Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 4 martie 2016

Mărțișoare de la fotbaliști

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat marţi un eveniment la centrul comercial Afi Palace Cotroceni, cu prilejul căruia patru fotbalişti de la cluburile rivale Steaua şi Dinamo au împărțit flori doamnelor şi domnişoarelor. La evenimentul organizat de LPF între orele 18 şi 20, Steliano Filip, Patrick Petre şi doi jucători de la Steaua au dăruit femeilor flori alături de mărțișoare în culorile celor două echipe.

 

Burleanu, somație spre Primărie

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, l-a somat public pe Răzvan Sava, primarul interimar al Bucureştiului, să deschidă Arena Naţională pentru meciurile echipei naţionale. Burleanu a declarat că a trimis o scrisoare deschisă Consiliului General al Primăriei Capitalei prin care a cerut o asumare în comun a răspunderii pentru deschiderea stadionului, însă „lucrurile se mişcă foarte greu”.

 

Șumudică face pe victima

Marius Şumudică susţine că a fost lovit în cap cu două monede de 50 de bani în minutul 43 al partidei Astra-Dinamo 1-1. Pe imaginile surprinse de presă, antrenorul de la Astra este lovit în umărul stâng cu o brichetă aruncată de fanii dinamovişti din spatele băncii de rezerve, după care se întoarce şi acuză o lovitură la cap, căzând în genunchi și mimând o lovitură serioasă.

 

Borcea, investigat pentru delapidare

Fostul preşedinte executiv al FC Dinamo Cristian Borcea a fost audiat de procurorii DIICOT în calitate de martor într-un dosar în care sunt investigate infracţiuni de delapidare şi spălare de bani, fiind vizată o finanţare de un milion de dolari acordată FRF de FIFA. Cristian Borcea a fost adus la sediul DIICOT din penitenciar, acolo unde execută o pedeapsă de 6 ani şi 4 luni de închisoare din dosarul „Transferurilor”.

 

Cantonament în Italia

Răzvan Burleanu a declarat că naţionala va efectua un cantonament în Italia şi va juca trei meciuri de pregătire la finalul lunii mai. „Nu am semnat contractele. Mergem în Italia, deoarece vrem să ne apropiem de suporterii români din afara ţării. Din acest motiv, am ales nordul Italiei şi nu Austria sau Elveţia. Nici adversarii nu sunt stabiliţi. Doar datele: 22, 26 şi 29 mai”, a spus Burleanu.

 

Comunicat de la CFR

Clubul de fotbal CFR Cluj a emis un comunicat oficial în care precizează că nu înregistrează nici o datorie către jucători sau cluburi începând cu data de 4 februarie 2015. Oficialii CFR Cluj au subliniat faptul că datoriile pentru care au fost sancţionaţi din nou cu deducerea celor 4 puncte sunt exclusiv datorii anterioare datei de 4 februarie 2015 şi care nu pot fi achitate decât prin planul de reorganizare.

 

România, susținută de țărani

Aproximativ 300 de fermieri vor participa la un schimb de experienţă cu omologii lor din Franţa, agricultorii români urmând să asiste şi la meciurile primei reprezentative de fotbal a României la Campionatul European din acest an. Membri ai comunităţii Naţionala Fermierului Român vor merge în Franţa în cadrul unei campanii a distribuitorului de îngrăşăminte şi pesticide Rodbun Grup.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!