Liga pe scurt

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 11 martie 2016

Șumudică se întoarce

Comisia de Recurs a FRF a decis să reducă la 2 luni şi să suspende până la finalul actualului sezon sancţiunea de 6 luni aplicată lui Marius Şumudică de Comisia de Disciplină, pentru activitate de pariere. Suspendat iniţial pentru jumătate de an şi amendat cu 100.000 de lei, antrenorul de la Astra va putea sta pe banca echipei sale în etapele de play-off şi în semifinalele Cupei Ligii.

 

Șanse mai mari pentru fani

UEFA a pus la dispoziţia fanilor o platformă online unde cei care au achiziţionat bilete în primă fază dar nu mai au nevoie de ele le pot revinde către cei care doresc să fie prezenţi în Franţa. Fanii care au ratat ocazia de a-şi procura tichete la partidele de la Campionatul European mai au o şansă de a-şi vedea favorţii. Există o condiţie: pot fi revândute doar biletele cumpărate în zonele neutre ale stadioanelor.

 

Ce visează Mutu…

Prezent la cursurile Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Adrian Mutu a dezvăluit că se va apuca de antrenorat imediat ce se lasă de fotbal şi că modelul său de tehnician este Cesare Prandelli. Adrian Mutu spune că ar fi vrut să urmeze cursurile Şcolii de Antrenori în Italia, însă lipsa timpului îl împiedică să facă acest lucru. Fotbalistul echipei ASA Târgu Mureş crede că nu poate fi comparat cu Mirel Rădoi.

 

Reghe, avertizat de Becali

În ciuda calculelor făcute în iarnă, Steaua a dezamăgit în acest început de an. Campioana României a reuşit să învingă doar în meciul cu Concordia Chiajna, iar în partidele cu Dinamo a arătat multe slăbiciuni. Pentru prima dată de la reinstalerea lui Reghecampf, Gigi Becali l-a avertizat pe Reghecampf. Patronul Stelei susţine că va mai avea răbdare două-trei etape, după care va trece la măsuri.

 

Sărbătoare

Oficialii clubului Astra nu au hotărât dacă vor ataca la TAS decizia Comisiei de Recurs a FRF. Dani Coman, preşedintele clubului a spus că o decizie va fi luată săptămâna viitoare. „Vom sărbători revenirea lui Şumudică la antrenament. Dar vom sărbători fără bere. Sunt convins că decizia de astăzi îi va motiva şi mai tare pe jucători”, a spus Coman.

 

4 puncte

Comisia de Recurs a FRF a respins memoriul făcut CFR Cluj la decizia Comisiei de Disciplină, care a penalizat gruparea ardeleană cu patru puncte, pentru datoriile financiare înregistrate la 31 octombrie 2015. Decizia este definitivă şi executorie pe plan intern, dar poate fi atacată la TAS în termen de 21 de zile de la comunicare.

 

Mutu, nervos

Nu mai puţin de patru jucători eliminaţi a avut ASA în meciul cu Pandurii. Adi Mutu dă vina şi pe maniera în care a arbitrat Sebastian Colţescu, însă îşi critică şi jucătorii pentru faptul că au jucat mult prea agresiv. Fostul internaţional român susţine că va avea o discuţie cu jucătorii, în care le va transmite să fie mult mai cerebrali atunci când vor fi provocaţi.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!