fusese internat pe 23 ianuarie, cu diagnosticul de dublă pneumonie acută şi insuficienţă respiratorie. Tratamentul cu antibiotice a dat rezultate, iar acesta este acum acasă pentru restul îngrijirilor.

 

Florin Marin, mulțumit

Florin Marin, antrenorul echipei ACS Poli Timişoara, a declarat că este mulţumit cu rezultatul de egalitate, scor 1-1, obţinut pe terenul echipei CSMS Iaşi, în cadrul etapei a 25-a din Liga 1 de fotbal, şi că nu se teme de faptul că ar putea fi demis. CSMS Iaşi ocupă locul şase în Liga 1, cu 36 de puncte. ACS Poli Timişoara se află pe poziţia a 11-a, cu 22 de puncte, şi va juca în play-out.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!